PHOTOSHOOT

Vit jumpsuit här – klick (adlink)

Photoshoot med NordicFeel – ni kommer få se snart 🙂

Godmorgon mina vänner! Förra veckan så hade jag en hel del inplanerat, och även en plåtning med Nordic Feel som ni kommer få se snart! Det blev en snabb men rolig plåtning efter att jag besökte Nyhetsmorgon på morgonen så det var bara att sminka av mig och bli sminkad och fixad på nytt. Jag bar kläder ifrån HannaliciousForNaked under hela plåtningen vilket var superkul! Älskar att alla mina kollegor gör så jävla bra grejer <3 Efter blev det lunchmöte på Babel Deli där jag tyvärr fick in en rå kyckling, men tur nog så blev jag inte magsjuk efter. Hade ju Talang dagen efter och att vara magsjuk där hade inte riktigt gått hehe.

Just nu sitter jag på Arlanda flygplats. Mitt flyg går 06.55 (så när ni läser detta sitter jag på planet) så jag har sovit ca 3h inatt och har en hel del jobb att göra på flyget så kommer vara svintrött senare ikväll. Men nu är det enda jag kan tänka på pappas pasta haha. Det blir en kort resa då jag åker hem redan på Torsdag morgon men bättre än inget 🙂 Alla syskon är redan där och har ätit och lagat mat nu och jag skulle egentligen ha åkt redan i Söndags med dem, men eftersom att Phillipe var här till igår så får det bli några ynka 2 dagar för mig där. Måste verkligen bli bättre på att åka en weekend till Palma.

Ses i Palma!!

PUSS <3

 

 

39 reaktioner på “PHOTOSHOOT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *