IDEALOFSWEDEN EVENT

Jag och Danijela 🙂 Vi är så jävla lika haha <3

Vänta bara tills hon släpper sina nya låtar…….!!!!! Benjamin har skrivit 2 av dem och de är SINNESJUKA!!!

Jag bar ett helt set från Urban Outfitters och mina egna smycken från min kommande kollektion 🙂

Med mina älsklingar Lucas, Awa och Linnea <3

Några av favoriterna <3 Alexandra som ni ser ovan är typ sveriges grymmaste & sexigaste dansare som är med i FAVVO gruppen @thesugarcollective (som förövrigt kom till final i förra årets Talang) 

Asså jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR alla människor jag är med när jag är ute och dansar och har mig i Sthlm!!! Ni vet vilka ni är <3 Linnea, Maja, Alice, Emilio, Lucas, Awa, Alexandra…. jag dör för er!!! Några nyfunna men även gamla vänner. Det är verkligen så satans roligt att gå ut och festa när man är med människor som enbart går ut för att ha kul, dansa och skratta!! Inte lägga fokus på att komma in på ”rätt” klubb, inte vilja komma upp på varenda bord med folk man inte känner och som inte bryr sig om vad andra tycker och tänker. Vi tar plats på dansgolvet och vi äääääälskar det haha!

Tack IdealOfSweden och HOSSEvents för en grym jäkla kväll i Fredags!! Sorry att jag blev lite för full hehe… skyller på tom mage…!! Kvällen började iallfall med en fördrink på Berns i en av deras stora sviter där GUDINNAN Molly Petterson Hammar sjöng, sedan fortsatte festen nere på (nedervåningen på Berns) som kommit att bli mitt nya favvoställe & har öppet till 04.00 och sedan avslutade vi som vanligt kvällen på SpyBar där vi stängde stället… som vanligt haha!

 

32 reaktioner på “IDEALOFSWEDEN EVENT”

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag äääälskar ideal of sweden! Så bra skal💓💓💓

 • Julia skriver:

  Älskar ideal of sweden! 😍

 • Nathalie, iDeal Of Sweden skriver:

  Tack för en helt underbar kväll Bianca!! Du är grym! Kram

 • Alice skriver:

  Vart är Alexandras gröna set från? Så fint!

 • Josefine skriver:

  Vilka bilder 👌

 • Hanna skriver:

  Hej Bianca

  Min familj ska till Sthlm kommande helg och för vår pojk på 8 så är du en av hans största idoler😇
  Hade gärna önskat lite tips på de ställen vi tänkt besöka, så har du nån minut vore det mer än tacksamt om du ville skicka mig ett mail. Han skulle va stolt om du hjälpt oss när vi ska besöka den staden du bor i😉
  Tack snälla du! Hälsn Hanna

 • Dixi Wonderland skriver:

  Mår du bättre nu än tidigare? 🙂 Anledningen till varför jag frågar är för att du sa i podden eller skrev här på bloggen att du skulle sluta dricka alkohol just för att det påverkade dig negativt. Nu de senaste så verkar du vara ute varje helg och nu skriver du att du drack alkohol på tom mage. Var rädd om dig Bianca. Skriver detta med all välmening och om det funkar för dig så är det toppen men eftersom du sagt/skrev att du skulle sluta dricka och gör helt tvärtom så undrar man 🙂

  • Evelina skriver:

   Antagligen så mår hon väl som hon beskriver i podden men alkohol kanske inte alls får henne att må dåligt löngre? 🙂 utan istället bara kan gå ut och ha kul med sina kompisar!

   Go Bianca!

 • Maria skriver:

  Den här frisyren vill jag såååå gärna se en video på!!!! Hur du gör den 🙂 så snyggt!

 • Hannah skriver:

  Hej! Wow var ska jag börja. Först vill jag bara säga till dig att du är en fantastisk människa! Jag kommer tacka dig evigt för vilken fin förebild du är för mig och många andra. Whalgrens värld är en helt fantastiks serie. Du har världens finaste familj! Din och Alice podd är verkligen det bästa jag hört, den är så klockren. Jag vill tacka att jag bara kan luta mig tillbaka ner det behövs och att just DU kommer upp i mitt flöde, för du är en människa som gör mig såååå glad!!! Tack fina människa för att du finns. Hälsa din familj att de är helt fantastiska och Benjamin gör så klockren musik! Älskar dig från botten av mitt hjärta Bianca!! Sov gott puss! Mvh Hannah 💗💗

 • Sarah skriver:

  Kan du ha et innlegg om what’s on my iphone? Med bakgrunn og apper osv
  Kjempe fin blogg😍

 • Linn skriver:

  Ta hand om dig Bianca! Blir lite rädd att du jobbar för mycket! Du ska inte få dåligt samvete att du inte hinner blogga eller uppdatera instagram, vi ”vanliga” människor fortsätter att leva ändå. Ditt välmående måste gå före, vi kan vänta. Lägg fokus på det som är viktigt för dig, vi behöver inte få reda på allt du gör hela tiden, ta inte detta som en negativ kommentar utan jag vill dig bara väl. Jag älskar att följa dig men jag vill att du ska må bra! Bloggen och ditt instagram och din vlogg blir bättre när vi ser att du mår bra! Ta hand om dig och vila lite och va med de som verkligen betyder något för dig !!! Kram

 • Sara skriver:

  Ska du till Båstad på summer on i år? 🙂

 • ISA skriver:

  Känns som iDeal är grymma på det där med att styra upp event! Verkar också som du/ditt gäng är grym på utekvällar, haha. Så kul 🙂

 • Emma skriver:

  Har 4 såna skal och asså jag dööör så fina!!! Har det där skalet som är på bilden och jag går runt med det hela tiden😻

 • Emmi skriver:

  Omgggg va snygg tröja! Vart e den ifrån? 😱😱😱😱😱😱😱😱

 • Amanda skriver:

  Hej Bianca! Jag tokälskar frisyren du har på dessa bilder och skulle tycka det var megakul om du kunde göra en video på hur du gör den! Det skulle ju kunna vara en hel video med olika frisyrer som du har i vardagen. Just denna frisyr gör jag själv rätt ofta men den blir inte lika snygg som din dock!! Kram

 • Sofiealfrida skriver:

  Hej!
  En liten fråga! Hur gör du för att få två bilder bredvid varandra i bloggen? Gör du kollage innan eller löser du det i redigeringen där du skriver inläggen? Jag vet nämligen att vi har samma ”program” där man skriver och redigerar inlägg till bloggen men jag kan där inte få till att bilderna lägger sig bredvid varandra utan de kommer bara som ett flöde under varandra. Skulle bli väldigt glad för respons!!
  Kram<3

 • Marcela skriver:

  Är det någon som vet var den röda jackan som Danijela har på sig kommer ifrån??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *