RELAXING AND CUTE

— Inlägget innehåller adlinks — 

Vit blus – klick // Vans – klick // Ray-Ban – klick // Vita kostymbyxor – klick // Svart jeansjacka – klick

Goddagens mina vänner!! Jag har varit iväg på ett svinroligt möte imorse som avslutade med glada miner, kramar och applåder haha… älskar såna avslut på möten!! Nu är jag hemma igen och filmar för Wahlgrens Värld idag med mitt kamerateam, senare blir det möte med min assistent Lovisa här hemma innan det kommer ett till kamerateam hit för inspelning av Breaking News som jag kommer göra nästa vecka. Så 2 hela kamerateam här idag… mycket folk här hemma men så blir det ibland tydligen.

Jag kommer nämligen vara gästprogramledare i 2 avsnitt för Breaking News nästa vecka vilket ska bli så kul men så nervöst! Jag har ju liksom aldrig varit programledare förr men nu har jag ju gjort reality, varit jury så nu får jag testa på programledaryrket så detta ska nog gå bra ändå 🙂

Jag slänger upp ett snyggt kollage så kan ni inhandla en söndersnygg outfit inför sommaren medan jag gör tv på tv hehe.

OCH BTW!! Missa för guds skull INTE Wahlgrens Värld IKVÄLL 21.00 på Kanal5!!! 

PUSS <3

19 reaktioner på “RELAXING AND CUTE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *