WELCOME TO THE FAMILY

My two new babies <3 

Jag har ju HELT glömt visa er mina väskor jag köpte när jag var i Milano. Men som ni ser ovan så blev det en Chanel & en YSL och det bästa med dessa är att de INTE är många som har dem…..hehe!! Det är superviktigt för mig när jag köper väskor att inte varenda människa där ute har samma för då tappar jag intresset direkt. Jag blev helt ÖVERLYCKLIG när de hade den inne i Chanel butiken i Milano. Jag är helt förälskad i den och hoppas att inte alla går och köper den nu haha för jag gillar att vara lite ”själv” med den konstigt nog 🙂

Jag hittade även den P E R F E K T A beiga färgen inne på YSL i en modell jag redan har i rosa men som jag älskar då jag får ner så mycket i den. Jag har använt den typ varenda dag sedan jag köpte den och dessa 2 kommer få hänga med mig för resten av livet 🙂

Kan låta galet att köpa 2 väldigt dyra väskor samtidigt men jag har lovat mig själv att börja belöna mig själv efter stora jobb och efter att ha gått igenom en väldigt tuff vinter så unnade jag mig dessa och jag ångrar mig inte för en enda sekund. My money my rules 😉

 

 

 

93 reaktioner på “WELCOME TO THE FAMILY”

 • Frida skriver:

  Såå snygga!😍

 • Frida skriver:

  Ååh den vita😍👌

 • Sofia skriver:

  Jättefiiina! Såklart du ska unna dig dessa, det förtjänar du! 🙂

 • Julia skriver:

  Asså wooooooowwwww!!!!! Så fin!! Det typ en ryggsäck??

 • Anastacia skriver:

  Helt rätt 🙂

 • Dixi Wonderland skriver:

  Sjukt kul att se någon som inte köper den uttjatade Boy bagen. Ska bli riktigt kul att se hur du kommer styla denna. Känns som att den kommer vara helt perfekt i sommar 😀

 • Sara skriver:

  Var så säker på att du köpt en vanlig svart boy bag!!’ FY FAN vad glad jag blev haha när jag såg den här! , sååå jävla snygg och så du! Lovar att i Sthlm kommer du vara en av få som har denna. WOW! Och ysl väskan är också drömmen❤️❤️

 • Sofie skriver:

  SÅ FINA 😍

 • Helena skriver:

  Helt rätt att du unnar dig lite väskor 🙂 förstår dock inte varför du eller någon annan ska behöva försvara sig med att tex ”jag har gått igenom en tuff period” eller ”att det kan låta galet att köpa två väskor”. Varför skulle det vara konstigt att köpa två väskor? Varför är det konstigt att man vill unna sig lite av något man tycker om?
  Köpte själv två väskor i december när jag var i Paris (en Dior och en Prada), har i efterhand fått frågor om tex ”du ger väl till välgörenhet också”.
  Köp på du Bianca och du ska inte behöva försvara dina inköp.

  .PS. Älskar Chanel väskan, är typ som en ryggsäck. Har själv haft ögonen på en liknande som är svart.

 • Jamilia skriver:

  Haha jag vill inte vara sån men du behöver nog inte vara så orolig för att alla går och köper den väskan.. I min värld har inte många ens råd med en sån väska, många har knappt inte ens råd med en resa till Milano ifall man inte sparar så man isf åker en gång om året som dom flesta gör. 😂😂 Inget illa menat alls men tror du kanske förstår själv att många inte har råd med den väskan…

  • Hanna skriver:

   Herregud. Denna typ av kommentarer jämt någon bloggare skriver något liknande. Hon menar väl OBVIOUSLY i sina egna kretsar där dom flesta har någon chanel. Tror inte du behöver påminna henne om att inte alla har råd med en chanel. 🙂

   • Jamilia skriver:

    Jag skrev att jag inte menade något illa alls? Men jag har väl rätt att säga det om jag vill? Och om hon nu menar i sin krets (vilket hon dessutom kan svara på själv) då kan hon säga det själv till mig. Du behöver ju inte prata för henne för du kam ju inte vara 100% säker på vad hon menar. Hon kanske tror att många har råd med det. Sluta du istället prata för andra människor och notera när människor skriver att dom inte menar något illa med vad som säger eller skriver.

 • Ami skriver:

  Hej!

  No hard feelings, jag har verkligen tyckt om dig men texten i inlägget är verkligen bläää . Långt ifrån ALLA har råd med att ens köpa ysl lr chanel strumpor, så väskor ska vi inte ens behöva diskutera…

  Finns inget mer osmakligt som folk som får storhetsvansinne.. Not fancy at all.

  • Mia skriver:

   Att köpa väskor är inte att få storhetsvansinne 😎

  • Christina skriver:

   Brukar aldrig skriva kommentarer på inlägg/kommentarer…. Men…. Bianca är inte ”vem som helst” hon jobbar hårt; sliter som ett djur; gör stora jobb med stora bolag; är en offentlig person vilket genererar mer pengar än en vanlig ”Svensson-lön”… klart hon ska unna sig! Kom inte å säg att du själv skulle handla en väska på H&M om du hade en miljon/årsinkomst… Just sayin…

 • Amanda skriver:

  Skit snygga väskor, du förtjänar VERKLIGEN att unna dig efter allt hårt arbetande!! 🙂
  Kan du inte ge dina bästa Palma-tips? Ska dit i sommar så hade varit skönt att få veta lite bra restauranger, stränder, shopping etc. <3

 • Jacquelinn skriver:

  Du ska inte behöva förklara dig, klart du köper vad du vill med dina pengar. Vilken tjej hade tackat nej till dyra väskor i garderoben? Jag är bara glad för din skull, även fast jag inte har råd att köpa på det sättet själv! 👏

 • Olivia skriver:

  Men wow alltså!!!
  Vilken storlek är din ysl? Baby eller small?
  Kram

 • Ew skriver:

  Ysl väskan är så fin 😍🙈 hade gärna köpt en sådan till mig själv , dock inte Chanel väskan, inte min stil.
  Och man ska kunna köpa vad man vill utan att folk ska lägga sig i, you go girl 😁😍❤️

 • Alma skriver:

  Skitsnygga väskor! Om du har pengarna så är det ju upp till dig vad du spenderar de på❤

 • Zilan skriver:

  Tycker du gör helt jävla rätt i att köpa exakt vad du vill, ingen annan än du har jobbat för de väskorna och pengarna. You rule

 • Johanna skriver:

  Du er grym!

 • Maria skriver:

  Såå fina!! Tycker verkligen du gör helt rätt i att unna dig dessa! <3

 • Sara skriver:

  SNYGGA!! Klart man ska unna sig väskor.. älskar också väskor! haha. Har inte haft råd att köpa en YSL än men fick en Michael Kors i 25 års present. Inte lika dyr som Chanel eller YSL men dyr för att vara en väska (enligt mig) och använder den typ hela tiden. Det är min drömväska och jag kommer typ alltid ha den för den är så sablans snygg! 😉 Väl värda pengarna!

 • Didi skriver:

  Jag har följt dig och din familj länge, men detta inlägget var det sämsta jag följer ingen blogg men på din instagram locka du oss att besöka inlägget.

  Var det verkligen denna texten du ville förmedla?

  Jag har tyckt om att följa dig men tror att det blir av

  / Mvh

  • Bianca skriver:

   Lockade så ni kunde se mina nya väskor vilket var det EXAKT jag skrev om vad ni kommer kunna se om ni läser inlägget. Du får skylla dig själv att du valde att gå in och läsa medvetet att du skulle läsa en sådan text som skulle handla om väskor. Ville inte förmedla något mer alls i just detta inlägg

   • DIdi skriver:

    Jag förstår, jag kommenterade för att du är den enda blogg/vloggaren jag har valt att följa, du har så fin stil och är allmänt godhjärtad, du inspirerar många av oss trots inlägget.
    Jag hoppas att du förstår att vi tkr om att följa dig/er.
    Kram

 • Alexandra skriver:

  Jättefina båda två Bianca och jag är inte ett dugg avundsjuk du är sååå värd dom ❤️ Så mycket som du jobbar är det väl klart att man ska unna sig något som man drömmer om , STORT GRATTIS B ❤️

 • B skriver:

  Jag måste bara skriva ang din feministskit som
  Du gick igenom. Jag hamnade nyss i en diskussion med två RABIESFEMINISTEE, alltså såna som hatar män och som anser att vi kvinnor som inte hatar män utan har skitbra män och klär oss i minikjolar är offer för nått jävla patriarkat. Jag kan inte ens tänka mig vad för skit du gick igenom då och BRA att du stog på dig, Bianca du gjorde för fan inget fel med din helt normala kommentar men dessa människor HATAR män, så bara att man säger att ”inte alla män” sätter igång dom som fan. Ville bara skriva av mig då jag är så jävla arg vill aldrig blir förknippad med såna galningar och du satte fan ord på allt vi andra tänker men blev påhoppad för ingenting.

  • Malin skriver:

   Om det är någon som verkar smittad med rabies så är det du. Man behöver inte ha exakt samma åsikter som andra ang feminism, men såna som du låter inte sunda nånstans. Hur många av de som ifrågasatte Biancas uttalande sa att de hatar män? Tycker Bianca svarade på kritiken bra. Du däremot gör det inte. Kan man inte se feminismen i ett större perspektiv och inse att problemet är större än att man själv har en trevlig man/bror/pappa så är det bara sorgligt och extremt okunnigt.

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Otroligt snygga väskor!❤️❤️❤️Väskorna var verkligen min smak😍

 • Malina skriver:

  Om du tröttnat på din gröna valentino som alla har -hollaaaah🖐🏼😂❤️

  • Bianca skriver:

   Haha! Den älskar jag, funderar dock på att sälja den rosa. Älskar den också men knappt aldrig använt den 🙂

 • Elin skriver:

  wow vad snygga!

 • Frida skriver:

  Helt rätt och så jäkla snygga båda två!!

 • Lisa skriver:

  HELT RÄTT! Supersnygga👌🏽👌🏽

 • Linn skriver:

  Jag håller med dig till 100% om att vi ska stötta varandra och hylla varandra, istället för att klanka ner på varandra, det är bara anvundsjuka de handlar om!!!

  Supersnygga väskor, älskar dem och du är sååå värd dem. Du är grym Bianca !!! Kram

 • Marielle skriver:

  Såå snygga väskor!!

 • Klara skriver:

  Omg så snygga väskor 😍😍
  Vill du inte skriva lite tips från Milano? 😊

 • Sarah skriver:

  Har följt dig länge, sen ditt blogg i Finest, o gillar dig skarp, tycker dock du behöver tagga ner lite med det du skriver, typ att du inte gillar att andra har likadana grejer o så sånt du ibland säger i Wahlgrens o så vidare, är lite storhetsvansinne varning på det, tänk på du har bra flyt nu men allting varar inte för evigt, du behöver dina fans för att fortsätta kunna köpa dyra grejer. Är absolut inte avis på nåt sätt för själv har både topp utbildning o ett jobb med hög status. Vill bara dig väl o önskar dig fortsatt framgång// Kram

  • Bianca skriver:

   Fast man har inte hybris för att man inte vill bära samma väska som alla….. det är något jag har tänkt på innan jag blev känd. Jag gillar inte att följa trender osv…

   • pp skriver:

    Men nu blev det väl lite fel?
    Du gillar inte att följa trender?
    Allting runt dig handlar ju om trender.
    Kläder, skor, sminkning, för att inte tala om inredningen i ditt hem, allt är ju just trendigt.
    Dina möbler finns i varenda tidning och i massor av hem.
    På riktigt så fattar jag inte vad du menar.

    • Celine skriver:

     Jag tror att Bianca menar att hon inte följer trender utan tycker om det som är stilrent, klassiskt och tidlöst.

    • Bianca skriver:

     Jag menar att jag inte gillar att följa alla trender som finns där ute. JAg köper det jag tycker är snyggt oavsett om det är trendigt eller inte.

 • pernilla skriver:

  Gaaaaalet snygga och helt rätt att du var värd dessa!!! Ärligt så är du värd ännu flera, du är så otroligt duktig Bianca! Och din personlighet, oh my good!!!! Vill du bli min bästis? 🙂 Du är så grymt skön, helt underbar!!! Älskar din spontanitet och att du verkligen är dig själv. Det märks verkligen och det är nog därför du går hem hos de flesta! 🙂 Klär dig supersnyggt, har en superhärlig familj, superfin pojkvän jaa hela alltet är superbäst!!! Kraaaam <3

 • Anette skriver:

  Hej Bianca☀️Jätte fina väskor simsugna gjorde alldeles rätt i att köpa. Såå klokt av dig att du belönar dig själv för det fina jobb just du gör.
  Tycker du är jätte duktig och jätte fin tjej.

  Kramar 🌷

 • Natalie skriver:

  Så himla fina!! Avis!!

 • Sofia skriver:

  Jag är precis likadan. De väskor ”alla” har vill jag absolut inte ha.

 • Fredrik Andersson skriver:

  WOW Super fina väskor Bianca.!!!!! 😀 Ha en fortsatt trevlig kväll med massa mys.

 • Alexa skriver:

  Så himla snygga! Jag är precis likadan, jag har ett märke som jag verkligen tycker om och har även jag belönat mig med väskor när jag gjort bra ifrån mig eller kämpat hårt med något. Hejja dig!

  • Bianca skriver:

   Tycker att man ska göra det om man har möjlighet, behöver inte vara väskor. Men någonting 🙂

 • Rebecka skriver:

  Helt rätt att du belönar dig själv!!! Du är så värd de väskorna 💛 kram

 • Din nya bakgrunds bild är grym.Du är så fin. Ska försöka förhandsboka din parfym längtar tills jag får testa den.Ps älskar dig <333
  Davina

 • Martina skriver:

  wow fina väskor! Speciellt Chanelväskan 🙂 kul att se något annat än dom där boy bag som hänger på varenda influensers axel.

 • Anna Mountain skriver:

  Tack du gillar dem 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *