RANDOMS WITH PHILLIPE

— Inlägget innehåller adlinks — 

REKLAM:

Förra veckan så var jag tvungen att sätta om min extensions från HairTalk då de hade växt ut en del och börjat vika sig. Så jag drog till stans bästa frisör RaniaSerenity Stockholm för just det, lite girl talk och fina lockar.

Jag har gått till många av Stocholms bra frisörer men ingen är så bra som Rania!!!! WOW vilka resultat hon gör på alla av hennes kunder <3

Tjocktröja från Zara – liknande här – KLICK

Jag & Phillipe har ätit lunch på Eataly där jag för en gångs skull inte beställde in en pizza eller pasta utan testade på deras kycklingsallad som var goood 🙂 Italienare är väldigt enkla i deras sallader och är faktiskt inte lika duktiga på just sallader som vi Sverige är men den var väldigt fräsch måste jag säga.

Och nu behöver inte oroa er. Jag håller på att skriva en rescension om Eataly men jag måste dit och testa deras pizza på övervåningen innan jag kan skriva klart och publicera den. Men nu vet ni att det snart kommer 🙂

Jag var inne på Weekday som är en ny favvobutik där jag hittade en del nya godbitar som jag kanske kan visa upp i en Youtubevideo?! Vet att jag har varit frånvarandra där och det är enbart för att min kamera inte riktigt kopplar till min dator just nu.

Stickad tröja från Zara – liknande här – KLICK // Jacka Na-kd men hittade tyvärr inte en liknande nånstans // Väska från Valentino // Iphoneskal IdealOfSweden

Phillipe var iväg på en anställningsintervju och medan jag väntade på att möta upp honom så strosade jag runt i Mood Gallerian då jag var sugen på att gå in på KICKS och kolla in nya Anastasia paletten. Sagt och gjort så blev det en del smink shopping inne på Kicks. ÄLSKAR att köpa smink, får aldrig nog!!

Vi gick till ett av mina favoritställen att äta lunch på i Sthlm. Nämligen Icha Icha som ligger på våning 2 i Mood Gallerian. Vet att det också finns på T-Centralen till er som undrar. De har väldigt god och smakrik mat för en billig peng och det går jäkligt fort att få in maten. Man väljer själv protein, carbs & sås för att skapa sin egna rätt och min favorit är kyckling, ris & röd curry eller lax med zuccininudlar & teriyakisås.

Jag är lite besviken på mig själv med min inredning hemma och har faktiskt varit sedan dag 1. Jag har inte alls fått till en helhet i lägenheten eller en stil som är den jag hade tänkt från början. Det är lite rörigt just nu och det är mycket jag vill måla om och byta hehe. Håller faktiskt just nu på att planera en stor renovering här hemma med kök, golv, badrum, möbler, färger etc… Jag jobbar, filmar och plåtar hemifrån så det är viktigt i mitt jobb att det ser väldigt bra ut för bilderna & videornas skull.

Iallafall! Därför gick vi in i en av mina favvo butiker DIS i Sthlm som har så fina grejer (men jävligt dyrt dock). Jag är kär i alla deras krukor och lampor. Jag är så sugen på att köpa den lampan ovanför soffpartiet på första bilden.

I Fredags så var vi sugna på middag ute på restaurang och det blev som vanligt Nybrogatan 38 haha. Vi får alltid typ samma bord och samma härliga servitris som numera vet exakt vad vi vill haha. Jag älskar Nybrogatan 38 även om jag hade önskat mer lätta rätter på menyn men deras service är fantastisk!! Alltid så trevliga, kunniga och anpassningsbara för vem gästen är. Mina favoriter på menyn är denna sallad ovan (ber dock om mindre sås då den annars är lite för såsig) och deras köttbullar. MUMS!

Det är väldigt dyrt på Nybrogatan 38 och en middag med 2 rätter och 1 läsk går liksom på över 500kr men det är så det ser ut i Sthlm… det är bara att acceptera att det är svindyrt att äta ute här.

I Lördags blev det en utgång med vännerna efter att Phillipe åkt tillbaka till Gbg, men tyvärr så blev det inte så kul väl ute haha. Vet inte varför men vi kom liksom aldrig igång riktigt :/ Tror vi alla kanske var trötta, musiken var inte så bra osv. Är faktiskt ganska trött på att gå ut nu. Blivit lite för mycket av det roliga och känner mer att jag vill fokusera på jobb, träning, vänner familj nu veckorna framöver. Låter mer sunt!

Men vi fixade oss iallafall hemma hos mig och jag hade för första gången gången förfest hos mig vilket också var sådär haha. Jag var bara rädd att störa grannarna, att folk skulle spilla och ville så gärna att alla skulle ha kul hela tiden haha. Så tror inte jag kommer vara den bruden som har många förfester tyvärr. Jag är hellre hos andra 🙂

NU – hem till mamma och spendera min kväll där med henne och Theo. Vi ska laga middag och poppa popcorn framför en film sedan tror jag att jag faktiskt sover över där. Har inget inplanerat imorgon heller så tänkte stanna hos mamma och göra massa datajobb som jag är lite sen med.

PUSS <3

44 reaktioner på “RANDOMS WITH PHILLIPE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *