RÖSTA PÅ MARGAUX & ALEX IKVÄLL

Min och Alex Ruma i finalen 🙂 

Hola mina vänner! Hur mår ni?? Jag är så lycklig av solen men pollen chockade mig totalt inatt. Kan knappt andas för att jag är så täppt i näsan. Så frustrerande för oss pollen allergiker att vi inte riktigt kan njuta av våren liksom… att vara utomhus är ju liksom det värsta för oss. Menmen! Jag startade min dag på h&ms showroom där jag fick plocka massa snygga nyheter! FAN vad snygga grejer de har nu alltså!! Är helt kär 🙂

Nu sitter jag och Lovisa på mitt kontor och jobbar lite innan vi nu ska vidare på lunchmöte med ”min” projektledare på Tourn Emilie som jag jobbar super nära med. Så det blir ett avslappnat lunchmöte och sedan far jag iväg på ett annat möte med min ekonom och revisor. Inte lika roligt möte haha menmen. Ikväll har jag verkligen inga planer men vill gärna se Let´s Dance. Hejjar ju självfallet på Margaux som dansar med min gamla danspartner Alex. De är så jävla grymma så rösta rösta ikväll för de ska fan vinna!!! Och asså FAAAAAN vad jag saknar dansen och hela produktionen nu när man tittar på det. Kan inte förstå att det var 2 år sedan jag var med <3

Nu – springa ner på mötet. Vill inte lämna mitt fina kontor nu när vi är så många som är här idag också. Jag är ju typ aldrig här annars för jag springer runt överallt men måste börja sitta här med.

 

41 reaktioner på “RÖSTA PÅ MARGAUX & ALEX IKVÄLL”

 • Josefine skriver:

  Kanske inte så roligt men ack så viktigt möte! 😊

 • Lina skriver:

  Älskar din blogg, och älskade när du var med i Let’s Dance. De som säger du inte har någon talang bör se detta klipp, OMG

 • A.K skriver:

  Skulle du kunna tänka dig att ställa upp om det blir någon Lets Dance Allstars i framtiden? 🙂

  • Bianca skriver:

   Det kan jag inte svara på nu 🙂 Men Let’s Dance är något av det roligaste jag gjort, älskade ALLT!

 • Mirela skriver:

  Hej Bianca
  Just nu sitter jag i bilen och lyssnar på din podd där du pratar om äldre kvinnor och alla komentarer som dem skriver till dig. Jag är en 39 årig sjuksköterska (dock inte bitter) och har en dotter som tycker jätte mycket om dig 😊
  Jag måste faktiskt säga att jag tycker du är en bra förebild. Om min dotter växer upp till en stark, uppkäftig och drivande person som du är kommer jag att vara överlycklig 😍😙
  Kör på och lycka till

 • Ebba skriver:

  Hej!
  Såg på instagram lite av plaggen du hade valt ut, så fina!!! ❤️ Blev så taggad på att klicka hem några av dom!

  Hoppas du får en fin fortsatt fredag!

 • Camilla skriver:

  Lyssnade på podden och hörde om vilka tråkiga kommentarer kvinnor i min ålderskategori skriver på din blogg..

  Jag är en ”äldre tjej” (43 år) som tycker du är en grym, hårt arbetande tjej som förtjänar varenda krona och uppmärksamhet du får! Ville bara säga det och visa att det inte bara finns bittra kvinnor utan också positiva själar som gillar dig och det du gör! Sprid kärlek ❤️

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jag och min bästis såg genrepet på Let’s Dance. Jag ska lugnt rösta på Margaux❤️❤️

 • Claudia Holmsell skriver:

  Hi there.. Bianca, underbara Bianca! Jag sitter och ser på senaste avsnittet av Wahlgrens värld. Först vill jag berätta att jag högaktar (googla) både dig och din Familj. Såg även när du sökte en assistent och tyvärr kände att jag var DEN för det, jag kan verkligen ALLT och lite till som både du och din mamma behöver hjälp med. Men nu går inte det. Ser/hör hur du bara vill blir brun.. Vill du veta en hemlighet? Maila mig. Jag är gammal som gatan 😉 Har en jäklarns massa barn. 😉 Och vet en hel del. Hör av dig så ska jag lära dig aaaalt jag kan. <3 Törs säga att du inte kommer bli besviken. Vill inte skriva off, hoppas du har förståelse för det..
  Och DU! Dom som ger dig skit som du blir ledsen av. Dont give a shit, för det är bara dom som önskar att dom var du. Du är en otrolig människa, du bjuder på både dig själv och även hela ditt liv. Du är ärlig OCH du levererar ett sååå fint både liv och åtagande. Fortsätt som du gör. Låt INGEN hindra dig. Dom som sabbar för dig vänder vi upp och ner på. <3
  Massa massa kramar från Clådan.. <3

 • Cathrine skriver:

  Åh när du länkade ditt klipp blev jag påmind av din moderna dans som du gjorde i Lets dance. Såg den nu och gråter alltid lika mycket av att se den, så himla fin.

 • Emelie skriver:

  Lyssnade på senaste podden nu på morgonen. Vill bara säga att när jag är ute och går och sätter på peppande musik i öronen och tänker på vad jag vill ha för karriär i framtiden, då tänker jag på DIG. DU inspirerar mig!

 • Christina skriver:

  Åh du skulle fortsatt dansa. Så fantastiskt duktig du var!! För mig skulle du vunnit!

 • Mia skriver:

  Hej! Om du vill ha hjälp med din pollenallergi kan du komma till Hälsoporten på Odenplan. Sabine Rosen driver hälsoporten och jag är där och arbetar som lärling för henne. Välkommen att boka på bokadirekt, Önskar dig en fortsatt fin lördag! Kram Mia <3

 • Lydia Joy skriver:

  Hot, hot, hot!

 • Julia skriver:

  Inte sett den här dansen förut men började gråta precis så bra du var?! WOW!!

 • Felicia skriver:

  Åh herre!
  Rös på hela kroppen nu, blev helt gråtmild. Vilken jäkla känsla i dansen. Så extremt duktig!

 • Cornelia skriver:

  Jag började också gråta! Du var ju helt fantastisk i Let’s Dance.

 • Elin skriver:

  Älskar den här dansen, så jäkla grym du var!! Lätt BÄST av alla som någonsin varit med!

 • Johanna skriver:

  Börja dansa igen!!!!! Klickade vidare och kollade igenom dina danser från Let’s Dance och håller med vad en annan läsare skrev, LÄTT bäst av alla som någonsin varit med! Blev helt tagen av din moderna dans (och alla andra danser med). Helt galet duktig!!! Jag förstår verkligen att det (tyvärr) sticker i vissa människors ögon, du är så vacker, sån stark och grym tjej med hjärtat på rätt plats. Vissa människor klarar inte sånt! Följer dig på de flesta (typ alla) ställena, och du är grym på allt du gör. Ta inte hat från bittra människor! Do you girl <3

 • Irene skriver:

  Du borde ha vunnit hela skiten!

 • Louise skriver:

  Du är så begåvad Bianca och vacker! Alltså att du inte vann… röstade som en galning. Önskade att man fick se mer dans. Kollar på dessa klipp än idag. Hela er familj är verkligen genier. Ska snart se kort glad och tacksam. SÅ tagggaaad. <3

 • Terese skriver:

  Shit va grym du är!! OCH hur snygg i det mörka håret?! Det klär dig verkligen 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *