FROM DAY TO NIGHT

— Inlägget innehåller adlinks — 

Blus med spets – klick // Blus med puffärm – klick // Blus med volang – klick // Blus med volangärm – klick // Blus med långa ärmar – klick // Prickig blus – klick

Transparent blus – klick // Silkes blus – klick // Blus med knut – klick // Crop top – klick // V-ringad blus – klick // Blus med volanger – klick

Blåvit randig blus – klick // Ljusblå blus – klick // Gul blus – klick // Blus med knut – klick // Blått linne – klick // Gul blus med spets – klick

Godkväll vänner!!

Jag har precis avnjutit en gudomlig middag här hemma hos Phillipes föräldrar i Göteborg. Jag mår alltid så otroligt bra här som ni kanske vet vid detta laget. Jag somnar snabbt på kvällarna, vaknar upp av mig själv i tid, äter ren, hälsosam, ekologisk och fräsch mat, tränar varje dag och har ett otroligt inre lugn. Så härligt <3

Har legat mestadels av denna eftermiddag och börjar skriva manus till en grej jag ska spela in snart…. 🙂 Så mycket tankar, minnen och ideer som ska ner på papper och jag har väldigt svårt att dels bara börja men också att allt som jag vill ha det. Aja ni får höra om allt detta snart!

Nu ska jag fortsätta skriva och sedan upp och spela UNO.

PUSS <3

32 reaktioner på “FROM DAY TO NIGHT”

 • Lisa skriver:

  Hej! Åker snart på en weekend till Milano och undrar om dina bästa restaurang tips från när du nyligen var där? Kram :))

 • Bella skriver:

  Vill ha alla! 😀

 • Alice skriver:

  Men hallåååååå nääääääär får vi se dina chanels???? Längtar

 • E skriver:

  Sommarprat??? 😀

 • Julia skriver:

  Hej! Har du tips på bra trosor som inte ger en VPL haha, vad brukar du använda? Älskar din blogg 😀

 • Önskemål skriver:

  Hej Bianca!
  Måste bara säga att jag är sjukt inspirerad av dig och det du byggt upp på så kort tid. Jag har bara en liten tanke eller snarare ett önskemål till din och Alice podd!! Jag älskar eran podd och tycker ni är två grymt inspirerande och härliga tjejer.
  Jag undrar bara om ni skulle kunna ta upp ämnet Psykisk Ohälsa i något poddavsnitt lite mer, jag själv har kämpat flera år med min psykiska ohälsa och jag tycker det är så viktigt att prata om det. Jag och flera andra ser verkligen upp till er och jag undrar hur ni tagit er igenom saker och hur ni kan ha ett starkare självförtroende. Förstår om det är ett känsligt ämne vilket det är för väldigt många men också ett viktigt!

  Ni är grymma!

  // 16-årig tjej

 • Önskemål skriver:

  Hej Bianca!
  Måste bara säga att jag är så inspirerad av dig och det du byggt upp! Tycker du verkar som en otroligt härlig person och det lyser verkligen igenom tv-rutan.
  Jag har bara en tanke eller snarare ett önskemål kring din och Alice podd. Jag verkligen ääälskar eran podd och både du och Alice är så härliga personer som man verkligen inte kan låta bli att se upp till.
  Jag undrar bara om ni någon gång skulle kunna ta upp ämnet Psykisk Ohälsa lite mer i eran podd då jag vet att jag själv och så många andra kämpar dagligen med detta och jag själv har kämpat med min psykiska ohälsa i flera år. Jag förstår om det är ett känsligt ämne men det är också ett otroligt viktigt ämne som behöver upplyftas. Jag skulle tycka det var sjukt bra att få höra från er hur man kan bygga upp sitt självförtronde och kunna få känna att man inte är ensam.

  Ni båda är grymma!

  // 16-årig tjej

 • Nina skriver:

  Hej!
  Du är en sån fin tjej och så härlig utstrålning, tack för att du smittar av dig.
  KRAM

 • Pernilla skriver:

  Tror du ska ha någon egen talkshow eller något, typ en webbserie 😀 😀

 • Josefine skriver:

  Ni kanske borde flytta till Göteborg istället om du mår bättre där 😊

  http://nouw.com/sjosefine

  • Bianca skriver:

   Försöker alltid koppla bort jobbet lite när jag åker till Göteborg, skulle jag flytta dit skulle jag även behöva flytta med mitt jobb och då hade känslan varit densamma 🙂

 • Viktor Högnäs skriver:

  Så oerhört viktigt att äta hälsosamt, samt träna och hålla kroppen aktiv 🙂 Jag sitter oerhört mycket och skriver och då är det bra att hålla kroppen aktiv, annars är det lätt att få skador 🙂 Haha!
  Men skönt du mår bra iallafall Bianca 🙂

 • Em skriver:

  Så uppenbart att du ska sommarprata hehe 😉 ser fram emot det! Du verkar vara en härlig tjej! Så sjukt, man kollar ert program, lyssnar på podden, läser bloggen, följer instagram men är fortfarande intresserad att höra mer om dig och ditt liv! Lycka till med allt <3

 • Rebecca skriver:

  Alltså åh vad fint! Ända sedan jag började följa dig så har jag blivit mer intresserad av mode, vilket jag inte var alls innan. Hoppas du får en fin dag! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa, bland annat ätstörningar och depressioner! Ta hand om er allihop, kramar

 • Emily skriver:

  Hej Bianca!
  PÅ en av dina instagrambilder som du la upp igår har du ett par rosa byxor med rosa blommor på dig. Såg att du taggad nakd i bilden men hittar inte byxorna på deras hemsida. Är det gamla/slut eller vet du om de finns kvar? Ifall du har en länk eller liknande får du jättegärna länka de!

  Annars vill jag bara säga att jag tycker du är grymt bra på det du gör! Så himla härlig <33

 • Topless skriver:

  Det är fina kläder.

 • Sassabassa skriver:

  https://nouw.com/sassabassa/fuck-kroppshetsen-33717472
  så här ser min kropp ut på riktigt!!! Fuck skönhetsidealet!!!!

 • Milla skriver:

  Jag gissar på sommarprat 😊

  • Bianca skriver:

   Kan inte berätta något än… Men kommer skriva om det på bloggen så fort jag får berätta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *