WHERE I BELONG

Liknande ”keps” – KLICK (adlink)

Känns så skönt att vara tillbaka i hans famn, där jag känner mig som allra lugnast och harmonisk. Där jag inte känner att jag behöver prestera, försöka vara någon speciell del av mig, där det inte finns någon press, ingen stress, inga måsten utan bara ett totalt lugn. Med Phillipe kan jag vara 100% mig själv och just nu är det nog bara honom jag kan vara just så med. Jag säger inte att jag försöker vara någon annan med vänner och familj men jag känner sådan otrolig trygghet när jag är med honom. All min oro försvinner. Jag överanalyserar inte saker, jag har inte ångest över min bulimi, jag kan äta utan att sitta och bita mig på naglarna efter och konstant ångra allt jag tryckt i mig. Jag känner inget starkt behov av att bli omtyckt och accepterad av alla utan jag kan äntligen få luta mig tillbaka och bara vara. Jag får bara vara mitt spralliga men samtidigt lugna och mer jordnära jag. En sida ni kanske sällan ser av mig men som är den bästa sidan av mig, den Bianca jag älskar.

Nu blev det här mycket djupare inlägg än planerat men jag har verkligen funderat och grubblat mycket på vem jag är senaste dagarna. Jag förvånas ofta över hur många olika sidor jag har vilket jag absolut älskar med mig själv men som också ibland gör mig förvirrad. Jag vill gärna vara omtyckt och älskad av alla vilket resulterar i att jag alltid ”presterar” framför folk. Jag vill gärna ofta vara rolig, öppen, lättsam, ”easy going”, stark, klok och veta allt. Det är ju också den jag är men ibland kan jag ”bete mig” så i stunden när jag faktiskt inte vill vara just så.

Ända sedan jag var liten har jag alltid velat uttrycka vem jag och ge mitt intryck snabbt så ingen hinner döma mig annorlunda. Det kommer nog ifrån att jag växt upp i den ”kändisfamiljen” där alla alltid tyckt något om oss och dömt oss utifrån vad som stått i tidningar osv. Jag har ett så pass starkt behov av alla ska få reda på vem JAG är och inte vem folk tror jag är…. Jag kan lova att det sätter en del spratt i hjärnan och kan få mig ganska utmattad ibland. Dels på att ens vara mig själv i vissa stunder haha men även på att jag själv satt mig i denna position där jag nu är så pass välkänd att folk nu skapat en bild av mig som jag har gett ut. Då vill jag nu gärna hålla den bilden av mig vid liv varje gång så ingen tror jag fakear något…. Jag tänker såklart inte såhär hela tiden men jag kan komma på det ibland att, bara för att någon träffat på mig på stan en dag då jag kanske är ledsen eller mer tyst så behöver ju inte det betyda att folk då tror jag är tråkig och inte alls sådär som jag är på tv…..

Jag måste helt enkelt sluta överanalysera alla mina move och sluta tro att alla alltid dömer mig negativt hela tiden. Och so what om de nu gör det! Jag älskar ju mig själv oavsett! Måste bara påminna mig om det mer oftare <3

 

 

110 reaktioner på “WHERE I BELONG”

 • Hannah skriver:

  Hej min finaste förebild! Glöm aldrig att du är bäst!!💗

 • Inger Stahl skriver:

  Så klok du är unga dam.
  Fortsätt att vara den du tycker bäst om att vara, inte den person du förväntas vara.
  Du är bra som du är, och tro mig du är väldigt omtyckt överallt.
  Kram från en mamma som har en dotter i din ålder som också är klok.❤️

 • Kajza skriver:

  Känner exakt likadant när jag är med min pojkvän, vi har varit tillsammans i 2år men känt varandra i 2 och halvt, tiden går så fort. När jag är ensam i min lägenhet har jag svårt att somna på nätterna, ligger vaken till kl 3 eller så men när han ligger bredvid mig så känner jag lugnet, närheten, tryggheten så jag somnar närsomhelst. Helt otroligt hur en annan människa kan påverka så mycket. Vi har såklart haft våra up and downs med break up men det har absolut inte handlat om vår kärlek utan det är omgivningen, alla jävla åsikter hit och dit. Känner igen mig så mycket det du skriver. Jag är också en sån människa som analyserar mycket, oroar mig i onödan, behöver bli sedd och hörd. Våra bakgrund är lite lika med skilsmässa, att få klara sig själv osv. Bara att jag inte är känd som du. Men jag ser faktiskt upp till dig, du är min förebild.

  Såg igår på Wahlgrens värld, du är skön och go tycker jag. Blev också imponerad av din mormor och morfars kärlek och att de har hållit så länge. Jag hoppas att jag får uppleva det med. Hihi

  Ha en trevlig påsk nu Bianca. Kram ❤️

 • Helene Eriksson skriver:

  Fina fina Bianca! ❤️Glad påsk! 🐣

 • Sandra skriver:

  Tack för det här inlägget ❤️ Jätteskönt att läsa o höra, att ngn annan oxå funderar kring sådana här saker! Kramar

 • Cissi skriver:

  Du är underbar. Älskar att följa dig på insta och se dina roliga kommentarer på Wahlgrens Värld.

  Kram
  Cissi

 • Linda skriver:

  Hej Bianca!
  Jag skulle vilja säga den här saken i svenska men talar inte så bra haha. BUT remember that you are always enough as yourself. I just wanted to thank you about sharing your up and downs and send you some positivity ❤️ Tack så mycket till dig!

 • Ulrica skriver:

  Otroligt bra skrivet Bianca!
  Glad påsk!

 • Josefine skriver:

  Jag tror att alla har någon sån som man kan släppa allt inför 😊

 • Åh Bianca vilket fint inlägg. Du är fantastisk och det verkar så underbart det du och Philippe har. Kram <3

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Du är verkligen min ABSOLUTA fvaorit influencer! Du är min FÖREBILD❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Marie skriver:

  Ännu ett fint o tänkvärt inlägg. Följer inte din blogg regelbundet men varje gång jag läser en något djupare text av dig blir jag berörd, inte bara p g a innehållet utan också för att du uttrycker dig så väl o träffande. Så gott son precis så där har jag också känt mig även om det alls inte beror på någon kändisbakgrund. Nej är en helt vanlig person som har haft grymt svårt att hitta mig själv o känt mig kluven i många personligheter o många gånger satt upp olika fasader o inte minst haft ett enormt stort bekräftelsebehov o velat bli omtyckt av de allra flesta. Precis som du har jag i och genom min livspartner hittat den största tryggheten samt kan vara mig själv helt o hållet, både inifrån o ut. Än en gång önskar jag dig varmt LYCKA TILL o TACK för alla trevliga o avkopplande avsnitt ur Wahlgrens Värld som du o din familj bjuder på. Gilla dig skarpt! Kram

 • Ann skriver:

  Du sluta att dricka dig så full att du skämmer ut dig.det är inte kul…det kan va en början till ett missbruk..annars är du underbar på alla sätt

  • Bianca skriver:

   När har jag skämt ut mig?? Jag dricker 1 gång varannan vecka ibland annars dricker jag kanske 5 gånger per år

  • Ida skriver:

   Hur kan du skriva en sån här grej när Bianca just publicerat ett så fint och personligt inlägg där hon skriver om hur härligt det är att slippa oroa sig för saker? Tycker det är så taskigt gjort! Bianca – du är bäst! 🙂

  • Sara skriver:

   Uppenbarligen vet du inte heller vad missbruk innebär. Snälla släng dig inte med såna begrepp utan att tänka till.

 • Marija Jelicic skriver:

  Bianca,

  Det är så fint att se vad du har med Phillippe och själv önskar jag att få uppleva det i framtiden. Du har varit en stor förebild för mig sedan första säsongen av Wahlgrens värld, då jag verkligen fastnade för hur äkta du är. Fortsätt att vara som du är, för du får mig alltid att inse att det man går igenom i livet är helt normalt. Du får mig alltid att må bättre. Lots of love<3

  • Bianca skriver:

   Jag önskar att alla får uppleva det jag gör tillsammans med Philippe, det är det finaste som finns <3

 • Mimmi skriver:

  Förstår exakt vad du menar med det att du känt dig förvirrad med dina olika sidor. Har gått i terapi, men känner ändå att yoga och meditation hjälper mig att hitta tillbaka till mitt lugna och sanna jag när jag känner mig ångestfylld, känslosam och förvirrad. Kanske låter flummigt, men att fokusera inifrån och ta djupa andetag får mig att fokusera på annat än mina tankar och därmed tycker jag om mig själv mer och får kontakt med min kropp på ett annat sätt. Det är bra att du känner lugnet med Phillippe. :))
  ♥️

  • Bianca skriver:

   Jaaa man behöver hitta sitt sätt för att hitta sitt egna lugn 🙂 Skönt att du också gjort det <3

 • Mia skriver:

  Du är bra precis som du är! 💛🙏

 • Hannah skriver:

  Exakt! Sluta överanalysera och bara kör!! Du är en grym fantastisk sprudlande tjej! Fortsätt med det som får dig att må bra! Och vad du än gör: ta inte åt dig av avundsjuka hatiska människor, dom är inte värda uppmärksamhet!
  Så kör på 🙂

 • Vanja skriver:

  Tror att alla, eller i alla fall många känner sådär ibland och att man behöver ”semester” från sig själv. Så viktigt att någon sätter ord på det. Att du är mänsklig och vågar visa det emellanåt gör bara att vi älskar dig mer. Jag har en dotter som är 16 och jag är så glad att hon har en förebild som du ❤️💚💜

 • Caroline skriver:

  Jag fattar helt vad du menar och jag har haft exakt de tankarna. Efter ett gäng utmaningar där jag också presterat och anpassat röven av mig och därmed blev sjuk så har jag insett och tränat på att ALLT måste utgå från mig, vad jag vill, tycker, passar osv och inte utgå från vad andra tycker eller behöver. Jag designar och anpassar livet utifrån vad som passar mig, vilket gör att jag lever livet på mina villkor. Eller tränar på det iallafall. Och det är precis det som är din träning också, det är så man skapar sitt imperium som jag vet att du vill. Lycka till!

 • Johanna skriver:

  Du är så jäkla grymt tjejen, älskar dig så mycket, din personlighet, ditt utseende allt!! Glöm inte hur otroligt grym du är! Men var inte orolig, jag kan tänka mig att många känner som du gör när dem är kända, att dem måste prestera konstant. Underbart att se att killen du älskar mest ger dig en inre lycka på ett sätt som ingen annan kan. Glöm aldrig vem du är och att du alltid ska vara stark. Kram ❤

 • Lena S skriver:

  Jag tycker att den som inte kan skriva snälla saker ska vara tyst. Punkt.
  Och om dig, Bianca, kör, bara kör. (om du nu skämmer ut dig….? Det har väl alla i så fall gjort någon gång…eller 100).
  Kram från en tant som tycker att det är roligt att följa dig.

 • Helena skriver:

  ❤️

 • Cecilia skriver:

  Åh jag känner så igen mig i att man har så många olika sidor att en inte vet vem en ”faktiskt” är. Men det finns en teori som säger att vi egentligen inte har någon personlighet utan är lite olika beroende på vart man är, med vem, i vilket sammanhang och hur kroppen mår (glöm inte PMS!). Men man har ju nån slags ”kärna” alltid som gör att man ändå kan urskilja individer från mängden, men ”vem man är” varierar alltså hela tiden, varje dag.

  Så som du säger ska du strunta i att bry dig om vad andra tycker om dig eller hur du framstår. Sålänge du är vän med dig själv och har tryggheten i dig självt är det viktigaste, något alla måste jobba på varje dag för att utveckla och upprätthålla. Jag tycker du är ENORMT stark som vågar vara dig själv trots miljontals tittare där flera är vidriga mot dig.

 • Li skriver:

  Älskar dig. Lider själv av bulimi så vet hur för jäkligt det är. Skönt att hitta trygga platser/personer. Home can be a person 💗

 • Elin skriver:

  Du är så grym Bianca! Skit i de negativa kommentarerna du får, ta inte åt dig (t.ex. den här uppe.. suck). Du är så grym och har åstadkommit så mycket! Jag kollar fortfarande på din finaldans i Let’s Dance ibland för den var så jääääkla bra! Fortsätt med det du gör!

 • Natalie Röing skriver:

  Vilket fantastisk inlägg! Du skriver om din kärlek på ett så fint sätt, ta hand om dig och snälla försök ta åt dig av alla positiva kommentarer och personer i ditt liv! Du är underbar och så otroligt vacker. Om du bara kunde se det själv<3

 • Anna skriver:

  Så fint och insiktsfullt! Ofta lyssnar vi för mycket på vad våra huvuden säger oss, hur vi borde vara och hur vi borde göra. Jag känner igen mig i det du skriver och att vilja vara omtyckt för den man är…men jag tror också att det är när vi inte försöker för mycket..det är då det blir som bäst. All energi som läggs ner på att skapa dessa intryck till sin omgivning gör att man blir trött

  • Anna skriver:

   Ops..råkade skicka iväg innan jag hade skrivit klart:)

   Det jag ville säga var..
   Du är stark och en så godhjärtad tjej, du utstrålar det utan att försöka 🙂 Lyssna till ditt hjärta <3

 • E skriver:

  Väldigt fint inlägg! Du och Phillipe är så fina tillsammans.

  Jag undrar lite vad det är för en BH du har haft flera gånger med spets i ryggen. Eller jag antar att det är en BH iallafall, du hade den bland annat i senaste avsnittet av wahlgrens värld när ni handlade för ert poddomslag. Om du vet vilken jag menar då, den är sjukt snygg och kul att ha till tröjor som är öppna i ryggen.

  Fortsätt med det du gör och låt ingen stoppa dig, du har fler människor som stöttar dig än som stjälper dig. Kom ihåg det!

 • Ida Nyman skriver:

  Så himla fint inlägg av dig. Grymma grymma du!! <3 Fortsätt verkligen med det du gör!!!

 • Josefine skriver:

  Helt rätt Bianca. Hur klyschigt det nu låter, så tror jag ändå att det farligaste för ens välmående är faktiskt att övertänka vad andra tycker om en. Men man ska alltid sätta sig i den andra positionen och tänka, hur mycket bryr jag mig egentligen för fan om en perons beteende på klubben, dens artikulering och gester eller högljuda skratt? Inte alls, asså varför skulle hon/han lägga tankar på det hos mig? Att se ens egna värde och älska den man är som person är så himla svårt, men dock grundlägganda för att kunna va lycklig. (Sorry, min svenska är inte perfekt. Jag bor i schweiz och har svenska föräldrar. Älskar er podd och er!)

 • Anni skriver:

  Jag är så glad att du har Phillipe där du kan känna dig trygg. Alla behöver en sån plats 😊

  • Bianca skriver:

   Jag är också så glad över det, och jag hoppas verkligen att alla kan hitta tryggheten någonstans!

 • Frida skriver:

  Jag tycker ärligt talat att du verkar som en fin person utifrån din blogg, wahlgrens värld, youtube och olika andra saker du medverkat i. Jag menar skulle resten av Sveriges befolkning också vara så öppna som du är + att vara ständigt i rampljuset skulle det finnas minst lika mycket att ”hacka” på på dem som dem hackar på om dig. Vi har alla våra dåliga sidor det är bara att dina sådana sidor visas öppet för hela Sverige och det tycker jag är modigt av dig. Sen väljer man själv om man fastnar på dina ”negativa” sidor (som vi alla har) eller väljer att se det goda med dig vilket det finns massor av utifrån vad jag har sett!😊

 • Therese skriver:

  Vi har alla olika sidor och att vara ”tråkig” ibland är ju varenda människa. Jag är typ tråkig jämt och älskar det😊. Ledsen är jag också ofta. Är många år äldre än dig och kan säga att ju äldre man blir desto tryggare blir man i sig själv.
  Skönt att du kan vara dig själv med Philippe. Ni är så fina tillsammans. Bianca du är fantastisk precis som du är!!!

 • Sara skriver:

  Bianca, först vill jag bara säga att jag älskar dig sjukt mycket och du är verkligen den person som inspirerar mig mest i livet och som jag ser upp mest till. Jag älskar din blogg och allt du gör. Dock måste jag säga dig att även fast människor kan ha förutfattade meningar om hur du är kan jag lova dig att de flesta människor älskar verkligen dig. Iallafall förstår jag inte hur människor inte kan älska dig, men tänk istället att det är ju deras problem att de inte kan se vilken fantastisk människa du är och de är bara de som förlorar på det.❤️ Du är bäst och ingen ska någonsin kunna ändra på dig lova mig det. /Sara, hoppas att jag någongång kan träffa dig, ska till Stockholm 14-16 Maj btw ❤️

 • Anonym skriver:

  Känner verkligen igen mig… kommer från en ”känd” familj och känner mig konstant dömd (i det lilla samhället jag bor då) som ”bortskämd snorunge” trots att jag jobbar mer än heltid på ett jobb där jag jobbat upp mig rejält och ska börja plugga en väldigt tuff utbildning… folk tror ändå alltid att jag lever på min familj och att jag är si och så och det gör att jag känner sån stress att motbevisa dem! Tror hemligeten är att skita i vad alla tycker, de som vill tro illa om en kommer göra det ändå

 • Pernilla skriver:

  Va fint skrivet!

 • Viveka Herentz skriver:

  Jag tycker du är en helt underbar tjej , Bianca ❤️
  Fortsätt vara som du är❤️

 • Linnea skriver:

  DU ÄGER❤️❤️❤️

 • Natalie skriver:

  Så fint, ärligt och viktigt inlägg!! <3

 • Sandra skriver:

  Hej fina du. Vill bara tipsa dig om en person som hjälpt mig med mitt liv och det är Tony Robbins. Han har svar på allt. Sök på Youtube eller kolla hans film på Netflix. Lovar att du kommer inte ångra dig. Ge det en skans iallafall. 🙂 Kram!

 • Sofia skriver:

  Shit kunde varit jag som skrev det där! Du är bäst, wow så imponerad av dig! STOR KRAM!

  • Bianca skriver:

   Älskar när man känner igen sig så mycket i andras inlägg så det känns som man själv skrivit det! 🙂

 • Joakim Brodén skriver:

  Hej bianca! Att vara kändis eller som i mitt fall lätt funktionshindrad, innebär ofta att man ser fasaden först och först senare personen och insidan. Man blir bedömd eller får blickar och ibland kan det vara störigt, det stora felet blir när individer ska säga, tycka istället för att förstå hur man är. Men jag har insett att alla kan inte tycka om , huvudsaken är att man tycker om sig själv. Bara va dig själv bianca. // Jocke

 • Sofia skriver:

  Känner sååå väl igen mig i att försöka vara perfekt framför alla, man blir helt slut!
  Du är fantastisk! Det är så bra att du redan så ung vet om detta , då kan det bara bli bättre för dig! Ta hand om dig och va med dem som du kan slappna av med!

 • Malin skriver:

  Du är grym, kom ihåg det!

 • Ebba skriver:

  Du är grym! Njuuut nu i några dagar med Phillipe❤️❤️

 • Julia skriver:

  Känner igen mig så mycket i det här. Jag tycker att du känns otroligt jordnära. Fortsätt vara du och gör det DU helst vill göra. Du är fantastisk!

 • Du är grym tjejen, låt ingen annan säga något annat!

 • Linda Appel skriver:

  Hej finaste Bianca ❤️ Tycker du är så otroligt stark och modig som delar med dig kring den du är och vågar vara så öppen med hur du tänker och vad för tankar som plågar och hemsöker dig ❤️ För oss ”vanliga” människor som inte figurerar i media så är det nog lätt att glömma att även ni har ”fel och brister”, man ser bilder på er då ni avnjuter fina middagar och då ni är uppklädda och piffade och helt strålande vackra ✨ Som liten blev jag helt chockad när min morfar sa att även drottningen går ju på toa…haaaahaaaa….för som barn såg man ju henne nästan som helt omänsklig i den bemärkelsen att hon mer var en gudinna eller typ en nymf/älva….hon var i vart fall något sagolikt och magiskt 🧜🏻‍♀️ och kanske är det fortfarande så vi ”vanliga” utanför mediecirkusen ser på er som är inne i den där glödheta manegen….ni står där med strålkastarna på er och verkar alltid så fantastiska och lyckade ✨ Men….precis som du säger Bianca…det där är ju bara en del av dig…du har ju många sidor, precis som jag/vi alla har ✨ Jag tex jobbar på operation och går alltid in i en slags roll när det är dags för operations momentet….när patienten ligger på bordet och allt fokus är på mig och mina kollegor som ska operera…då går jag in i min starka person, den som inte visar så mycket känslor och som är totalt skärpt och närvarande! Hela livet är ett skådespel, jag tänker att vi skådespelar för att överleva 🙏🏼 Hur som helst….du är helt ljuvlig ✨ Skit i dom som är elaka och dömande för de som är elaka förstår inte bättre! Min morfar sa alltid att det finns ingen människa som är välmående som har behov av att trampa på/förminska eller tala illa om någon annan….mår man dåligt vill man däremot trampa på alla och klankar gärna ner på dom som sticker ut från mängden och som vågar ta plats 😔 Så kom ihåg, du är helt amazing!! Ta ingen skit!! Du är helt grym ❤️ Fortsätt vara underbara du med alla dina härliga sidor ❤️ Jag beundrar dig massor 😘 All min kärlek 😘

  • Bianca skriver:

   Jag tror att alla har olika roller som dom går in i, det viktiga är bara att inte tappa bort sig själv och att ha sin trygghet någonstans <3

 • Anna skriver:

  <3 så fint att du delar med dig. Jag jobbar också med att inte prestera för andra utan vara den jag är, det är svårt och lätt att gå på autopilot, men så härligt när man ibland lyckas, och läskigt..
  Det finns något befriande i att se att andra inte heller är perfekta jämnt, för ingen är det, även om det ibland verkar så. Yoga_girl valde att vara äkta och har varit framgångsrik av det. Jag tror att man berör ännu mer genom att vara mänsklig, för även om vi ibland kan döma andra (och egentligen gör vi det nog för att vi dömer oss själva..) vet vi att vi också är mänskliga och att det finns en befriande känsla i att se andra som vågar, och inspirerar oss till att våga. <3

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca! Du är så inspirerande! Jag går igenom en tuff period med min kille nu. Jag har bett om en paus eftersom jag typ inte längre vet vem jag är utan honom.. jag är alltid mig själv med honom men känner ändå att jag har så mycket mer inom mig som inte kommer fram när vi är tillsammans. Jag älskar honom, men behöver tid att hitta tillbaka till mina kompisar, mitt överspviala jag och min gamla coolare klädstil. Att följa dig ger mig styrka på nått sätt. Tack för att du finns Bianca!❤️

  • Bianca skriver:

   Vad glad jag blir att du finner styrka i vad jag skriver och gör, hoppas att allting löser sig för dig. Kram <3

 • Yhhh skriver:

  Det är helt normalt att vara en person på tv och en annan i verkligheten.

 • Sofia skriver:

  Googla på introvert! Tänker att du kanske är det. Jag är det själv. Älskar att vara med människor och att vara social men det tar ganska mycket energi så sedan behöver jag stunder då jag tillåts vara tyst och ”bara vara” för att ladda batterierna typ. Hjälpte mycket när jag läst om andra som var introverta (handlar ju inte alls om att man är tråkig eller blyg) 🙂 Känns som att alla i din familj är extroverta men att du kanske är mer introvert? Eller?

 • Maria skriver:

  Åh känner mig igen i allt vad du går igenom nu i detta. Man presterar och vill vara typ vara underhållande till alla typ fast man egentligen har en lugn sida också och den får för sällan komma verkligen fram. Saknar den lugna Maria som verkligen var som inte oroa att vad folk tycker om en så mycket. Jag vet inte vad som gjort att vi människor har mer sånt här i livet nu. Är det för allt går så fort att man är så rädd att förlora sin plats i samhället och i ”gänget”. Man blir helt slut verkligen av att hela tiden prestera och aldrig bara ta det lugnt. Du är Amazing Bianca ifall du skulle ta det lugnt också likaså jag också. Ja vi får helt enkelt grubbla lite mer på detta och ta ett val hur mycket man ska prestera och ha gränser hur mycket av allt vill man göra. Kanske man ska blir mer självförtroende i vem man är, även om man skulle ta mer lugnt i livet och inte så mycket kontakt med folk hela tiden och stå på sig själv och bara köra sin egen race och våga se vilka som är kvar i ens liv när man bara tar det lugnt också. Jag tror att folk är mer positiva till en än man tror. Och jag verkligen hoppas att det är så. Men man måste våga för att vinna och man måste bara fortsätta gå framåt för att få något av allt vad man vill ha i livet. Även i att bara ta det lugnt mer i livet i några dagar och se vart det leder en i livet. Kanske till något som man trodde inte ens att kunde hända. Nånting Amazing <3 Kram på dig Bästa Bianca du är Fantastisk och Underbar <3 <3 <3 Kramar <3

 • Helen skriver:

  Var dig själv bara Bianca. Alla människor har ju känslor å vissa dagar är vi ledssna, trötta, arga. Ja det finns ju hur många känslor som helst. Å har man mens å pms så är det ju ett helvete. Just haft mens å det är fruktansvärt vad mörk i sinnet jag blir. Jag är som mor din gammal så har det typ en gång i halvåret så jag får va glad för det. Många stora kramar från Boden ❤

  • Bianca skriver:

   Så sant, men eftersom jag är en offentlig person och förebild för många måste jag alltid tänka steget längre! Med det menar jag att jag ibland är glad utåt fast att jag egentligen kanske inte är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *