NYTT PODDAVSNITT & NYTT CAFE

Nytt avsnitt finns nu ute på våran podd där vi pratar om hur vi ser på vår framtid. Hur vi vill bli friade till, hur vi vill gifta oss, hur många barn vi vill ha, om hur vi känner oss utanför bland alla influencers, om hur rika vi vill bli, om att adoptera eller föda, vad vi är rädda för ska hända i framtiden och mycket mycket mer…!!

LYSSNA HÄR

Dagens frukost/lunch på nytt cafe nära mig 

Imorse filmade jag jättesnabbt med Wahlgrens Värld hemma hos mig. Efter inspelningen så blev vi alla hungriga och ville ut i det fina vädret som Sthlm bjuder på. Jag hittade ett nytt cafe här i Norra Djurgårdsstaden förra veckan som vi testade på nu. Det heter Cafe Två Bönor och har allt ifrån frukost hela dagen i form av acaibowls, havregrynsgröt, avokadomackor, smoothies till soppor, sallader, pajer och bakelser. Så så gott och jag kommer definitivt bli en ny stamkund!!

Just idag är jag ledig från inspelning, möten osv så just nu ligger jag hemma och lyssnar på vårt nya poddavsnitt, fixar lite blogginlägg, svarar mail och jobbar på ett av mina hemliga projekt 🙂 Får se om jag åker hem till mamma och chillar med henne då vi båda är lediga idag.

Puss <3

 

36 reaktioner på “NYTT PODDAVSNITT & NYTT CAFE”

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Herreguuuud vad maten såg god ut😋😋😋😋😘😘

 • lisa skriver:

  Hej Bianca!
  I vanliga fall så verkligen älskar jag att ha på eran pod i bakgrunden när jag pluggar eller gör annat. Men idag va det något som gjorde att jag inte riktigt orkade lyssna klart. Jag vill inte komma med onödig kritik men jag tyckte att dagens avsnitt va lite mycket ”Bianca”, jag upplevde det som att du avbröt Alice mycket samt mest stressade igenom hennes historier/ åsikter för att sedan kunna fortsätta prata och berätta om dig själv. Det var säkert inte så det var men som lyssnare så var det såhär jag uppfattade dagens avsnitt. Jag besitter själv många av de personlighetsdrag som du själv berättar att du har. En orolig själ, analyserar sig själv mycket, tycker det är jobbigt med kritik osv. men det kan ibland (vilket jag även ha fått höra av min omgivning) uppfattas som väldigt egocentriskt, då alla inte är intresserade av att enbart höra en persons syn på sig själv hela tiden. Jag är väldigt förtjust i eran podcast för övrigt och jag gillar att ni kan prata om lite allt möjligt och jag vill väldigt gärna fortsätta tycka om den! Detta kanske bara är något att tänka på framöver, eller strunta i det! Helt upp till dig! Men alla kan väl behöva lite välmenande feedback ibland? 🙂 Fortsätt med det du gör du är fantastisk!

  • Bianca skriver:

   Jag förstår dig. Alla avsnitt är olika och vi kommer nog aldrig prata exakt lika mycket. I vissa avsnitt pratar Alice mer och i vissa avsnitt pratar jag mer 🙂 Det är helt beroende på vilka ämnen vi pratar om.

  • Tina skriver:

   Jag håller med o Hatar att skriva kritik 🙁 alltså det är inte om dig utan er,podden känns egocentrisk från båda sidor. Har blivit lite same same varje vecka. Jag trodde aldrig jag skulle säga det men började lyssna på din mammas podd häromdagen, tänkte först varför ska jag lyssna på två äldre kvinnor när jag är 24 men jag är typ besatt, lyssnar på minst 4 avsnitt per dag.. de kanske kan ge er lite tips på hur ni kan lyckas hålla den levande och ha mer typ teman utan att ni bara pratar om er själva…? Blir mkt jag jag jag. tyckte om er podd mycket annars så hoppas att det blir lite bättre..

   • Sara skriver:

    Håller faktiskt med helt! Är ett stort fan av er podd och tycker fortfarande den är bra men det blir mycket snack om er själva. Mycket ”vi känner alla nattklubbschefer” ”Vi älskar att festa älskar alkohol”” etc.. Sen tycker jag att Alice ibland känns som en överhypad lillasyster till Bianca som Bianca ibland inte orkar lyssna på utan avbryter eller börjar prata om sig själv istället. Men som sagt tycker verkligen om er båda men ibland känns det bara som jag lyssnar på samma avsnitt om och om igen.. Kärlek ändå!

 • Louise skriver:

  Hej
  Jag älskar verkligen eran podd men som ni sagt i avsnittet så kanske ni inte ska hålla på att babbla om att ni varit ute på helgen och hur mycket ni drack, visst är de kul o lyssna på men inte varje avsnitt.
  Jag hoppas verkligen podden bara blir bättre och bättre men ni har endel och jobba på om ni ska ha mig kvar som lyssnare, jag kommer inte sluta lyssna på eran podd för detta men om de fortsätter så kommer jag inte orka sitta och lyssna i en timma på er när vi pratar om ert festande men självklart förstår jag att ni vill prata om vad ni gjort i helgen och veckan och de älskar jag och lyssna på men just de här med festande behöver ni inte prata om varje avsnitt.

  Jag hoppas du får en underbar vecka. 🙂

  • Hanna skriver:

   Kommer du sluta lyssna för att en del av podden ofta handlar om något duc inte gillar?

  • Bianca skriver:

   Förstår att det kan bli lite same same när vi har gjort typ samma saker flera helger i rad. Däremot kommer vi fortsätta prata om vad vi gjort i helgen, tycker det är rolig och personlig punkt 🙂

 • Susanna skriver:

  Passa på och njut ordentligt nu! Ser fram mot wahlgrens värld.
  Kram från sjukan
  http://www.jagraktuppochner.se

 • J skriver:

  Hej Bianca,
  Tack för all inspiration du ger! Allt från din humor, ditt sätt att se på livet, kläder, smink – allt! Du är min dagliga dos av inspiration helt enkelt.
  Jag kan verkligen bli besatt av att hitta ett visst klädesplagg jag sett någonstans och tycker är snyggt. Och nu undrar jag vart den grå tröjan med ananasen du hade på dig i senaste avsnittet av Wahlgrens värld kommer ifrån? Tyckte den var såååååå fin och skulle vilja ha en själv 🙂 skulle bli superglad för svar!

  Kram på dig!

 • Iris skriver:

  Lyssnade precis på eran podd och som alltid var den sjukt härlig att lyssna på. Man blir så inspirerad att själv fortsätta blicka framåt och kämpa för det man vill ha och uppnå i framtiden. Man blir själv stolt och glad när man får höra att andra lyckas och vill fortsätta utmana sig själva att bli bättre. Jätte härligt! Ni två är sådana sjuuukt härliga och bra förebilder, för mig iallafall. Hoppas du har en fortsatt fin dag för det är du verkligen värd och det vet du;) Vet inte vad ditt ”hemliga projekt” är men eftersom att det gör dig stolt gör det mig stolt också! Puss & hej❤️❤️

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca!

  Jag är lärarstudent och är just nu på praktik på en gymnasieskola och du kom upp på tal idag bland några lärare och mig själv. En lärare hade pratat om entrepenörskap och arbetet influenser och visade dig och din blogg och vlogg som exempel. Hur långt du kommit i ditt yrke, hur du gör ditt arbete och främst lyfte hon fram vilket BRA jobb du gör, hur noggrann och duktig du är på ditt arbete.

  Jag som är 23 år blev väldigt glad över att dessa lärare över 40 pratade positivt och inspirerade elever om just detta yrke och roligt att de tog dig som exempel!

 • Melina skriver:

  Hej fina du!
  Jag är väldigt intresserad om vad det är ni influencers gör och den branschen ni jobbar i, och jag blir själv väldigt inspirerad. Jag tycker det är så jääävla coolt att ni är med och driver samhället framåt till något bättre och mer positivt. Jag hade själv velat ´jobba´´ med detta i framtiden eftersom jag vill vara med att påverka. Men jag vill framförallt se hur långt JAG kan gå som person. Jag vill utvecklas och bli bättre än den jag är nu. Har du några tips på saker som kan hjälpa nya blivande influencers att komma i gång med sitt eget imperium? Älskar dig du inspirerar mig verkligen. Ha en fin dag, puss<3

 • Josephine skriver:

  Hej,

  Vart så glad över att träffa dig och Alice på stan igår!! Tycker att ALLA era olika sociala medier är grymma. Ville bara säga det och att fortsätt med det du/ni gör och skit i skiten som vissa slänger ur sig.
  Ha en super fin dag! Kram

 • Daysie skriver:

  Kanske för att jag själv har startat företag och vet vad det innebär så tycker jag du och Alice är så jäääääävla duktiga!! Man lär sej inte sånt i skolan. Period!
  The world is not run by academics. Fact. Bill Gates, Warren Buffet, Steve Jobs, Mark Zuckerberg…eh…Kim Kardashian (Kylie is richer but Kim’s still the O.G 😁)

  Håller inte med riktigt om vad ni sa om USA. Yes there are issues, men, vilken personlig frihet man har här!! Det var som att ‘step out of the box’ att flytta från Sverige. Ingen avundsjuka här! Och sadly, vapen våldet i Sverige, högst i Skandinavien. Jag menar vapen är ju olagliga? Eller?
  Och sååå trött på Trump snacket, speciellt för folk som inte vet något. Mycket är inte optimalt med honom, mest håret. Men tror man måste bo här för att begripa det hela. Trust me, jag fattar INTE Sveriges politik. Verkligen inte. Specially inte these days. Ja det är vidrigt med mass skjutningarna här, även med sån stor befolkning så måste det komma under kontroll.. Kulturellt komplicerat. Men, baserat på min personliga erfarenhet, så känner jag mej tryggare i USA än Sverige.

  Anyway, älskar hela familjen Wahlgren, särskilt Oliver’s sympatiska och balanserade “Zen- like” disposition 😂 He put the C in Chill me thinks 🤓 i alla fall i Wahlgrens Värld.

  Lastly, håller inte med att en nanny eller dagis person är samma som en mammas egen värme och kärlek. Inte möjligt.
  BUT, sitt ner feminister, jag tror absolut att vi kvinnor ’Can Have it all’ bara inte på en gång.

  Nu håller jag käft.

  • emelie skriver:

   o herregud hade någon lagt in arabiska ord här och var hade folk sagt men lär dig svenska för fan, men när det är engelska så är det ok… kan du inte skriva på ett språk bara? alla är inte engelska-kåta.

   • Hanna skriver:

    kaxiga attityder provocerade av en fluga är inte heller nåt jag blir kåt på🤭 Känns som att det är själva kaxigheten du vill visa 🤭

    • Emelie skriver:

     Vem bryr sig om vad du blir kåt på? Äckligt. Är bara trött på engelska-glamourifiering medan man klankar ner på alla som har minsta lilla brytning på annat språk, men lägger man in engelska ord är det ok. Så det var det jag ville åt, inte någon kaxighet, men läs igen. O jag är svensk också så det är inte som att jag själv är drabbad.

  • M skriver:

   Supertöntigt att slänga in engelska lite här och där, för du är så himla ”international liksom”! Blä.

   • Daysie skriver:

    Svengelska kommer naturellt helt enkelt. Född internationell. Inget märkvärdigt alls. Varför diskriminera mot det? Töntigare av dej att påpeka det. Och blä, really?

    • M skriver:

     Yes, really! Och det heter naturligt, inte naturellt, kanske du bara är lite korkad som inte klarar att skriva på ETT språk? Eller jävligt töntig…

  • Anton skriver:

   Bra skrivet! USA är naturligtvis världens bästa land och Trump är den bästa ledaren i västvärlden, prioriterar sin egen befolkning. Det borde alla ledare göra. I USA fungerar sjukvården till skillnad från Sverige där folk dör i vårdköer. Horribelt och omänskligt med tanke på hur mycket skatt vi betalar. Min vän från USA berättade att det som brukar ta ca 30 min på akutmottagningen i USA tog 6 timmar när han besökte akuten i Stockholm. Lägg till de dåliga skolresultaten enligt Pisa, den ökande brottsligheten och otryggheten och faktumet att vanliga pensionärer lever på gatorna i Stockholm så förstår var och en att situationen är ohållbar. Och våra politiker gör absolut ingenting åt problemen.
   Dessutom har vanligt folk betydligt högre köpkraft i USA. Utbildad arbetskraft har betydligt högre löner i USA.

 • Emelie skriver:

  varför känner du dig ”utanför” bland dessa bloggmänniskor när du är kändast av dom? alltså vem f*n är molly rustas och alla dessa bloggerskor ni nämner som jag aldrig hört talas om jämfört med dig? jag visste inte vem alice var förrän hon började podda med dig. förlåt!!!! du är känd på en lite annan nivå än de här molly och såna du nämner för du är ju inte bara bloggerska utan tv profil, inte för att kändisskap spelar någon roll, men jag hoppas bara inte du förminskar dig bredvid dessa ”bloggerskor” när du är on top just nu 😀

 • Lisa skriver:

  Sitter och lyssnar på eran senaste Podd och skäms,, inte utav er men när jag får höra alla kommentarer och ”påhopp”!! Du ska vara stolt, Bianca!! Själv tycker jag (en 44-årig 3-barns mamma) att du är så himla duktig och driftig!! Sträck på dig och var stolt, du är ju för tusan ”bara” 23 År och har redan hunnit med så mycket bra!! Smyckeskollektionen är superfin, bara för att nämna en sak! Blir så ledsen och förbannad när jag hör hur vissa i min ålder ”spyr galla” över dig !!! Skulle jag vara en ung tjej idag skulle DU absolut vara min förebild, du är öppen, modig, ödmjuk och omtänksam 💞 ( känner inte dig men det är min bild av dig) Så snälla, försök att inte ta åt dig av dessa negativa människor!! Och till alla ”kärringar och moraltanter” där ute : ”Håll bara käften!! Skulle ni vilja att era barn blev utsatta för samma kränkningar som ni häver ur er?!”
  Stora kramar till dig,Bianca ❤️ Fortsätt att var DU !

 • Anton skriver:

  Mina 2 kommentarer har blivit censurerade här. Extremt oseriöst! Du släpper fram alltså bara sådana som har samma åsikter som du själv. Inte så konstruktivt!
  Bara det att du raderar din bild när vänstermobben kommer med kritik visar att du inte har några principer alls!
  Helt meningslös blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *