VÄRLDENS BÄSTA LIVEPODD

— I samarbete med Iconfest — 

Min vackra stjärna <3  Länk till hennes blogg här

Klistermärken på datorn ifrån Monyay Club – klick 

Gårdagen kändes som en riktig sommardag och Stockholm log med sitt största leende. Varenda uteservering var fullproppad med människor som drack och njöt av god mat och folk typ skuttade fram på gatorna haha. Tänk vad beroende vad man kan vara av blå himmel och sol!! Jag mötte iallafall Alice på Stures efter jag filmat klart för dagen. Det var dags för lite middag, myshäng och börja planera vår LivePodd som vi kommer ha på IconFest den 5e Maj!! Ni kommer väl?!?!

Planeringen gick superbra och vi kom fram till en grym livepodd som ni INTE får missa!!! Köp dina biljetter HÄÄÄÄÄÄÄR och de första 50 som klickar på länken får en gratis fribiljett var <3

Nu ska jag iväg på dagens frukostmöte med min agent/manager Vanessa och Anna som är chef på  ITV som är produktionsbolaget som gör Wahlgrens Värld. Efter det ska jag hem och tvätta håret, göra mig i ordning, lämna Dino och sedan iväg på inspelningen hela dagen för ett tv-program ni kommer kunna se på 4an senare 🙂

Puss mina älsklingar <3

26 reaktioner på “VÄRLDENS BÄSTA LIVEPODD”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *