NU JÄVLAR SNACKAR VI TANTRA – avsnitt 21

LYSSNA HÄR 

Hörni har jag ju helt glömt bort att påminna er här på bloggen att lyssna på vårt nya och bästa avsnitt hittills om ni frågar mig. Jag har tjatat sedan avsnitt 1 att jag vill prata om hur Tantra har lärt mig såååå mycket inom sex och jag lärt känna min kropp på ett helt annat sätt nu. Och i detta avsnitt så går vi igenom ALLT jag minns från den 6h långa kursen jag gick på och jag kan LOVA ER att ni kommer lära er något nytt. Allt ifrån hur man får en orgasm, hur många olika orgasmer man kan få, hur man ska göra ifall sin kille kommer snabbt, hur man kan göra för att ha mens i enbart 6h etc…. Bästa jäkla sexualkunskapen någonsin!! Tycker alla borde investera i att gå på en tantrakurs!

Sedan pratar vi även om veckans som gått, hissar och dissar, allt om när Alice festade med Drake, gräver lite i Khloe & Tristans otrohetsskandal och mycket mer.

Lyssna lyssna lyssna och dela med era vänner då alla borde lära sig detta 🙂

PUSS <3

27 reaktioner på “NU JÄVLAR SNACKAR VI TANTRA – avsnitt 21”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *