FILMING AND MEETINGS

Jacka ifrån Zara // Byxor ifrån Na-kd // Skor från Marzio // Vanessas jacka är ifrån Acne 

Hello hörni!! Senaste två dagarna har bestått av filmning för Wahlgrens Värld, en del möten och myshäng hos mamma. Så jag har tänkt blogga varje kväll men då har familjemys i soffan suktat mer tyvärr. Sorry för det men ibland så är jag för slut att sätta mig med mitt fjärde jobb (alltså bloggen & sociala medier) efter att jag gått all in på mina möten. Det är ju som sagt mycket som händer just nu och WOOOOOOOW vad kul jag har och herregud vad jag lär mig mycket. ÄLSKAR att utvecklas!! En dröm hade ju varit att få testa på varenda jobb som finns så man kan lära sig något från alla jobb och bli bästa variationen av sig själv men det skulle ju inte gå hehe.

Iallafall jag ska sluta prata om mina hemliga projekt för jag vet hur frustrerande det är att läsa och lyssna om när man inte får reda på något..!!

NU är jag hemma och jobbar lite innan det blir ännu en myskväll hos mamma. Älskar att umgås flitigt med min yngsta lillebror mer igen <3

BTW!!!

MISSA INTE WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL 21.00 PÅ KANAL5 

PUSS!

 

42 reaktioner på “FILMING AND MEETINGS”

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Du, Pernilla och Christina är så himla gulliga tillsammans❤️❤️

 • Janina skriver:

  Ska självklart inte missa Wahlgrens Värld ikväll! 😀

 • Maja skriver:

  Hej Bianca!! Jag undrar Vilka appar du använder för dina bilder?😁

 • Karin B skriver:

  Man FÅR INTE missa Wahlgrens Värld!

 • Linnea skriver:

  Jag är rätt övertygad om att du ska starta ett sminkmärke 😉

 • Jenny skriver:

  Hej!
  Tittar på ert program och skrattar högt! Det är som att se mig och min egen dotter! MEN….tycker att du borde vara lite mer positiv och inte säga så sura saker om din mamma och mormor….och en så söt tjej som du borde spegla lite mer positivitet i TV!

  Hälsningar Jenny

  • Bianca skriver:

   Tack så mycket!! Jag förstår att det kan framstå lite hårt men allt är enbart sagt med humor och glädje 🙂 Det är så vi alla pratar om och mot varandra och vi alla vet att det är sagt med kärlek 🙂

   • Jenny Abrahamsson skriver:

    Tack för svar! Ja, det är nog därför jag gillar att titta på programmet, jag är 43 och min dotter 18 och hon brukar skratta högt och säga att vi är som du och Pernilla😂!! Lycka till med allt och vi fortsätter att titta med glädje!!

 • Josefine skriver:

  Kollar nu 😄
  Alltså Vanessa är 👌👍😍

 • Amanda skriver:

  Bianca du verkar vara en sån fin person med så mycket kärlek! Önskar dig all lycka i dina kommande projekt och karriär, du klarar allt!!!<3 ha en fin kväll!!

 • Julia skriver:

  Härligt med massa mys 😀

 • Sara skriver:

  Hej!! Vad har Vanessa gått för utbildning (om hon gått någon) för att jobba med de hon gör nu? Alltså din agent, verkar som världen roligaste jobb så vill veta hur hon kom dit😁 tacksam för svar, kram!!<3

 • A skriver:

  Kan du inte snälla skriva om hur du och Philippe blev tillsammans igen? Typ vem som kontaktade först osv 🙂

 • Anni skriver:

  För hur många säsonger filmar ni?

 • Marie skriver:

  Hej Bianca,
  Sitter och lyssnar på ditt senaste poddavsnitt där du berättar om alla tråkiga kommentarer du får, speciellt från ”oss” 40+ kvinnor (jag är själv 45 år) och måste säga att jag kan inte förstå hur någon, och allra minst ”vi” som är lite äldre kan hålla på så! Om man inte gillar något, lyssna/se/följ inte det då!
  Jag säger – Heja dig! Min 9-åriga dotter ÄLSKAR dig och dina blogg/influencer kollegor och vill själv bli som du och blir hon bara hälften så framgångsrik på det som du så vore det toppen!
  Fortsätt i samma stil och jag kommer fortsätta att lyssna på er podd, trots att jag är ett antal år äldre än er egentliga målgrupp och självklart titta på Wahlgrens Värld!
  Lycka till med allt och fortsätt med det du gör, du är bra och värd din framgång!
  Mvh
  Marie

 • Susanna skriver:

  Ni är helt underbara! Älskar ert program. Kul att så många följer det. Som du sett så länkar jag ofta min blogg. Jag tjänar inget på bloggandet så gör det enbart för att lyfta psykisk ohälsa.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • J skriver:

  Bianca, vart har du köpt din grå tröja med ananas på? :):):)

 • Emelie Karlsson skriver:

  Va fina ni är! Ja lite frustrerande är det att inte veta om dina hemliga projekt, men den som väntar på något gott. Hoppas du får er fin helg! Kram

 • Sandra skriver:

  Älskar ert program. Förstår verkligen din mamma , nu är jag inte separerad själv. Men kan tänka mig hur det skulle kännas att bara ha mina barn
  halvatiden och inte ens veta vad de gör varannan vecka . Så hemskt för alla som behöver ha det så!
  Ni verkar vara en så fin och kärleksfull familj 💜

 • Violetta skriver:

  Gud jag gör ju aldrig sånt här men jag måste fråga, VAR kommer din lilla svarta off-shoulder klänning??? Med lite utsvängda armar och typ… ett band i mitten? Alltså i midjan. Du har den på dig i senaste W-V avsnittet och den är så fin. Help a sister out. Och säg inte att den är typ 5 år gammal/du inte minns då blir jag ledsen :((

 • Emmie skriver:

  Du är sååååå fin! Jag vill verkligen göra mitt hår precis som ditt är, älskar det!
  Kolla gärna in på min blogg: https://nouw.com/emmieahl 🙂 <3

 • Amanda skriver:

  Fina bilder!!

 • Eric skriver:

  Ditt jobb är att blogga. Men du orkar inte? Jisses. Och du vill ha en assistent? Du behöver en personlig assistent.

  • Bianca skriver:

   Mitt jobb är inte att blogga. Mitt jobb är att spela in för 2 olika tv-program, gästa andra tv-program, driva alla mina sociala kanaler, sätta samarbeten och ambassadörskap med företag som jag arbetar varje vecka med, plåtningar, intervjuer, gästar radio, designar för företag, jobbar på 2 egna varumärken, har dialog med kunder, skickar utkast till kunder…….

 • Therese skriver:

  Hej Bianca! Älskade bikinin du hade på ”lyx” resan. Den med fjärilar. Vart kommer den ifrån?
  Förstår också frustrationen med alla människor 😂 Har själv besökt Karibien flera gånger men seglar då med en privat katamaran med egen personal till just de stränderna och ställena du pratar om. Vi brukar fly om fartygen siktas 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *