HELLO MARBELLA

Hahahaha bjuder på denna <3 Jag och min inslagsproducent Maja som skämdes lite över hur jävla fult jag sover på flygplan haha!!

Tröja från Urban Outfitters här – klick

Säg hej till vårt nya hem 

Godmorgon från Marbella!! Sååå härligt att vakna upp med klarblå himmel, sol och värme!! Har längtat så himla mycket! Kommer tyvärr bara vara här i 3 korta dagar (åker hem redan imorgon kväll) men har så många möten inbokade på Torsdagen som jag inte kan skjuta fram…. men får åka hit snart igen helt enkelt 🙂 Så sjukt att vi nu har ett underbart vackert och mysigt hus här som vi kan njuta av. Åka hit hela familjen eller ta med vänner och bara njuta av Marbella! Ska visa er fler bilder på huset senare och sen ännu mer när det är helt klart, jag lovar 🙂

NU – Sätta mig och jobba ett tag med utkast för samarbeten, sedan sminka mig och börja filma hela dagen. Ingen semester här inte haha 🙂

PUSS <3

28 reaktioner på “HELLO MARBELLA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *