AMAZING DINNER IN GBG

— Inlägget innehåller adlinks — 

Byxor gamla från h&m – liknande här KLICK // Top – KLICK // Skor Adidas // Väska Chanel // Glajjor MaxMara 

Som jag skrev igår så chillade vi mest när vi var i Göteborg nu Måndag – Torsdag. Men i förrgår så begav vi ju oss ut på stan för häng i solen och sedan blev det middag på MR.P som ligger högst upp på Avenyn precis bredvid Toso. Det är en väldigt mysig restaurang med härlig uteservering, grym service och mycket god mat som vi delade på. Det var lite tapas stuk över det hela vilket jag och Phillipe älskar. Hett tips om ni är i Göteborg 🙂

NU – sitter med Alice på kontoret och planerar inför morgondagen LivePodd på IconFest. Vi har filmat detta hela dagen för Wahlgrens Värld också så huvudet är ganska slut med prestationer och ideer som ska ut men det ska bli så kul imorgon. NI FÅR INTE MISSA DETTA!!

Vi kommer befinna oss ute på Sthockholmsmässan ute i Älvsjö så kom dit och häng med oss, kramas och titta på vår livepodd!

 MeetAndGreet är 13.00 – 14.20 & Livepodden är 15.00 – 16.00 

SES IMORGON MINA ÄLSKLINGAR <3

65 reaktioner på “AMAZING DINNER IN GBG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *