THE PERFECT RED COAT

– I samarbete med NAKD.com –

Oversized Leo Sweather – klick

Double Breasted Coat – klick 

Om man kan vara förälskad och kär i en jacka så har nu gått och blivit det i denna URSNYGGA röda som numera är frontrunner i garderoben och jag vill gärna bära den hela tiden med allt hehe. Den sitter som en jäkla smäck och jag älskar att den har den där oversized looken. Ni mååååååste klicka hem den, seriöst ni kommer förälskas ni med!

Jag längtar så mycket till att våren snart är på ingång så man kan börja använda sin vårgarderob och glänsa fram på gatorna med sina mer färgglada och roliga outfits. Nu känns det som man bara går runt i dunjackor och går med huvudet ner mot marken för att inte frysa ihjäl av den iskalla vinden och all snö… VÅREN VI VÄNTAR PÅ DIG!!

Passa på nu att klicka hem era favoriter med koden INGROSSO20 som ger er 20% rabatt på hela ert köp <3

 

71 reaktioner på “THE PERFECT RED COAT”

 • Lisa skriver:

  Hej Bianca!
  Om man vill få kontakt med dig vart ska jag då vända mig. Ha en trevlig kväll 🙂
  Lisa

 • Nadinne Thyrell skriver:

  SNYGG eller SNYGG??? Skiiit snygg ju!!!???❤️❤️❤️???

 • Josefine skriver:

  Å jag som precis tänkte om jag skulle kika på nakd ?

 • Beatiz Von Bla skriver:

  Heeeeeeej, Vad äre för hiss du står i. Tycker jag känner igen den nån stanns. Gillar oxå din schaal, den är riktigt läcker! Puss och fjärt /Inga-borg

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Kommer du vara med på IconFest den 5:e maj?❤️? Hoppas du har träff i år??

  • Rotweiler Diego Gonzega Gonzalez skriver:

   Jag kommer lääätt vara där, ska du på Man with the big balls i höst? 🙂 Jag ska dit och ba njuta av musiken o så! Jag gillar bäst låten, DJ Fingerbang – Me soo horny (Mr Oh’malley remix). ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ PUSS O KJAM

 • Celine skriver:

  Bianca, när ska du vara med I Wahlgrens värld igen?

 • My skriver:

  MEN WOW så mycket snyggt!

 • Lucas skriver:

  Asså du är en riktigt stor förebild för mig. Jag är ganska ung… bara 13 år men iaf endå en riktigt stor före bild för mig.

  Har alltid följt dig från socialamedier och det är jätte roligt.

  Wahlgrens värld är det bästa programet som finns. Men det är ju du och Benjamin som gör allt roligt. ?

  • Bianca skriver:

   Vad gullig du är, tack så mycket för din fina kommentar. Kram <3

   • Lucas skriver:

    Asså WHAT va glad jag blir. Att du ens brydde dig om min kommentar ????. Men en fråga bara. Är det den här bloggen som du är aktive på. ????

   • Lucas skriver:

    Har en till fråga.

    Du och Benjamin framförallt är ju otroligt ba syskon. Asså ja ni brokar ju men man ser ju värkligen kärleken i varandra när ni är med varandra.

    Så har du några typ tipps om hur man asså får bättre kontakt med sina syskon. Jag har en bror och en syster men det känns som vi inte är syskon.?

 • Julia skriver:

  Alltså, du är ju snygg i ALLT! Jag orkar inte…
  Kappan var grymt snygg! <3

 • Karin skriver:

  Måste bara skriva att du bär upp den bättre än nakd modellen ?

 • Lisa skriver:

  Älskar älskar jackan!!

 • R skriver:

  Alltså vad snygg du Är!! Tack för rabattkoden 🙂
  En fråga, varifrån har du köpt dina silvriga bestick?

 • Men wow! Så snygg 😀 Älskar den röda färgen på dig, passade superbra!

  Jag har bara 8 kg kvar tills jag gått ner 50kg.
  Ta gärna en titt hos mig:
  http://saraabrahamsson.se/category/halsa-vikt

 • Vanessa skriver:

  Hej!
  Tycker du är en grym förebild och gör det så bra i både wahlgrens värld och talang. Tänkte bara på en sak om din telfonskräck, ett tips är att skaffa en jobbtelefon och en privat. Kan låta krångligt att gå runt med två, men om du skaffar dolt & skyddat nummer på din privata som du alltid har med och bara ger till de absolut närmaste, som du alltid ”vill” svara för. Så har du en jobbtelefon som du använder de tider du vill så kan du stänga av den om du ska vara ledig, men ändå ta bilder/använda story och så med den privata. Så kanske det hjälper lite för då vet du vilken som är jobb och vilken som är privat.

  Massa kramar till dig!!

  • Bianca skriver:

   Jaaa det är så smart, har funderat på det också. Men i mitt jobb så kan jag aldrig vara 100% ledig så hade aldrig kunnat stänga av min jobbtelefon.. :/

 • sara skriver:

  Tack för en fin blogg och världens bästa tv-program! Kram Sara, 47 år som tycker att du är en riktigt grym förebild och inspiration

 • Ellinor skriver:

  Sjukt snygg jacka!!
  Har tittat på dina sminkvideos och har insett att jag verkligen vill köpa och testa mascaran ”Better than sex” som du använder. Undrar dock vart du köper den ifrån?

 • Jennie skriver:

  Heej! Du hade en grå tröja med en ananas på, i förra avsnittet av wahlgrens värld 🙂 undrar vart du köpt den?

 • Gabriella skriver:

  Åh vad snygg!!

 • Emelie Karlsson skriver:

  Men shit va snygg den var! Tröjan var med snygg men fastnade mer för kappan! Så snyggt på dig! Trevlig kväll kram!?✨

 • Anna B skriver:

  Godmorgon Bianca! Jag började min morgon med att se förra veckans avsnitt av Wahlgrens Värld, den där du följer med Pernilla på 60+-gig. Ni pratar i bilen om alla kränkande kommentarer du får, jag håller absolut INTE med näthatarna – det gjorde mig så ledsen att se och höra – jag känner så stort medlidande för dig. Det är sant som du säger – det accepteras inte på en ”vanlig” arbetsplats, så varför i hela friden ska du/ni influencers behöva acceptera sådant skit?! Jag vill med detta skicka lite kärlek <3 Ofta är det kanske så att vi som uppskattar dig inte kommenterar och visar vårt uppskattande, därav är det mest det tråkiga som sätter sig på din näthinna. Så ska det inte vara. Vi är MÅNGA som tycker om dig, det Du gör. Du känns som en vän på andra sidan skärmen och jag uppskattar din närvaro i mitt liv – även om du inte vet vem jag är. Fortsätt med ditt grymma jobb, ditt driv och din förmåga att inspirera. Du är GRYM Bianca – inte för att du är en "kändisdotter" – utan för att Du är DU! Stora kramar! Hoppas att jag någon gång springer på dig så jag får uppleva dig IRL. Ska över påsk upp till släkten på Lidingö, vem vet – kanske vi springer på varandra där. Stora kramar! / Anna, Instagram: @annispanna

 • Julia skriver:

  Assnygg kappa ju! Kul med färg ibland också 🙂

 • Rebecca skriver:

  Alltså så fina outfits! Hoppas du får en fin dag och kväll 🙂 kram

 • Josefine skriver:

  Hej! Vi är tre tjejer på 22 år som ska till Stockholm en helg. Vi vill gärna äta gott och festaaa, har du några tips vart vi borde gå?

  • Bianca skriver:

   Äta gott gör ni på L’avventura eller Un poco, och roligaste nattklubben enligt mig är Spybar!! 😀

 • nina skriver:

  Hej! var kommer de svarta byxorna med vita ränder på sidorna ifrån som du har i slutet av senaste vloggen? 🙂

 • Vega skriver:

  Gud vad snygg du var i den röda kappan!! Jag undrar även vart jag kan hitta den svarta blusen (lite genomskinlig) från din senaste haul på youtube? Hittar den inte på nakd 🙁 Kramar!!

  • Bianca skriver:

   Den är från NA-KD, kanske slut för tillfället men jag köpte den för bara en vecka sen ungefär 🙂

 • lilian skriver:

  Vart är dina byxor ifrån som du har på dig i din haul?

 • Linn skriver:

  Hej! Var kommer de svarta byxorna mer vita ränder ifrån?? Sjukt snygga

 • Ida skriver:

  Åh så snygga kläder!!

 • Jessica skriver:

  Sjukt snygg kappa! Älskar färgen! ?

 • Sara skriver:

  Kan du inte göra ett inlägg med din makeup routine?☺️

 • Pernilla skriver:

  Super snygg kappa verkligen!! Jag undrar vilken storlek du har? Har svårt att veta vilken storlek jag ska köpa när den är som du säger oversize:)

 • Julia skriver:

  Hej! Jag tittade precis på det avsnittet av Wahlgrens värld där du och Pernilla pratar om hatkommentarer och kände för att sprida lite kärlek till dig. Du är verkligen såå grym på ditt jobb! Jag älskar allt material du skapar och dessutom är du supersnygg ;-*

 • Polly Lindgren skriver:

  Hej Bianca!
  Kollar just nu igenom alla säsonger av ”Wahlgrens värld”. Väldigt underhållande! Vill bara upplysa om att folk som jobbar på McDonalds bara kan drömma om att köpa en lägenhet. De bor oftast i andra eller tredje hand långt ute i någon förort. Kanske delar tre barn rum. Själv delade jag rum med tre syskon ett tag när jag var liten. Mvh Polly

 • Sofie skriver:

  Hej Bianca,
  Var har du köpt gardinerna på bilden? Super fina!!

  /Sofie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *