NEW VIDEO

PRESS PLAY <3 

Glad Måndag mina vänner!! Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering här men även på alla mina sociala medier senaste dagarna. Jag har lidit av lite smått ångest och en del privata saker som hänt som gjort att jag inte mått sådär 100…. Jag har ju väldigt lätt att känna ångest och ångesten har väldigt lätt att ta över hela mig till och från under dagen/dagarna. Jag är då 100 eller 0 vilket tar lite på krafterna efter ett tag att pendla mellan känslorna som jag lätt kan göra. Jag har helt enkelt inte haft någon motivation eller inspiration till att uppdatera alls och hoppas att ni förstår. Men nu är det en ny vecka och då är det dags för nya tag. Sluta tänka negativt, överanalysera mitt eget beteende i allt och istället tänka positivt och göra det bästa av situationen. Därför jag älskar måndagar 🙂

NU sitter jag på Arlanda med Wahlgrens Värld teamet och ska flyga ner till mammas hus i Marbella. Vi ska hänga där i 3 dagar innan jag drar hem igen för 100000 möten på torsdag. Men ser så mycket fram emot att så se huset nu igen när det är vårt (familjens) och få hjälpa mamma med inredningen lite 🙂 Ni kommer självklart få se allt detta i Wahlgrens Värld senare!

 

59 reaktioner på “NEW VIDEO”

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca, jag undrar om du inte skulle kunna göra en vlogg med inredning och inredningsbutiker…
  Jag ska åka upp till Stockholm i slutet av april och vill ha tips på vilka butiker man inte ska missa.

 • Karter Ghatan skriver:

  Hej Bianca, ny följare här.

  Fortsätt med det du gör

 • Helena skriver:

  Så himla roligt att Benjamin står bakom kameran och att Oliver dyker upp i bild då och då, det gör hela vloggen levande tycker jag istället för att kameran ska sitta på ett stativ och det bara är du som syns i bild (absolut ingen kritik mot det, bara att detta var en annorlunda och väldigt bra vlogg) ?.
  Tyckte att det var så fint sagt av Benjamin när han filmade din röda sidenklänning och sa ”Du är fin i det mesta”, vilken 20-årig kille säger det till sin syster? Min bror skulle aldrig säga det till mig liksom ?
  Superhärlig vlogg och jättefina kläder! Keep up the good work! Kram ❤️

 • Josefine skriver:

  Unna dig vila och välmående nu och blir det för mycket sen när du är tillbaka i verkligheten borde du banta ner på måsten. Du lever bara en gång! ?

 • Ulrica Jansson skriver:

  Hej Bianca!

  Tänkte höra vad affären heter i Stockholm
  Som du varit på och visar upp nessesärer, skopåsar och tygpåsar för klänningar. Man kan få sitt namn på påsarna.
  Hoppas du vet vilken jag menar.
  Ha en bra måndag!?
  Mvh
  Ulrica

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Dags att klicka hem!

 • Gabriella skriver:

  Fyfan… känner igen det där med att ångesten tar över en totalt! Men mysigt att åka ner till huset och få pyssla om sig själv och familjen<3

 • Isabelle skriver:

  Gillar att spana in din blogg då och då? Det du gör är ju helt fantastiskt och jag kan förstå att du jobbar hårt varje sekund….
  Men fina du, glöm inte bort att rå om dig själv och ta hjäp att bromsa i tid, kan vara svårt att se det själv när man gasar. Och Du tack än gång för att du öppet vågar prata om det som är svårt, du bryter normen och jag önskar att fler vågar göra det (kämpar själv med min bullimi och åbgest , vilket jag tabu belägger och skulle ALDRIG våga tala öppet om).men på ngt sätt finner jag tröst nör jag ser att jag inte är ensam om detta. All styrka och välmående till dig❤️❤️❤️

  • Bianca skriver:

   Jag har hjälp av min assistent nu som avlastar mycket jobb åt mig. Vad glad jag blir att du uppskattar min öppenhet! <3

 • Emma skriver:

  Hej bianca ! Jätte fin är du verkligen. Jag undrar bara vart dem svarta byxorna är från på videon dem med vita streck på sidan ? var skit snyggt med den tank toppen . Sen hade du en snygg zip tröja nu när du åkte till marbella? Röd vit och svart. Vart är den ifrån? Massa kramar du e grym.

 • Elin skriver:

  Jättehärlig vlogg, med fina kläder på fin tjej och roliga bröder ?
  Den röda kappan är jättefin. Den får jag klicka hem. Vad rekommenderar du för storlek? Har vanligtvis storlek 36-38.

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Härligt! Min födelsedag på fredag och massa fina kläder jag önskar mig-kan det bli bättre?! ❤️❤️???

 • Anns skriver:

  ”Allla kan inte älska en, men den som inte älskar bör hålla käft”
  Bianca jag vill bara påminna dig om att du inte skulle ha det jobb du har idag om inte merparten av oss älskar det gör! Jag kan inte låta bli att tänka på idoeten som skickade hatbrev hem till dig, det träffade mig i hjärtat. Hur svårt ska det va att klicka på unfollow! Beyonses citat är såå bra, tryck upp en t-shirt, gör det bara, sjukt bra ide’! ?? Glöm aldrig att du är såå grym på det du gör, det är ju därför du har så många följare, du förstår det va? ? keep going your own way!

 • Mammapatronus skriver:

  Härlig video 🙂 Brukar också känna så om måndagarna, bästa dagen på veckan tycker jag faktiskt! Ta hand om dig!

 • Matilda skriver:

  Ta hand om dig. Hoppas du mår bättre snart! Kram

 • Emma skriver:

  Finns den prickiga genomskinliga att köpa just nu? Allt var så grymt snyggt! Fortsätt med ditt fina arbete du är grym! <3

 • Ida Nyman skriver:

  Åh hoppas du mår bättre snart fina du. <3

 • Isabella skriver:

  Förstår precis vad du menar. Lider själv av ångest och vissa dagar orkar man bara ingenting. Hoppas du känner dig bättre snart. Det är så roligt att följa dig på dina sociala medier <3

 • Anna skriver:

  Ta hand om dig, har du ätit någon antidepresiv medicin? ibland kan det hjälpa. Kram

 • Du är en fantastisk inspiration Bianca. Glöm aldrig det!
  Jag hoppas att din svacka inte berodde på den person som skrivit om dig i sociala medier som råkar vara chefsredaktör för en känd träningstidning. Jag hoppas och tror att ansvariga på tidningen verkligen tar tag i detta. Att en sådan person kan få vara chefsredaktör på en tidning som i mångt och mycket riktar sig till unga tjejer är för mig en gåta.

  Du är en fantastisk person och jag tycker personligen att du har en fantastiskt god ton i alla situationer och tar ditt ansvar så jag hoppas och tror att du förstår vilken fantastisk person du är!!!! Fortsätt vara du för du är fantastisk!
  //Berith

 • Molly skriver:

  Ja det är bara naturligt med ups and downs. Kämpa på Bianca, du är toppen som du är.

 • Elin skriver:

  Är dina byxor också från na-kd? ?

 • Sanna skriver:

  Åh!! Älskade videon. Vart är byxorna ifrån med ränder på sidorna???

 • SARA LEO skriver:

  GÖR som många andra:
  Ta en titt på min blogg för att finna pepp & självacceptans!
  http://saraleo.myshowroom.se ?✨

  Kram, Sara

 • ellinor skriver:

  hej, vad har du för blodvärde? jag har thalassemi, och har samma slags problem med ångest, har man dåligt blod så är har man ångest pga tröttheten. Ser att du är blå under ögonen precis som jag så det är möjligt. mvh ellinor

 • Emmie skriver:

  Du är så fin Bianca och du inspirerar mig varje dag!

  Kolla gärna in min blogg: https://nouw.com/emmieahl ?

 • Annette skriver:

  Inget fel på dig :), tror bara att du är en högkänslig person, men då HSP/HSS. Det vill säja sensationssökande (låter sämre än det är ?). Du behöver helt enkelt återhämtning efter alla intryck som du fått. Lär du dig att återhämta dig mer så kommer ångesten att minska. Tror jag ?, bara ett tips. Du gör helt rätt i att dra dig undan. Må så gott ?

 • Pia skriver:

  Gulliga ni är! ♥️ Kram på er! /Pia

 • EMMA skriver:

  Så fin!
  Vart är byxorna med ränder på sidorna ifrån? :))

 • Bea skriver:

  Hej! Jag vet att man inte får kommentera kroppar o blablabla för att inte bidra till nån hets men guuuuud vad snygg kropp du har bianca!!!!!!!! Snälla se aldrig ner på din kropp! O du är jätte vacker o denna videon var riktigt bra. Brukar aldrig kolla andras hauls annars men denna var så bra och extra plus för att dina bröder är med, underbart 🙂

 • Emelie skriver:

  Hahahaha jag älskade denna vlogg. Ha med Benjamin jämt framöver ??

 • Beata skriver:

  Hej! Vart kommer byxorna med ränderna på sidan ifrån?

 • Frida skriver:

  Hejj! Kan jag få köpa din blå-blommiga klänning du har i vloggintrot? Äääääälskar den men kan inte hitta någon liknande 🙁 Tack på förhand!

 • Ann skriver:

  Hahaha asså älskade denna video med dig och Benjamin ! Skulle va roligt med flera sånna.. <3

 • Cassandra skriver:

  Hej! Hoppas allt är bra underbara du!

  Tänkte bara fråga om det är någon mer som inte får Rabat koden att funka? Funkar den bara under ett visst datum? Jag skrev Ingrosso20

  Tacksam för svar! Ha det bäst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *