F R Å G E P O D D

Inlägget innehåller adlinks 

LYSSNA HÄR 

I dagens avsnitt av Alice&Bianca – Har Du Sagt A Får Du Säga B så blir det ännu en härlig FRÅDEPODD! Alice är i Los Angeles just nu och lever loppan (kan man vara snyggare på instagram…..?) och jag är i Palma så denna vecka spelades in i förväg 🙂 Men vi svarar helt enkelt på era frågor som ni har mailat in. Ni är ju bäst på att maila in era frågor, så keep it coming! Bland annat hur vi redigerar våra bilder, vilka appar vi använder, hur man blir lycklig igen efter ett breakup, hur man blir stor på instagram osv…. IN OCH LYSSNA med er <3

Ni får gärna fortsätta maila oss med tips på ämnen vi kan prata om som vårat ”Tjejsnack”. Maila oss till [email protected].

Jacka Zara liknande här – klick // Halsduk Zara liknande här – klick // Mössa Zara liknande här – klick

NU – åka till pappas restaurang La Perla och ÄTA MASSA MASSA MAT!!!!

25 reaktioner på “F R Å G E P O D D”

 • Nina skriver:

  När kommer q and a del 2 ? 🙂 längtar!
  Kram!

 • Inès skriver:

  Dear Bianca,
  We would like to thank you for posting the photo of our restaurant and we would like to invite you with the person of your choice to have lunch or dinner because I saw you were in Palma. you will see you will not be disappointed. we have lots of surprises for you. I hope you’ll answer us ??????

 • Minea malmström skriver:

  Jag älskar dig och du är så fin och dina läppar är fina hela du är bara on point❤️ Jag tycker alla Wahlgrens värld avsnitten är jätte roliga har sett alla typ 100 gånger. Du verkar så rolig och du är SÅ SNYGG❤️❤️ Fast jag inte känner dig känns det så och jag hoppas jag någon gång får träffa dig❤️❤️//MINEA

 • Maja skriver:

  Hej!
  Min syster tar nämligen studenten i juni och vill ge henne en liten weekend resa som studentpresent. Hon pratar mycket om London och tänker att det är dit jag vill boka en resa. Hon tar studenten mitten i juni och tänker att man åker i slutet av juni (ungefär). Tanken är att hon enbart ska få ett litet kort där det står ”packa din väska för på måndag flyger vi…………”.Haha jaja, hur som helst, till min fråga:

  Har du/ni något tips på hotell/B&B? Vi båda är inte så kräsna av hotell, att det inte behöver vara 10/10, men vill ändå att det ska vara beboeligt och fräsch och inte allt för dyrt. Behöver inte vara allt för långt ”bort” från Oxfoord Street, Hyde Park osv. Du/ni kanske vet någon som vill hyra ut lägenhet eller liknande i några få dagar i slutet av juni? Stort chansning, men varför inte, har ju inget att förlora på genom att fråga hehe.

  Ps. Jag älskar din blogg och dina vloggar! Absolut bästa är när det finns nya vloggar att kolla på <3

  Kramar

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Kommer du komma på IconFest den 5:e maj?<3 <3

 • Sophie skriver:

  Hej!
  Lyssnade på eran senaste podd och kände att jag vill lämna en följdkommentar på er första fråga i frågepodden.

  Ni svarar inte riktigt på frågan utan hamnar direkt i försvarsställning. Oavsett hur andra sociala medier bidrar till kroppsideal så är ju era kanaler helt styrda av er, ni kan ju själva välja vad ni lägger upp för bilder och hur ni framställer er.

  Jag håller inte med om att man som bloggare inte kan visa verkligheten, jag tror tvärtom, många skulle uppskatta om ni lägger upp bilder som är mindre smickrande, för det kan folk relatera till!
  Vi är ju alla människor med mindre bra dagar.

  Jag säger inte att det är fel att lägga upp snygga retuscherade bilder, men det är heller inte fel att göra det motsatta då och då… Och samtidigt bidra till sunda kroppsideal/ vara bra förebilder. Även om ni inte vill ta på er den rollen, så vet ni ju också att det är just förebilder ni är för många unga tjejer.

  Bara en reflektion 🙂 kram!

  • Bianca skriver:

   Det håller jag absolut med om!! Bra synpunkt!! 🙂

  • Bianca skriver:

   DEt är helt sant det du säger!! Men just mig som bloggare så vill jag ha ett fint feed, ta fina bilder med fina stilleben osv och ta snygga bilder. Det är min passion och något jag älskar att sitta och hålla på länge med en bild. Aldrig att förändra mig som Bianca i bilden med att (så som fotografer gör) sitta länge i redigering av själva bilden. Mitt feed kommer aldrig vara att jag visar min valkar när jag sitter ner på en stol ikväll i enbart trosor och bh utan det kommer vara det jag har nu 🙂 Jag visar ingen osund verklighet ändå så jag känner inget dåligt med hur jag fortsätter mitt sätt att jobba 🙂

   • Joanna skriver:

    Bianca, jag tänker att du missar en grej som är till din fördel: du syns i både tv och i dina vloggar. Där är du inte retuscherad eller ”tillrättalagd”. Där gör du ansiktsminer som på ett foto skulle kunna vara ”roligt” eller ”verklighetstroget”. Du är osminkad, har varit ledsen, arg, irriterad, frustrerad. Du sitter, ligger, och står på sätt som vi kanske inte ser i ditt instagramflöde. Att du vill ha EN kanal där du vill ha det på ett visst viss är inte konstigt. Du når ju ut i fler kanaler. Jag skulle faktiskt vilja säga att du är en influencer som faktiskt VISAR en hel del hur det är i verkligheten. Du pratar om ideal, dina komplex, jobbiga tider under din barndom, bulimi, att ens hem ibland är fullt av kartonger, sopor och pappersförsamlingar ;).

 • Sofia skriver:

  Hejsan 🙂 jag följer din blogg & vlogg ? riktigt inspirerande, men jag har en fråga skulle du kunna blogga eller vlogga om dina väskor? Va de kostar och vart man kan köpa dem? ? tack på förhand. Mvh Sofia

 • F skriver:

  Bästa podden!! Älskar den <3<3

 • Sandra skriver:

  Jag vet inte om det är rätt ställe att ställa frågan men jag chansar och skriver här ändå!?
  Du pratade om tiramisu i en av dina videos på youtube, att den är antingen riktigt dålig eller riktigt god och matglad som jag själv är och ÄLSKAR allt som har med efterrätter att göra, så väcktes idéen hos mig om ett tips på inlägg/video! Där du testar flera olika tiramisu, köpes som hemmagjord och rankar vilken som är bäst respektive sämst? Men det kanske bara jag som hade tyckt det var kul att se ;p
  Keep up the good work!

 • Anonym skriver:

  Hej! Vet att många tycker detta ämne är väldigt känsligt och andra inte alls. Så lär få en hel del påhopp angående detta.
  Men jag har diagnosen adhd, fick veta det för inte så länge sen.
  Nu

 • Anonym skriver:

  Hej! Vet att många tycker detta ämne är väldigt känsligt och andra inte alls. Så lär få en hel del påhopp angående detta.
  Men jag har diagnosen adhd, fick veta det för inte så länge sen.
  Nu till det jag vill ta upp om man ska gå lite rakt på sak – jag känner igen mig såååååååå otroligt mycket i både dig och din bror! Även en del i din mor!
  T.e.x hans hyperfokus på sitt spel där han skärmar av alla runt om trots att dom pratar med honom.
  Att man är glömsk, många bollar i luften samtidigt, alltid igång, kreativitet, prata mycket,inte tycka om att prata i telefon, när det blev för mycket mejl när du skulle anställa assistent, impulsiviteten, avrbyta, stress, inte hålla sig till ett och samma ämne så helt plötsligt pratar man om helt andra saker, oröra men samtidigt ordning på vissa saker , komma för sent osv
  || kan tillägga lite separat här att jag själv har haft ätstörning under 1-2 år i mitt liv när jag var yngre, vilket kan kopplas till min adhd då ätstörningar är mer förekommande hos folk med adhd ||
  Tänkt på likheten varje gång jag ser wahlgrens värld eller lyssnar på din podcast!
  Min fråga då (utan att vara allt för ofin) är om någon utav er har en diagnos eller känner igen sig i någon?
  Förstår självklart att det är något man helst håller privat, men det finns även dom som pratar helt öppet om det och jag kan ju tyvärr inte veta hur ni känner angående detta då jag inte känner er!

  Är bara något jag varit nyfiken på sen wahlgrens värld började sändas 🙂

  Oavsett så vill jag bara förklara åter igen att detta inte är menat som något stötande eller påhopp gentemot Bianca!

  Hoppas du har en bra dag! Kram

 • Fanny skriver:

  Hej Bianca!

  Jag går just nu igenom ett break up där vi både innerligt hoppas att vi kommer hitta tillbaka till varandra, då det nu finns brist på känslor från bådas sidor men mest från hans sida. Hur hittade du och Philippe tillbaka till varandra?

  Hade uppskattat jättemycket om du kunde göra ett inlägg om detta alternativt ta upp det i podden. Fortsätt göra det du gör! <3

 • Matilda skriver:

  Hej! Kan inte du snacka lite mer om hairtalk, kanske göra ett inlägg om de. Hur det känns att ha de & om de är obekvämt, tips överlag om de!<33

 • anna skriver:

  hej! tycker ni ska ha ett podavsnitt som handlar om mat – dvs era bästa matlagningstips, life hacks i köket, saker ni absolut inte äter, vad ska en laga för mat på första dejten, sjukaste ni ätit, vad ni tyckte om att äta som barn osv osv osv 🙂 du skriver ju ofta om mat i bloggen, typ att du är ute och äter men jag vill veta va du brukar laga för mat hemma? du skrev i ett inlägg att du vill att köket ska vara hjärtat i huset och i ett annat att din pappa ska ge ut en kokbok med era bästa recept så jag är jättenyfiken på vad du brukar laga för mat hemma, typ när det är bråttomt och du har ont om tid kanske? 🙂 mat är livet <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *