NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA <3

Pics by: @stella_cocozza

 TAAACK till alla som kom <3

Vågar inte ens tänka på hur många ni var som kom i lördags, vi är såååå glada och tacksamma!!!  Ni var alla SÅÅ gulliga och snälla och tack för alla fina presenter. Ni är helt otroliga som köper mig så fina grejer <3

Tack även till alla er som röstade fram mig till Årets influencer och Årets Podcast <3<3 Ni anar inte hur glad jag är över att ha världens finaste fans!! Vi hoppas på fler livepoddar i framtiden och ni som inte var där kommer kunna lyssna på det i efterhand i morgondagens avsnitt. Ännu en gång tack!!!!

För er som undrar så är byxorna ifrån Chicuelle, topp Urban Outfitters & jacka ifrån Na-kd liknande här – klick (adlink)

 

 

 

21 reaktioner på “NI ÄR VÄRLDENS BÄSTA <3”

 • Amelia skriver:

  Hahaha, jag orkar inte…;D Jag är med på en utav bilderna, haha mitt ansiktsuttryck… Ville så gärna ta en bild med dig!! Jag fick en jättesuddig så det är väl lite tråkigt men ändå. Tack för att ni var där! Och SH*T vad ni var duktiga på livepodden! Gör om det här fler gånger så jag kan få krama dig på riktigt! Puss och kram!<3<3<3

 • Elin skriver:

  grattis! 😀

 • Evelina skriver:

  Hej! Vet du när din pappas och Åsas nya kokbok kommer ut?

 • Lala skriver:

  Är det nån annan än mig som inte hittar byxorna på chiquelle? Vart finns dom?

 • Majja skriver:

  När dumpar du killen då? Du kan ju få vem du vill!!

 • Frida skriver:

  Vart är byxorna ifrån? Så JÄVLA snygga!!!

 • Camilla skriver:

  Finaste bianca och Alice ni är världens bästa ni är mina största förebilder 😍❤❤ om ni ska ha gäster i podden skulle jag vilja att Molly Sandén kom vore så kul 😊 sen om ni ska göra en livepodd turné kom till Örebro då snälla vore närmre för mig och skulle vara så kul och träffa er 😍😍 ni är grymma kör på som ni gör 😙 Stora kramar Camilla

 • Therese skriver:

  Kul att alla där var typ 12 år…

 • Gabriella skriver:

  Hej!

  du hade ett vitt skit snyggt sätt på kvällen när ni festade ( såg på insstastory ) var kommer byxorna plus toppen ifrån?

 • Magi skriver:

  Hej!
  Både kläderna och poserna känns väldigt Alice-inspirerade… Hon är vacker och har sin stil, du är vacker och behåll din stil! Hoppas konstruktiv kritik är ok….,🌷

 • Amanda skriver:

  Jag blir så ledsen när jag hör att du, Bianca, har komplex över dina läppar. Du har jättevacker plutig och delikat mun. Du hade aldrig haft det om folk inte hade varit idioter och kommenterat det och ifall det inte hade blivit en plötslig trend att ha en bratz-docka-mun som Kylie Jenner – som inte ens själv egentligen har en sån. Man ska liksom ha läppar som en svart tjej fast vara en vit tjej. Hur rasistiskt är inte det liksom?! Hemskt och så jäkla oärliga ideal.
  Precis som tjejer som haft normala rumpor inte har brytt sig om det förrens mega-stjärttrenden kom. Då de helt plötsligt får ett nytt komplex. Samma sak med tighgap som inte fanns på 90s modellerna men som alla idag har. Det är så synd och jag hoppas att du och alla andra kan se hur fina ni är precis som ni är. Att du aldrig får för dig att du behöver fylla dina läppar, för de är perfekta precis som de är. Och komihåg det att det är bara en plötslig trend – men människan är ingen trend, man är ju människa liksom. Jag har inte heller en bratzmun utan min påminner om din och jag kan ju se att den är fin på dig men inte på mig – tills man fattar det att det spelar ingen roll. Det handlar bara om att tjäna pengar på vår osäkerhet. Och om komplexet inte fanns där innan (det gjorde det inte för mig iaf) varför måste det då finnas nu?
  Längeleve-självacceptans. Styrkekramar!!!!!!

 • Becka Lindhe skriver:

  Ni är så grymma tillsammans, ni förtjäna det priset ♥️

 • Carolin skriver:

  Så kul att barnen gillar dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *