WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL 21.00

Här i Gbg är sköna kläder som gäller men som ändå är fina så man inte ser alldeles för bekväm ut hemma hos svärföräldrarna haha. Älskar dessa plagg <3

Topp – klick (adlink) // Byxor är gamla ifrån Na-kd men hittar de tyvärr inte längre

Det bästa med att vara här (förutom att gosa med Phillipe såklart) är att bli så otroligt bortskämt av Phillipes mammas mat. Jag har sagt det förut och säger det tusen gånger om… hennes mat är magi!!! Allt är så fräscht och smakrikt!!

Hon väcker oss varje morgon med frukost serverat på bordet och likaså lunch och middag. Allt är så jävla gott och jag får alltid lika mycket inspiration till att börja laga mat själv hemma 🙂

Vi har faktiskt mest hängt hemma hela dagarna men igår begav vi oss in till stan för lite häng med Phillipes syster Jennifer & hennes fästman Nicklas.

Göteborg är så vackert på våren & sommaren <3 Vill så gärna hit snart med tjejgänget och festa en hel helg!!

Det blev ett glas rose i solen. Fy vad najs det är asså!!!!

Har faktiskt varit väldigt duktig och tränar varenda dag jag varit här. Phillipes mamma tränar varje dag så jag & Phillipe har hängt med henne till gymmet där jag kört intervaller & spinning. Nu jäklar ska jag fortsätta detta när jag kommer hem också. Mår så fruktansvärt bra av träning 🙂

Ja som vanligt så får jag ett sådant lugn när jag är här att jag glömmer bort bloggen tyvärr. Vi tar sovmorgon, äter frukost, hänger med hundarna, drar och tränar, äter lunch ute på altanen, chillar i soffan, äter middag och somnar i soffan framför en film. Älskar älskar älskar att vara här!!! Vet inte om det är för att jag är med Phillipe, att det serveras så god mat eller om det är så jävla städat och ordning&reda överallt haha. Men jag vill bli som Phillipes mamma när jag väl blir mamma haha. Alltid följa rutiner, ha det städat och rent och för det mesta äta det man själv lagat hemma med familj. Drömmer ju <3

Nu ska jag äta en sista middag (det blir köttbullar..!!!) innan jag sätter mig på tåget senare ikväll tillbaka mot Sthlm, jobb och Dino.

BTW!!! Missa för guds skull inte säsongsavslutningen av WAHLGRENS VÄRLD ikväll 21.00 på Kanal5. Vi kommer tillbaka snart med en säsong 4 <3 

PUSS <3

20 reaktioner på “WAHLGRENS VÄRLD IKVÄLL 21.00”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *