I LOVE YOU MARBELLA

Vi bor i en fantastiskt liten by i Marbella som har tre bra restauranger precis nedanför. En av dem är denna italienaren som hade en gudomligt god gnocchi med tomatsås och härliga förrätter. Hur najs!?

Utsikten från vårt hus <3

Svingod kycklingsallad med pestodressing från italienaren nedanför byn. Sån lyx med bra restauranger nära ens hem. Håller ni inte med?!

Asså jag är så stolt och glad för mammas skull som jobbat så jävla hårt hårt senaste 30 åren och nu ÄNTLIGEN så unnar hon sig ett underbart vackert hus i denna urgulliga by i Marbella <3

Medan mormor gjorde synkar med teamet….

Så låg jag och solade och kollade på hehe 🙂

Min vackra mamma!!

Jag har aldrig träffat eller hört talats om en kvinna som jobbar så hårt och mycket som just min mamma gör och har gjort ända sedan hon var 16 år gammal. Hon jobbar 7 dagar i veckan, från tidig morgon till sent in på nättarna eller morgonen därefter. Ibland sitter hon uppe med datorn till 05.00 och jobbar, går sedan gå upp kl. 07.00 och är mamma för att sedan jobba med alla hennes tiotal företag, åka på turne, repa för egen show, designa kläder, köra barn hit och dit, skriva låtar, ha koll på hennes butik, köpa in varor, gå på mässor, sitta i möten, blogga, göra samarbeten, gästdesigna andra företag, åka på gig, spela in Wahlgrens Värld etc… Listan är oändligt lång och hon har fan nästan aldrig en ledig stund… Kanske någon 1h i veckan hör jag att hon är helt ledig.

Du är SÅ värd detta hus mamma och jag är så otroligt stolt att du äntligen unnade dig detta. Det var fanimig på tiden haha!! Hon är världens givmildaste person, men hon är ganska snål mot sig själv.  Hon tycker nästan aldrig hon förtjänar det bästa själv nämligen… Så många gånger jag tyckt hon bör unna sig den där väskan hon alltid pratar om, eller åka business class när hon alltid velat det. Istället väljer hon att lägga de pengarna på resor med familjen eller som detta hus så alla vi kan njuta av det. Du förtjänar allt det finaste i världen mamma och jag älskar dig så mycket <3

Såhär kan det se ut när vi spelar in 🙂 Här lär jag mormor hur man blir en influencer haha…!!

Tröja – AndOtherStories // Skor – Zara 

Godmorgon mina vänner!! Sorry att det inte blev något inlägg igår som jag lovade på min instagram. Men för att vara ärlig så var jag helt slut efter en heldag med roliga möten och sååå mycket intryck och inspiration. Jag är en sådan person som tydligt behöver smälta alla intryck jag får in hehe. Nej men jag jobbar med det roligaste jag kan tänka mig att jobba med just nu och det tog upp mycket av min kväll när jag kom hem efter en del möten om just det. Fan jag vad längtar tills jag får släppa denna nyhet!!!!!!!

Iallfall! Just nu sitter jag på tåget ner till Göteborg för att umgås med min kärlek denna helg. Enbart mysa, äta god mat och träna. Märker så otroligt tydligt att jag mår som bäst och har en strukturerad vardag när jag tränar. Kan rekommendera alla som går igenom en ätstörning, ett beroende beteende, en depression, en svår period i livet eller till den som bara har svårt att få ihop vardagen med struktur och hela tiden känner sig trött och nedstäm. Träning är den bästa starten för en bättre livstil, JAG LOVAR!! Det är verkligen inte bara en klyscha 🙂

NU – sova resten av tågresan då jag endast sovit 3h inatt. Förvarna alla i Göteborg att mina påsar under ögonen är tyngre än vilken Chanel väska som helst haha. Om jag hade mörka ringar under ögonen förr så är detta nu ett skämt!

 

40 reaktioner på “I LOVE YOU MARBELLA”

 • Ullis skriver:

  Åh, fina Bianca!! Vilka underbara ord till din fina mamma. Det du skrev är så sant. Underbara kvinna som roddat er tre stora barn till så fantastiska varelser trots allt jobb.
  Kram❤️

 • Anne skriver:

  Vackra fina ord. Du är en snäll o fin tös Bianca. GLAD PÅSK🐥🐤🐥🐤

 • Dixi Wonderland skriver:

  Men jag är så nyfiken på vad det är du jobbar med nu 😀 Kommer det lanseras nu i sommar eller behöver vi vänta ännu längre?

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag MÅSTE åka till Marbella!!! Det är så fint😍

 • F skriver:

  Ååh, blev tårögd när jag läste det du skrev om Pernilla. Så himla fint. Hon verkar så fantastisk och är verkligen värd detta vackra hus. Det ser såååå drömmigt ut! 😍

  Och du är vacker oavsett om du har mörka ringar under ögonen. Ha det bäst med Philippe nu, ta hand om varandra <3

 • Leticia skriver:

  Din mamma arbetar säkert hårt, men att du inte hört talas om någon som arbetar hårdare låter lite ignorant. Barnen och kvinnorna som jobbar på klädfabriker i Bangladesh och kaffeplantage i Brasilien sliter nog ganska hårt. Läkare måste vara on call 24 timmar om dygnet, ställningsbyggare måste lyfta flera hundra kilo om dagen osv.

  • Bianca skriver:

   Jag vet om alla de yrken och har en otrolig respekt för dessa jobb. Menar det inte som någon tävling. Men att ha alla åtaganden hon har samtidigt som hon reser runt överallt konstant. Det är svårt att förstå när ni enbart ser den glammiga sidan av detta yrke. Att jobba 16h om dygnet som hon oftast gör utan någon som helst struktur, planering, ordning och reda och ett schema som man följer. Varje dag är annorlunda jobb, med olika människor, på olika platser etc och samtidigt vara mamma… Behöver egentligen förtydliga för dig hur mycket hon jobbar men varje jobb tär på en på olika sätt.

  • Bobban skriver:

   Du har så rätt Leticia att många, många på detta jordklot arbetar dag o natt! Vissa för att kunna överleva från dag till dag andra för att få ut sin månadslön som ofta är snålt tilltagen! Den lön riksdagspolitiker anser sig själv vara värda o därför ger sig själva borde ges till lärare, poliser, sjuksköterskor etc! Många av dessa lägger ner hela sitt engagemang i sin jobbutövning och dessutom arbetar många lärare varje vardagskväll, lördag och söndag med att förbereda lektioner, rätta skrivningar och ha elev och föräldrakontakt! Dessa lärare (polise, sjuksköterskor) borde absolut ha samma lön som en riksdagsledamot! Hade varit ett bra rättesnöre!
   Däremot Leticia tycker jag att du har fel när du tycks mena att Pernilla inte är värd sina pengar! Jag är yrkesarbetande o har ett väldigt stort engagemang för mitt yrke därför kan jag se när även andra lägger ner samma engagemang i sitt yrke! En som verkgen arbetar HÅRT o mycket är Pernilla! Enligt mig är hon värd varenda krona hon arbetat in! Man ska inte missunna andra famgång! Att Bianca tycker att hennes mamma är bäst är väl underbart!? Dessutom ö det väl verkligen konstgt att mär en kvinna tjänar mycket pengar då ska det klagas men nr män gör det är det sällan han får kritik! Ttta på alla män som sparkar på en boll hit o dit och blir mångmiljonärer! Klagar du på deras inkomster också? Nej Leticia jag tycker du ska tänka om o vara glad åt Pernilas framgångar efter idogt arbete! Faktiskt är Pernilla lite a la Opera Winfry! Ett annat födgeni att försöka lära sig av! Förhoppningsvis kommer dessa fattiga sömmerskor etc, i tredje världen att få en bra inkomst! Tex tycker jag att det är löjligt hur företagare världen över öser dollar över fotbollskillana! De pengarna borde istället sättas in i företagen för de utnyttjade arbetarna!

 • Karin skriver:

  Vilket härligt ställe underbart. Ni har aldrig haft någon tanke på att köpa hus i Italien? Jag hade också lätt valt Spanien haha. Tänkte på en sak som inte angår mig men din mamma är 50 nu och ofta verka hon sova så lite och jobba så mycket tror inte det är bra i längden menar så det inte händer henne något så ta inte illa upp. Glad Påsk njut av din ledighet med kärlen 🐣😊❤

 • Cilla skriver:

  Vad heter byn?

 • Magda skriver:

  Cred till din mamma. Såååå driven !

 • Emiz skriver:

  Men guuud vilka fina bilder! Härlig utsikt verkligen, väldigt avis på er då det är väldigt kallt (speciellt på kvällen) här i Sverige. Ha det bäst kram!

 • Marie skriver:

  Såå fint skrivet! Jag blir nästan tårögd. Kan inte låta bli att dra lite på smilbanden när jag tänker tillbaka på hur ni hade det för några år sedan. Tänk hur allt har förändrats o ni är tajtare än nånsin, så fint att se ❤
  Det lyser verkligen igenom på sociala medier, både bra o dåligt såklart och ingen kan väl ha undgått vilken genuin o fin relation ni har idag.
  NI alla förtjänar det där huset! Tänk hur fantastiskt ni kommer ha där och att vi får följa med på ett hörn (via bloggen o Wahlgrens Värld b.l.a)
  Kram o ta hand om dig och familjen!! ❤❤

 • Kajsa skriver:

  Vart kommer jeansen du har på dig vid poddinspelningen i senaste wahlgrensvärldavsnittet? Jättesnygga!

 • Elin D skriver:

  Men hur kommer man igång med träningen? Jag har tränat massa för några år sedan… (Så det är inte det att jag inte har kunskap.)

  Nu har jag förvandlats till något jag aldrig trodde att jag skulle bli, – soffpotatis haha 😄 Dock så fightar jag en depression av och till, så det gör ju inte det lättare. MEN, jag veeeeet ju att träning är bra, men HUR tar man sig ut och ser till att det faktiskt händer? Jag har verkligen 0 % motivation. Vad får dig ut, dagar när du egentligen bara vill vara hemma?

  Puss och kram!!
  Tack för att du är dig själv!

  /Elin D

 • Limpan skriver:

  Jag gillar dig Bianca, din mamma Pernilla och din mormor Christina för er glädje, kärlek o omtanke! Dessutom gillar jag din morfar Hans vars engagemang o omtanke om sina barn och barnbarn var o är helt underbart! Finns det någon möjlighet att bli adopterad av er?

 • Becka Lindhe skriver:

  Vilka fantastiska ord till din mamma. Är så glad för er skull att ni har fått ett hus i ett så fint land 😍 är så avundsjuk! Kämpa på med dina motgångar jag vet att du kommer klara det, du är grym! ♥️

 • Josefine skriver:

  Ser så drömmigt ut och är säkert ändå tio gånger bättre i verkligheten 😍

 • Moa skriver:

  Hejsan Bianca!
  Jag måste bara säga först och främst att jag älskar din blogg!:) sen har det jag undrar ingenting att göra med det här inlägget och göra igentligen men jag undrar vart du har köpt dina längre stickade tröjor? för jag letar såna men jag hittar inga någonstans:/:( kram

 • Moa skriver:

  Hejsan Bianc
  Jag älskar din blogg!:) sen har det jag undrar ingenting att göra med det här inlägget och göra igentligen men jag undrar vart du har köpt dina längre stickade tröjor? för jag letar såna men jag hittar inga någonstans:/:( kram

 • Elsa skriver:

  Hej! Vad heter byn där ni bor? Jag sitter nämligen på flygplatsen och ska åka till Marbella och det ser så mysigt ut där! 🙂

 • Malicka skriver:

  Så mycket kärlek i det du skriver om din mamma. Håller med, tycker att hon är Queen of f-cking everything. Sliter som ett djur men bjuder på sig själv och har alltid ett gott skratt att dela med sig av. Kärleken till er barn är fantastisk och ändå gött att hon har en liten chilipeppar i sig som gör att hon tänder till:) Underbar famil

 • Cissi skriver:

  Vad fint du skriver om din mamma, man blir alldeles tårögd❤️.
  Kramar till dig!🌸

 • Angelica skriver:

  Tycker ni alla verkar ha mycket ledigt, många resor med business glass, massor med dyr shopping och avkoppling.
  Mycket mycket mer än andra människor har.
  Tror att många skulle driva företag om man hade råd att anställa folk som gör jobbet, då är det ju inga problem.
  Det som ställer till det är att man inte är aktuell för alla dessa samarbeten som genererar pengar då man inte har ett efternamn som gett er denna chans.
  Även fast det inte är en tävling så blir det provocerande mot hårt arbetande människor att läsa om hur ni ”arbetar hårt vid datorn” osv osv

  Tänk på miljön någon gång också, istf att ni är såååååååå värda all shopping, mat och flygresor.

  • Bianca skriver:

   Alla dessa resor är jobb…..

  • Bianca skriver:

   Alla våra resor är jobb. Antingen med plåtning, filmande, möten osv…. Sedan varje gång vi reser så tar det mest tid med blogg och allt sånt jobb. Som sagt, svårt att förstå om man inte har vårt yrke.
   Tänker däremot inte längre föra en konversation om att jag ska behöva kommentera varför min mamma jobbar så hårt?! Hon gör det punkt slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *