HELLO MILANO

Asså jag är ju helt klart lite förälskad i Milano!! Vill verkligen komma hit fler gånger och testa på fler restauranger och se mer av staden 🙂 Älskar Milano mycket mer än Rom redan!!

Vi är ju här för jobb och för att spela in Wahlgrens Värld men igår hade vi en ledig dag för jobbet vi är här för och ”enbart” spelade in för Wahlgrens Värld. Det blev en lyxdag med frukost på en takterass, fick håret fixat på en grym salong och sedan blev det shopping DELUX!!! Jag unnade mig mer än vad jag nånsin hade tänkt hehe men jag är verkligen så jävla värd detta jag köpt. Ni ska få se senare 🙂

Vanessa som ni antagligen vet vem det är vid detta laget såg as läcker ut som vanligt. För er som inte vet så är hon min agent, manager, business partner och vän 🙂 Hon gör även min favoritpodd med Rebecca Stella. Den podden är verkligen så bra!!

Hennes skor är gamla ifrån Zara för er som undrar.

Asså hur skönt är det inte att få håret fixat?!?! Älskar när någon bara pillar i mitt hår. Tror inte ni förstår hur ofta Phillipe får klia mig på både ryggen och i håret haha.

Byxor är ifrån Asos och ni hittar den här – KLICK (adlink) & alla smycken är ifrån mina kollektioner med Guldfynd. 2a kollektionen släpps SNAAART!!

Asos har verkligen snyggaste byxdressarna!! Ska klicka hem massa senare ikväll hade jag tänkt faktiskt! Jag lever i byxdressar.

Ni hittar till alla här – KLICK (adlink)

Och självklart blev det riktigt god lunch på en uteservering i varma Milano som bjuder på 26grader, blå himmel och SOL!!

Mina glajjor är köpte i en av mina favorit butiker i Göteborg som heter Atelier Grace och ligger på Kyrkogatan 31.

Och JAAAAA mina vänner!!! Det blev 2 väskor som jag är helt jävla TOKFÖRÄLSKADE i!!!! Jag ska såklart visa er sen 🙂

Ja som ni förstår så njuter jag här nere i Milano. Det är verkligen nöje blandat med mycket jobb. Igår var lyx och shoppingdag och idag är det jobb hela dagen som gäller. Men jag lever life här med världens bästa gäng och vill inte åka hem 🙁

Måste lägga ner datorn nu för ska in på ett långt möte nu.

PUSS <3

 

 

 

77 reaktioner på “HELLO MILANO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *