MY SECOND HOME

Jag älskar att vara här! Lugnet här är så fridfullt och välbehövligt! Inte bara för att de bor i ett väldigt lugnt område med stranden 10m ifrån deras lägenhet. Utan även för att här i familjen ÄLSKAR att chilla i soffan och gärna hela dagen haha. Vi käkar, snackar skit, lyssnar på när pappa eller Benjamin spelar piano, kollar någon film och äter lite till.

Och jag TOKÄLSKAR inredningen här!! Pappas fru Åsa är helt fantastiskt när det kommer till inredning. Hon har en så perfekt känsla att få till den där perfekta blandningen av modernt, lyxigt, mysigt och extremt hemtrevligt!

Hon ska helt klart inreda mitt framtida hus <3

Jag har sagt det förut och jag kan säga det igen. Min absoluta favoritplats på hela jorden är framför ett piano med pappa eller Benjamins som spelar deras fantastiska låtar.

Ni kanske inte vet detta men min pappa är en otrolig kompositör och skriver så vackra melodier på sitt piano att blir tårögd varenda gång. Om ni vill gråta en skvätt och så ska ni kolla in hans låtar på youtube så förstår ni vad jag menar 🙂

Kolla in denna vackra gröna färg! Så fint! Ingen kan få fram den mysiga känslan som Åsa kan.

Såhär kan en vanlig frukost se ut här. Det snålas inte kan jag lova och jag älskar att vakna upp med frukost på bordet hehe, precis som när man bodde hemma igen och mamma gjorde sina fantastiska frukostbord.

Inte för att det var varje dag då kvinnan jobbar som en galning hehe men på helgerna så 🙂

Vill så gärna ha en stoooooor jäkla köksö i mitt framtida hus!! Köket SKA vara huset hjärta där alla ska hänga <3 LÄNGTAR!

Uppdukat för fotografering!! Kanske inte har sagt det eller (kanske jag har… dåligt minne!) men vi syskon är här då pappa & Åsa håller på med en kokbok som kommer ut snart. Alla våra favoriträtter samlade i en och samma bok. DRÖMMEN!! Uppdaterar er när den kommer ut 🙂

2 av recepten som kommer i kokboken är 1. Denna fantastiska och fräscha friterade getost salladen med bär och senapsvinegrätt och 2. Ett jävligt jävligt gott italienskt ”snabb bröd” som blev sååååå gott!!! Min kärlek för bröd är sinnesjuk…!!

Säg hej till Lipton, Bailey & Rollo <3

När jag landade igår morse tidigt på morgonen så åkte jag, pappa & Åsa direkt till stan för att äta frukost på ett av deras favvo ställe här. Ett svenskt ägt ställe i Santa Catalina inne i centrala Palma. Faktiskt på samma gata som LaPerla. Stället heter El Perritoo och har allt ifrån acaibowls till bagels och goda bakverk. Så gott!!

Varje rum här har sin egen charm och är så fina och mysiga!! Måste göra om mitt sovrum ASAP hemma haha!!

Jag har det så mysigt här och så otroligt skönt att komma ner i varv även fast jag typ suttit och gjort dataarbete konstant och mobilen plingar var 5e minut med jobbgrejer hehe. Men jag tycker bara det är mysigt att sitta på ett och samma ställe att jobba 🙂 Jag jobbar iallafall inte 32h pass så som våra fantastiska läkare & sjuksköterskor gör så jag ska inte klaga. Har så mycket respekt för dem och deras yrke!!!

Ikväll blir det middag på LaPerla igen (såklart) fast denna gång i Portals (deras andra och större restaurang). Är så sugen på deras pizza och bresaola!!!

Men först, sitta lite med min Q&A Part 2 och sedan börja göra mig i ordning 🙂

PUSS <3

48 reaktioner på “MY SECOND HOME”

 • Josefine skriver:

  Så himla fint ?

 • Julia skriver:

  Hej!! Vet du några av de butiker där Åsa köpt sin inredning eller om hon har några tips på bra butiker? ?

 • pernilla skriver:

  Guuuuud bland det vackraste hem jag sett!!! Helt underbart! Vilken känsla för inredning din pappas fru har! Tänk om man kunde få låna henne någongång 😉 Mysigt ni har det! Kram bästa!

 • Hanna skriver:

  I wahlgrens värld är du alltid trött på din mamma för att hon har så mycket saker och retar henne för hennes inredningsmak osv…jag tycker hennes hem liknar detta när det kommer till inredning. Är det inte t.o.m. ännu fler småsaker överallt här?

  Hursomhelst superfint och dröm att ha ett andra hem där!! Kram!

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Sååååå otrolig inredning!!!!!!!???? Älskar verkligen vovvarna!????❤️❤️???

 • Linnea Lindahl skriver:

  Var i Palma i somras och åt på La Perla, läst på din blogg att alla skriver att det är det godaste dom ätit. Och jag kan inte annat än att HÅLLA MED!!! Vi var även på det cafet El Perrito innan och tog ett glas vin, världens mysigaste tjej ju som äger det! Vi fick massa restaurangtips av henne! Älskar PALMA! ❤️

  • Bianca skriver:

   Åhh vad roligt att du gillade maten/restaurangen. Deras mat är sinnessjuk!! Önskar att alla kunde få testa haha 🙂

 • Sara skriver:

  Men wow! Så snyggt 😀 och vilka söta små pälsklingar!!

  Jag är en trebarnsmamma som skriver om min vardag och hälsan.
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se

 • Dixi Wonderland skriver:

  All denna mat och så får man inte smaka :'( Ser ju så fantastiskt gott ut!

 • Ella skriver:

  Hej!! Älskar byxorna och undrat vilken storlek du har i dem?

 • Anna skriver:

  Asså herregud vilket fantastiskt hem!!! Älskar lampfoten i vardagsrummet bredvid pianot. Då råkar inte veta var de har köpt den? ?

 • Lisa skriver:

  Fast det där är ingen köksö, snarare ett barkök.

 • J skriver:

  Skulle gärna vilja ta del av tips kring Åsas inredning, ser helt underbart fint och harmoniskt ut!

  Älskar förresten att du jmf dina dagar med andra yrkeskategorier som (också) jobbar hårt. Ödmjukhet är superfint!

 • F skriver:

  DRÖMMEN att bo där!! Wow!! Verkligen fint ?

 • Camilla skriver:

  Hej Bianca ? så inspirerande och fina bilder förstår dig och jag skulle också låta henne inreda mitt hus ? skönt och ha en lugn och avslappnad miljö jag har fullt upp hela dagar på jobbet då jag jobbar med barn och jobbar 40 timmars veckor ??
  Jo när kommer du med en ny vlogg? ?
  Ha det så bra du är bäst ❤ /Camilla

 • Emelie skriver:

  Vad fin stil hon har. Wow. Hade du kunnat dela med dig av vart hon kopt sängpallen på den sista bilden, såå fin!

 • Pernilla Nilsson skriver:

  Åh så fint så avis på de som har öga för sånt där ???… Din pappa borde öppna en resturang i Sverige… Skulle äta friterad getost varje dag då älskar de!

 • Camilla Nygren skriver:

  De har det verkligen super mysigt där. Riktigt stilrent och vältänkt. Förstår att du trivs!

  Och så tre små söta hundar att gosa med gör ju saken ännu bättre.

 • Helene skriver:

  Just det cafet i Santa Catalina blev mitt och min mans favorit café nu när vi var i Palma?sen var vi flera gånger på Cuba bar så mysigt där och god tapas?vilket underbar hem dom har så fint!!

 • Alva skriver:

  Du e så snygg?Fattar nt hur du gör men vill vara som dig?

 • Lisa skriver:

  Vad ska jag söka efter på youtube för att hitta din pappas låtar? Hittar inte 🙁

 • Rebecca skriver:

  Åh vad härligt allt ser ut, både maten och all fina inredning. Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från bland annat ätstörningar, återkommande depressioner och självskadebeteenden – allt för att vi ska kunna prata om det på ett bättre och mer öppet sätt. Ta hand om er, kramar <3

 • N skriver:

  Var kommer stolarna och matbordet ifrån?

 • Maria skriver:

  Tack snälla Bianca för respekten för våra yrken!
  Kram

 • Maja skriver:

  Hej fina Bianca!
  Undrar om du vloggar nu i Palma & kan du snälla visa mera av deras hus då? Det är skitskyggt! <3

 • Jensine skriver:

  Sjukt fin inredning ! Tänkte även fråga i din insta story hade du en vit jumper klänning på dig vart är den ifrån ? Sjukt fin ?

 • Biljana skriver:

  Hej söta Bianca.
  Vill bara säga att du inte ska bry dig om folks dumma kommentarer….Tror dom är avundsjuka för det du har och kommer åstadkomma i livet. Du är en mycket vacker tjej jag håller tummarna för dig och önskar dig all lycka i livet. Älskar dina fina bilder du lägger upp. ❤

 • Pia skriver:

  Hej, jag tycker att du är en helt fantastisk person, du är en sån inspiration för många.
  Skit i alla jäkla dumma och korkade kommentarer, det är bara att tycka synd om dem stackars arma människor som ägnar sina dagar och liv åt att skriva meningslösa hat-kommentarer. Vilka spännande liv dem måste ha eller hur? ??
  Jag har ett citat som jag ofta bär med mig i situationer där jag känner mig osäker eller rädd pga att personer trycker ner en.
  ”Throw Me To The Wolves And I Will Return Leading The Pack”
  Den texten har jag uppsatt på en vägg i vardagsrummet för att påminnas om att jag är starkare pch tryggare som person än vad jag och andra tror.
  Många kramar, fortsätt vara just exakt den underbara och fina person du är!!
  Kramar

 • Annika skriver:

  Jag gillar också Åsas inredningsstil och det sa jag till henne när vi var på La Perla för nåt år sen. Önskar jag hade samma touch, men icke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *