NUDES

— Inlägget innehåller adlinks —

Beiga Nike – klick // Beiga Puma – klick

Rosa adidas – klick // Air Max – klick

Asså man klagar på vädret och helt plötsligt så bjuder Stockholm på bästa tänkbara väder nånsin!! Tackar solguden för det 🙂 BTW! Jag har tydligen också helt tappat minnet igår för jag har en hel långdag med jobb haha. Där trodde jag att jag var ledig och tänkte mysa med mamma och Dino haha men så fel jag hade. Idag ska vi filma fram tills 14 för Wahlgrens Värld sedan ska jag sitta i ett långt möte för mitt projekt. Ikväll måste jag sitta med bloggen så är egentligen inte ledig alls idag men jag ska INTE klaga för jag älskar mitt jobb och just denna vecka är allt ganska lugnt faktiskt. Så skönt för jag behövde landa i allt som hänt både privat och jobb på senaste tiden. Jag behöver tid faktiskt varje dag för att landa och bearbeta alla känslor och intryckt jag tagit in under dagen. Vet inte varför jag är så men så fungerar jag iallafall 🙂

Så nu måste jag lägga ner datorn för nu ska jag, mamma och mormor filma hos mamma så det blir lunch och tjejsnack nu, mys <3

 

26 reaktioner på “NUDES”

 • Tess skriver:

  Hej Bianca, jag fungerar precis så som du gör. Behöver varje dag tid för reflektion och smälta alla intryck. Kanske blir det viktigare när man har varit så nära gränsen för vad man klarar, varit utmattad/utbränd. Jag har precis som du väldigt höga krav på mig själv, är väldigt känslig för och tar in allt kring mig och det sliter ju såklart på både själen och kroppen. MEN idag ville jag egentligen skriva till dig att jag tycker så mycket om din röst! Lyssnar på eran podd och verkligen njuter av att höra dig prata. Så behaglig, melodisk, engagerande röst du har. Härligt skratt. Självklart uppskattar jag även det du har att säga, kloka och kvicka och kul saker. Men igen, din röst är väldigt härlig att lyssna till. Lycka till med dagen.

 • Diana skriver:

  Snälla kan vi få en rabattkod till Chimi? Snäälla 😘😘

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Omg!!! Vilka snygga skor😍

 • SandraS skriver:

  Va på din mammas föreställning i helgen och skrattade så mkt när ”du” puffade kuddarna helt galet ;D

 • Josefine skriver:

  Klart man måste landa och andas lite varje dag! 😊

 • Anonym skriver:

  Hej fina du!
  Jag är väldigt intresserad om vad det är ni influencers gör och den branschen ni jobbar i, och jag blir själv väldigt inspirerad. Jag tycker det är så jääävla coolt att ni är med och driver samhället framåt till något bättre och mer positivt. Jag hade själv velat jobba med detta i framtiden eftersom jag vill vara med att påverka. Men jag vill framförallt se hur långt JAG kan gå som person. Jag vill utvecklas och bli bättre än den jag är nu. Har du några tips på saker som kan hjälpa nya blivande influencers att komma i gång med sitt eget imperium? Älskar dig du inspirerar mig verkligen. Ha en fin dag, puss<3
  BTW snygga skor 😍

 • r skriver:

  Hej Bianca, hoppas allt är bra med dig! för ett tag sedan gjorde du en Q&A på den youtube och tipsade b.la. om ryggsäcken från Pieces. Är just nu i ett behov av en ny ryggsäck till skolan och ville köpa samma ryggsäck som du visade upp eftersom den var såå snygg!!! men problemet är att den har slutat att tillverkas och på alla hemsidor är den slutsåld.. det jag undrar var om du kanske skulle ha något intresse av att sälja din egen om du känner att du inte har så mycket användning av den! pris osv är självklart upp till dig. kram:)

 • Marie skriver:

  Hej Bianca! Jag skriver till dig i ett desperat försök. Jag hade ett hyfsat stort (för lilla mig) Instagramkonto med 14.500 förljare där jag slitit för varenda en. Jag startade ett företag för 2 år sedan och sedan dess har min Instagram blivit min marknadsföring. Alltså betyder den allt. Nu har den blivit hackad och personen i fråga har ändrat både mejl och lösenord. Jag hörde att samma hänt dig men att du lyckades få tillbaka ditt? Hur gjorde ni i så fall? Skulle vara obeskrivligt tacksam om du kunde svara mig och ge mig lite hopp. Förstår att du har massor med mejl att svara och att det är lite av en långboll detta…men hoppet är det sista som överger en, right? 🙂

 • Alltså var det bara jag som för 0.0001 sekund tänkte ”nudes” som i nu bjuder Bianca på nakenbilder? Orkar inte haha.

 • Denise skriver:

  Ja visst är vädret underbart nu! 😍

 • Angi skriver:

  Heej! När släpps dit kollektion för guldfynd? 😍

 • Josephine skriver:

  Härlig skoinspiration så här lagom till våren som börjat kika fram mer och mer i här Stockholm! Synd att du inte får en ledig stund men en härlig inställning gör ju mycket ändå.

 • FILIPPA ML skriver:

  Såååå snygga skor!! Modellen på de beiga Nike är ju bara fööör coola!! <3

  https://nouw.com/filippaml

 • Malin skriver:

  Varför kalla det nudes när det finns alla möjliga hudfärger och inte bara beiga/ljusrosa?

 • Diane skriver:

  Hej, vart är dina vita tofflor med (päls ?) ifrån som du har på dig hemma i W-v ? 😀 Tacksam för svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *