GULDTUBEN ELLER RIGGTUBEN?

Och vill ni lyssna på mig och Alice när vi pratar om VAD VI TYCKER EXAKT om Årets Guldtuben så lyssna på veckan nya poddavsnitt häääär

Jaa hörni…. Vilket kaos det blivit angående årets Guldtuben!! För er som inte hört, läst eller vet något om detta så är Guldtuben känt för att kallas ”Youtube Galan” där fokus alltid legat på Youtubers för att de ska få ´credd´ för allt hårt jobb de gör och för att de ofta glöms bort i denna bransch. Jag har aldrig gått på denna gala, aldrig varit nominerad eller haft något intresse för galan om jag ska vara helt ärlig. Jag började min Youtube kanal för 1 år sedan så galan har förr aldrig varit något som varit relevant för mig helt enkelt.

Iallafall! Tidigare år så har det varit en jury eller svenska folket som fått rösta fram nomineringarna och vinnarna och i år är det en jury igen som fått komma fram till årets nomineringar. Det är där allt kaos har skapats. Nytt för i år är att SVT ska sända detta live vilket är jättestort för galan och många tror nu att galan är riggad för att locka tittare till kanalen. Att det är för få ”riktiga” Youtubers som är nominerade, att de tagit bort en del kategorier och lagt till nya ”märkliga” kategorier + att det är så många som blivit nominerade i kategorier de inte ”förtjänar” osv… Och det känns som att jag helt plötsligt hamnat mitt i allt detta då de flesta stora Youtubers nämligen gått ut och nämnt just mitt namn i allt detta…. Att jag absolut inte förtjänar mina nomineringar, folk som hatar överallt att jag inte borde gå på galan då jag bara är där för att locka tittare till kanalen osv.

Jag förstår såklart en del av vad folk säger men det har blivit lite för mycket skit till mig utan att jag verkligen ens har gjort någonting. Man kan hata på de som skapat galan, juryn eller kanalen men att blanda in mig kanske inte är det rätta liksom?! Jag blev chockad själv när jag såg mina 4 nomineringar så tycker verkligen inte att jag förtjänar all den mobbning som skett denna vecka.

Jag är nämligen nominerad som ”Årets Youtuber” vilket är det som folk lackar på mest för jag är ju tydligen ingen Youtuber, jag lägger ju inte upp ofta, jag redigerar ju inte mina videos själv, jag har bara en stor kanal för att jag gör tv etc…. Inga av dessa faktum tycker jag bör tas upp som varför min nominerad inte bör finnas i den kategorin. Jag kan bara förklara att jag jobbar med så jävla många projekt nu att jag har lagt Youtube på sidan lite för att kunna hinna med och orka allt det andra jag gör. Jag klarar ju som sagt inte av lika mycket längre och vill gärna inte bli utbränd igen men tack för all den pressen många nu lagt på mig att jag än en gång inte duger tillräckligt och ständigt jämför mig med andra som tydligen ”gör bättre jobb än mig”. Jag redigerar inte mina videos för jag har absolut ingen aning om hur man gör, de hade blivit svindåliga och jag har än en gång inte tiden att göra det då det tar typ 1 hel dag. Och varför folk kollar på ens Youtube kanal är ju olika för alla liksom.

Men jag kan däremot hålla med om att jag kanske inte riktigt förtjänar Årets Youtuber även fast många av er ser mig som en Youtuber, har mig som favvo på den kanalen och ser mig mest som en Youtuber osv.

Det enda jag tycker är konstigt är folks sätt att tydligt exkludera människor de inte tycker bör kalla sig för Youtubers eller bör bli nonimerade och skapat denna mobbning som jag tycker det nu har blivit. För i min mening har Youtube en så otroligt stor och bred publik där begreppet ”youtubers” ser olika ut från person till person. För någon kanske jag och andra ”influencers” är just en Youtuber och ni kollar på våra typer av videos och för andra så är det profiler som Jocke&Jonna, Ben, Therese Lindgren och folk som ”enbart” gör Youtube (med undantag från Therese) och har helt andra typer av kanaler. Det finns så många olika typer av publiker och därför tycker jag faktiskt om denna numera mix som Guldtuben erbjuder.

Jag förstår sjävklart folks frustration och hade kanske hoppats för deras skull att just dem inte blev så exkluderade detta år men som med allt så kan man aldrig göra alla nöjda tyvärr.

Det enda jag vill säga är att jag älskar alla profiler som är kända som Influencers och bloggare för vi stöttar alltid varandra, hyllar och lyfter varandra, umgås och är oftast väldigt snälla mot varandra och skapar sällan drama på våra kanaler mot varandra. Men den motsatta tonen finns tyvärr väldigt grovt och mycket ”Youtubers” imellan vilket jag tycker är så otroligt osmakligt, omoget och pinsamt. Tycker det sätter dåligt föredöme till alla deras unga tittare och det är just deras tittare som sedan kastar skit och fula ord på allt och alla. Vinnarna ska vara de som förmedlar bra budskap, är bra förebilder och gör någon typ av förändring och INTE de ska som enbart lägger upp videos bara för att ska mer kvantitet än kvalite…

För vem fan bryr sig egentligen?! Det är bara en gala!! Det händer värre saker i världen än att några just detta år inte fått en nominering. So what liksom?! Uppmärksamma istället bredden som nu skapas och att Influencer och Youtubers numera kanske faktiskt ska ses som samma bransch och yrke eftersom de också gör samarbeten på deras Instagram, startar bloggar osv. Precis så som vi senaste året förälskat oss i Youtube och skapat våra egna kanaler där. Inte så mycket tack vare just dem utan kanske mest tack vare Jon Olsson som har en grym kanal med amazing content och enbart sprider positiv och härlig energi. En bra förebild som inspirerar många och inte tvärtom.

Jag kan bara prata från mitt hjärta och jag har absolut blivit ledsen av att se allas påhopp och tycker det är synd att andra Youtubers klankar ner på mig som ”Youtuber” och vad jag gör på min kanal. Kan väl bara säga till dem att testa på mitt yrke och sedan se hur mycket tid de sedan har över att lägga på en Youtube kanal… Men detta kommer absolut inte stoppa mig från att gå på galan och glädjeligen ta emot ett pris om jag vinner så att säga 🙂

Jag är nominerad i kategorierna Årets Youtuber, Årets Blogg, Årets Podcast och Årets Stjärnskott och ni får mer än gärna rösta på mig som Årets Blogg & Årets Podd om ni vill eller rösta hur exakt NI vill rösta <3

Rösta gör ni HÄÄÄR och ni kan rösta varje dag<3

 

73 reaktioner på “GULDTUBEN ELLER RIGGTUBEN?”

 • Linn Lidgren skriver:

  Ville bara säga att du är så rolig och härlig. Fortsätt bara vara dig själv och allt vad det innebär! Kram

 • Moa skriver:

  Ta inte åt dig❤️ Du är en så jävla bra person och din är min största idol❤️👍🏼 Jag har en FP till dig som heter @bianca_ingrosso_fp_ som du gärna får följa❤️❤️😍 Love Y😍❤️😘

 • SofiaErica skriver:

  Alltsåååååå, guuu va jag älskar ditt inlägg. ”Skit” i vad dem andra tycker, du jobbar häcken av dig och förtjänar alla nomineringar du får. Keep doing your thing, gömman.✨

 • Amanda skriver:

  Jag tyckte att ni pratade bra om detta i podden! Både Sara songbird och Simon Lussetti pratade väldigt bra om galan på sina kanaler. Och jag fattar det du menar om att influensers är youtubers också men inte på samma sätt. Det är såååå många som gör YT som inte kan uppmärksammas för att bloggare blir nominerade. Vill man ha en sån gala där alla får vara med så absolut och då är det slutdiskuterat. Men om det ska vara en YT-gala så ska det var det fullt ut.

 • Celine skriver:

  Jag tror inte att YouTube -människorna menade att de tycker att du jobbar för lite, snarare att du inte lägger så mycket tid på din YouTube-kanal och att det märks. Då blir det såklart en konstig situation för dem som lägger all sin tid och energi på YouTube, men inte uppmärksammas när det väl är en YouTube-gala. Du har ju andra saker som du lägger din tid på och som också uppmärksammas.

  Tänk om du bara hade din blogg, den var sveriges största, men du blir inte nominerad på blogg-galan utan det blir istället youtubers med ganska nystartade bloggar.

  • Hanna skriver:

   +1

  • Johanna skriver:

   Jag håller helt med dig Celine!

   Och Bianca, självklart förtjänar inte du personligen hat för att ha blivit nominerad, men att säga
   ”För vem fan bryr sig egentligen?! Det är bara en gala!! Det händer värre saker i världen än att några just detta år inte fått en nominering. So what liksom?!”
   Känns som en nedvärderande sak att säga till alla dem som jobbar heltid och satsar på Youtube.
   Du har många andra projekt som du lägger ner mycket tid på och prioriterar (och som du gör bra!) Då är det inte skit samma för dem om de blir nominerade eller inte.

  • Emelie skriver:

   +1

  • Bianca skriver:

   Jag förstår vad du menar. Men jag hade aldrig gjort en så stor grej av det, och absolut inte personangrepp!

 • Madde skriver:

  Det är nog ingen som menar att vara elak eller ge kritik till dig personligen. Du jobbar hur mycket som helst & det älskar vi – men just årets youtuber hade nog lämpat sig mer för en person som lägger ner hela sin skäl i arbetet. För många youtubers så är ju just youtube deras levebröd och har kanske inte någon annan inkomstkälla.
  Missförstå mig rätt Bianca, du gör ett super bra jobb och jag älskar din youtube kanal, men jah tror tyvärr också att det ligger en viss agenda bakom juryns beslut. Om galan sänds live innebär det att företag vill vara med och sponsra för att visa sina märken och då vill man ju nå ut till en sån bred publik som möjligt och där har dem dig! Du är en av de rätta personerna som kan nå ut till många tittare.
  Det finns absolut värre saker här i livet men tänk dig själv och du lagt ner hundratals timmar på någonting som du sen inte ens har möjlighet att bli belönad och hyllad för på grund av att det finns en jury som har hemliga ”krav” som måste uppfyllas. Vilka således inte kan uppfyllas av alla, och det bidrar till en segregering. Segrigering i sig är ALDRIG bra – där kommer klassförtryck in.

  • Bianca skriver:

   Skriver i inlägget att jag håller med om att det finns bättre lämpade youtubers till kategorin ”Årets youtuber”! Det håller jag med dig om. Men sen måste man också väga in att jag har många andra jobb som gör att jag inte kan göra all efterbearbetning, men Youtube är fortfarande en av mina kanaler som jag lägger ned mest tid på.

 • Isabelle skriver:

  Grrrrryyymt skrivet Bianca!! Exakt så tänker jag med. Det känns lite som avundsjuka mot de som är nominerade som förtjänar det (Viktoria tex). Men så bra skriver ❤️

 • Erika H skriver:

  Lyssnar på er podd i detta nu och jag måste bara säga att jag håller med er helt i ert resonemang. Precis som du säger så känns det som att vissa youtubers i den här vevan verkligen pissar på andra ambitiösa och hårt arbetande profiler, som också gör sitt absolut bästa. En gala är ju verkligen inte allt, som du säger, och jag tycker verkligen att det ska vara en gala där man hyllar och inspirerar varandra, oavsett vem som är nominerad. Personligen är jag inte ett stort fan av dessa profiler som rasat mot Guldtuben, då jag tycker att de värderar kvantitet före kvalitet och lägger upp videos som inte har någon djupare tanke bakom. Deras videos visar inte på någon talang överhuvudtaget om jag ska vara helt ärlig, förutom att de kan klippa en video. De håller en omogen nivå genom samtliga av deras sociala kanaler, genom att hetsa och skrika i en Snap-story så fort de inte håller med om något. Ibland känns dessa youtubers som vuxna snorungar.
  Keep up the good work, och fortsätt vara dig själv och ta hand om dig. Sluta nedvärdera dig själv, för det är du inte värd. Det är superviktigt med självinsikt, men jag hoppas och tror att du vet att du gör ditt absolut bästa.

  Kram!

 • Martina skriver:

  Jag gillar din kanal, och förstår att man inte ska hoppa på dom nominerade men du måste förstå att många har inte förstått att galan har gjorts om till en ”influencergala” än en youtubegala. Även att kända youtubers som postar videos varje dag och redigerar sina videos själv tar illa upp när Peg Parnevik(ett specifikt fall) som sitter i juryn trashtalkar Jocke för att han målade Danyal till en apa, kallar honom rasist för detta. Diskriminerar honom och Jonna för att dom inte ska få synas när dom påpekar denna orättvisa.Och många spekulerar i att juryn nominerar sina vänner för dessa kategorier. Jag förstår att man vill ha nya ansikte, ge nya influencer chansen att vinna men borde inte den som har flest tittare/följare vinna? Kolla på alla youtubers tittarsiffror ser du orättvisan i detta. Att youtubekanaler med få tittare är nominerade, som kanske inte helhjärtat satsar på deras sociala medier(youtube framförallt)…

  • Bianca skriver:

   Nej jag tycker att den som har den bästa kanalen, som påverkar mest positivt och förmedlar fina budskap borde få vinna 🙂 Och det är absolut inte jag i kategorin Årets Youtuber och det är definitivt inte dem som gapat och skrikigt angående detta

   • cass skriver:

    Men då kanske vi ska ha massa lull-lull låtar nästa år på Melodifestivalen där veganer och miljörättskämpar sjunger låtar om peace! Då vinner den med finast budskap! tjooho vad fluffigt och härligt! Folket vet inte vad som är bäst så bäst att låta innefolket rösta. hihi

 • Thea skriver:

  Vart jätteglad när jag såg alla som vart nominerad många utav mina favorit så vart så glad för eran skull! Du är så duktig Bianca!! kämpa! riktigt bra inlägg också angående galan!

 • Pia🌸 skriver:

  Jag röstar på dig varje dag o hoppas du vinner!

  Lycka till!

 • Maria skriver:

  Blir så förbannad på dessa AVUNDSJUKA personer som stör sig på allt du gör!!!!! Det sticker i deras ögon att du är så vacker, ärlig, rolig, bjuder på sig själv, en fantastisk familj och en snygg pojkvän! Vad är det för FEL på dessa personer, har dom ingen glädje i sig själva??? Tydligen inte för annars skulle dom aldrig yttra sig.. Du är så grym Bianca och jag älskar ert program. Kommer själv från en stor familj och det är så tacksamt .. Kram vackraste och fortsätt vara den vackra och fantastiska Bianca ❤️

 • J skriver:

  Det är väl snarare att svt kapat hela konceptet och godtyckligt valt ut egna nominerade och uteslutit andra. Det rättvisa vore väl om folket själva fick rösta fram sina favoriter. I vanlig ordning när public service och gammelmedia tar i något så plockas folkets ord ner. Det här har såklart inte med dig eller någon annan kreatör att göra utan det står väl helt och klart tydligt att det är public service som svinar sig-i vanlig ordning.
  Hur som helst vill jag önska dig all lycka.

  • Bianca skriver:

   Men även andra år då folket har röstat fram sina favoriter så har många Youtubers klagat, så de ville testa något nytt detta år!

 • Bella skriver:

  Kram på dig! <3

 • M skriver:

  Håller verkligen med dig om att bra förebilder är de som borde lyftas fram och det vidriga klimatet som framförallt en (vuxen!) person bidrar till. Oerhört bra skrivet!

 • Sabina skriver:

  Väldigt imponerad av det du skrev. Du verkar vara en brud i min smak (personer jag gillar att ha runt mig).Hoppas du kan släppa alla hatare och trycka undan dem i en mörk vrå där de hör hemma. Jag kollade inte på Wahlgrens säsong 1 för att jag var skeptisk till er..men oj vad ni har ändrat mig, speciellt du.. Att du lägger fram saker som de är och inser att man är faktiskt inte perfekt….och det är okej. Tror många kan se upp till dig och inspireras. Fortsätt följa din känsla så kommer du aldrig på del väg ❤

 • Irene skriver:

  Jobbar man hårt så förtjänar man att nomineras! 🙂 dock veckans pod avsnitt, reklamen som kommer mitt i, whats up with that liksom?

  • Bianca skriver:

   Det är inte vi som klipper det utan det kan tyvärr väldigt lätt bli så när det är den typen av reklamen. Förekommer i de flesta podcasts 🙂

 • Emelie skriver:

  Tycker ni pratar väldigt bra om guldtuben i podden. Man får helt enkelt ta det för vad det är.
  Sen är det lite fasinerande att Jocke blev så upprörd över att han fått mycket hat efter Alex Schulmans krönika, men hatet hans följare ger andra tar han inget ansvar för…

 • Linn skriver:

  Självklart är det förståeligt att dessa youtubers blir besvikna när de inte blir utvalda, men att starta drama och gå till personangrepp är bara onödigt.
  Du är grym och förtjänar absolut det här, lycka till!

 • Alexandra skriver:

  Så himla bra skrivet!
  Hoppas du får en fortsatt trevlig vecka =)

 • Josefin skriver:

  Så bra tycker jag att ni ägnade en så stor del av podden till att diskutera hur många har valt att agera i den här diskussionen! Jag håller helt med er i det ni säger om ansvarstagande och agerande när man har en åsikt. Hur gultuben har ändrat sin gala känns så obetydligt nu jämfört med hur omoget och kränkande reaktionerna kring det blivit.

 • Frida A skriver:

  Himla bra skrivet och jag håller verkligen med dig! Tycker de som blivit nominerade verkligen förtjänat det, och att du blivit nominerad i årets youtuber tycker jag absolut inte du ska ”ursäkta dig för”. Tillskillnad från t.ex. Jocke så sprider du bara positiv energi vilket jag tycker är det viktigaste. Hade blivit BESVIKEN om t.ex Jocke blivit nominerad då jag tycker att han gång på gång gör bort sig och är allmänt taskig, detta gör inte du. Hoppas du vinner någon av kategorierna!

 • Emelie skriver:

  Sen tycker ju ALLA människor olika om vad som är bra och inte och vad som lockar just mig eller dig på youtube. Jag personligen tycker det är helt otroligt sjukt tråkigt och är inte alls intresserad av Jocke och Jonnas youtube. Även att de lägger ut videos varje dag osv osv. Finns inget som intresserar mig där. Jag följer bara kanaler på youtube som gör mig inspirerad och som gör att jag känner mig stark efter en vlogg/ ett klipp.
  Jag tycker att du är värd alla dina nomineringar. Och jag hoppas du vinner en eller flera! Puss

 • Lovisa skriver:

  Så himla bra skrivet. Gud alltså, vad folk har tid och energi till övers att lägga det på fullständig BULLSHIT som det här. Jag pallar verkligen inte med människor, kan inte förstå hur folk väljer att bete sig. Jag älskar dina youtubevideos och orkar inte ens se på Jocke&Jonna för det är så fake, så vem har rätten att säga att de är så mycket bättre än dig? Att du inte förtjänar det? En jury har valt helt enkelt, det är bara att acceptera, och de tyckte obviously att du har gjort roligare videos? So what? Världen går inte under. PUSS OCH KRAM bianca, är verkligen stolt och beundrar dig att du faktiskt orkar med.

 • Tack för att du tar upp ett sånt här viktigt ämne. Finns så många där ute som tyvärr tar efter det här negativa beteendet och vi behöver fler som sprider positiv energi runt oss! ♡

 • Elin skriver:

  Jag har inte hunnit lyssna på podcasten än, men håller helt med dig i det du skriver här! 😊

  Jag tycker allt detta har spårat ur totalt och tycker det är sjukt att du ska få en massa hat pga att du blev nominerad i berörda kategorier. Jag tycker du är jätteduktig gällande sociala medier och gillar att ta del av din blogg, Instagram, Youtube osv… Det där med Youtube är väldigt individuellt vad man som tittare uppskattar. Jag gillar den typen av kanal som du har, att du lägger upp lite då och då så man hinner med att kolla. 🙂 Hade aldrig orkat eller hunnit att följa de youtubers som lägger upp dagligen. Tycker även det märks på kvalitén, att de som lägger upp ofta/dagligen också saknar ett bra innehåll…

  Som sagt, tycker du hanterat allt detta bra trots drevet som varit. Och jag och många fler uppskattar din youtube-kanal! 🙂

  /Elin

 • Kimberly skriver:

  Supertråkigt att du har fått så mycket hat, finns ingen anledning till att gå till attack mot dig. Du är grym och sprider så mycket positiv energi, man blir så glad av dig och jag önskar verkligen att man hade så bra vänner som dig i sitt liv! Du förtjänar inte allt hat. Nästa år om det blir en jury som bestämmer nomineringarna igen så kanske dom borde komma med en motivering till personerna de har valt. Inte för att det ska behövas, men för att få folk att ”acceptera” och förstå nomineringarna mer, försöka undvika allt drama liksom. Men anyway, jag lyssnade på din podd och håller inte riktigt med dig när du säger att du inte borde vara nominerad i ”årets stjärnskott” För JO, du om någon borde vinna den kategorin. Du har vuxit och gjort så otroligt mycket senaste året, så varför skulle du inte förtjäna vinsten!?

  BTW, tipsa gärna om mer pasta i bloggen, vill äta en goooood italiensk pasta!

 • Lana skriver:

  Jag vill bara ge dig en skitstor kram <3
  Fuck alla som sitter och hatar på dig, du är världens krigare och förtjänar precis allt. Det finns SÅÅ mycket avundsjuka som ligger i grunden för hatet ( bara kolla på vilka det egentligen är som hatar, det är alltid någon osäker och svartsjuk jävel).
  Du och hela din familj gör mina och ALLA mina vänners dagar, ni är så underbara allihop. Fortsätt som ni gör och jag hoppas du vet att det är fler av oss som tycker om er, än de som ogillar er. Problemet är bara att hatare alltid ska göra en jävla massa oväsen.
  Stoor kram och hoppas du vinner varje pris du någonsin nomineras i.

 • Fon skriver:

  Måste först och främst säga, fyfan vad bra du är!
  Senaste poddavsnittet var så klockren. Förstår inte varför du får så mycket hat? Men antar att det är lättare att skylla på andra än sina ”förebilder”…

  Helt ärligt dock, vem fan har sagt att de som har störst följarskara och visningar ska vinna? Skulle det vara så skulle samma personer vinna hela tiden och det är väl ändå inte så kul? Nya ansikten skulle inte ha en chans liksom. Och med tanke på hur många gånger t.ex J&J klagat när andra vinner i samma kategorier som dem varit nominerade i så skulle det skita sig hur arrangörerna än gjorde om vissa stora profiler inte fick som dem ville… Förstår att många blir sura över att dem inte får nominera själva men de får iaf rösta???? Tycker dem inte att vissa inte är värda nomineringen så är det bara att inte rösta? Simple as that. Tycker att vissa har hanterat detta så barnsligt. Något som ska förena youtube-communityt lite under en kväll blir värsta dramat bara för att ett par människor blir sura över att dem inte är nominerade…

  Tycker att det var riktigt fult av Ben att namedroppa dig sådär. Han kunde tagit upp exempel utan att nämna namn, väldigt omoget för hans ålder to be honest. Och han är i samma ålder som dig?? Vi ser ju vem som är mest proffessionell inom sånt här. Det är jättemånga som är nominerade som jag inte ens har någon aning om vilka dem är och Ben valde just dig? Not a coinsidence I don’t think. Hans enda ursäkt tv förmodligen att är med i tv. Det är hans enda ursäkt. Du blir större för varje dag och han klarar inte av att stå i skuggan, så då måste man måste kasta skit på andra. Usch och fy. Älskar att han nämner att han inte bryr sig egentligen när man tydligt märker hur butthurt han är över detta.
  Och J&J, jesus alltså. De gör en svinstor grej av detta och varför? För att de inte blev nominerade??? Dem har ett fucking barn som är påväg. Ett ofött barn som dem så länge längtar efter. Ett ofött barn som redan är i en skugga av en gala för att mamma och pappa inte blev nominerade. Tycker dem borde lägga den energi dem lägger på dramat på barnet istället. Vuxna människor som inte kan bete sig, usch och fy.

  Sorry för en lång kommentar! Ville inte snacka skit men blev lika lack som du efter avsnittet och vart bara tvungen att kommentera. Fortsätt att stå på benen som du gör och be you! Massa kramar ❤️❤️❤️

 • Emelie skriver:

  Du skrev ngt om att dom andra YouTubers inte gör något annat än youtube förutom ett undantag med Therese? Haha What? Både Jocke & ben gör musik, Jonna har en blogg? Ta reda på fakta innan kanske 😉

 • Emelie skriver:

  Du skrev ngt om att dom andra YouTubers inte gör något annat än youtube förutom ett undantag med Therese? Haha What? Både Jocke & ben gör musik, Jonna har en blogg?

 • Jossan skriver:

  Blir så ledsen när jag ser hur du blir måltavla för pajkastning i detta. Du gör ju ett hästjobb varje dag med alla dina sociala kanaler och tv-produktion och liknande och det är inte så konstigt att du har någon som hjälper dig med att redigera. När jag läser vad folk skriver känns det även som många tror att du typ bett om att bli nominerad, jag menar det ä ju inte ditt ”fel” att en jury valt att nominera dig? Så varför lägga skuld på dig för detta? Som du skriver finns det ju olika publiker och jag är en sån som inte dras till att titta på de stora youtub-kanalerna (gaphalsarna i detta sammanhang) utan snarare väljer att titta på dina eller exempelvis Alice vloggar istället då dom lockar mera. Jag skulle med andra ord kunna rösta på dig som årets youtuber för du kanske är det för mig? För mig handlar det inte om vem som har mest följare utan vem som fångar mitt intresse och det gör bland annat du. Sen förstår jag att det kan kännas frustrerande om man lägger ner mycket tid på youtube och sen inte bli nominerad men som du också skriver handlar det kanske om vad man sänder ut för budskap också och att vara en bra förebild. Det tycker jag känns oerhört viktigt, faktiskt viktigare än hur många klipp i veckan man lägger ut. En bra förebild tycker i alla fall jag att du är och jag hoppas att du inte tar åt dig allt för mycket av all skit du får, du är inte värd den. Ville bara skicka lite pepp och säga att jag tycker du skött denna shit-storm bra. Du verkar vara en rolig, snäll, generös och varmhjärtad person som tyvärr verkar blivit väldigt missförstådd av många. Eller så är det bara den svenska avundsjukan och att det sticker i ögonen att se en stark, framgångsrik ung tjej! Kram på dig ❤️

 • Karin B skriver:

  Jag skiiiiter i att rösta!

 • Malin skriver:

  Heja dej Bianca!!!

 • Johanna skriver:

  Nej du förtjänar fan inte kritik, det är ju inte du som bestämmer över nomineringarna.
  Gå till dig själv så vet du att du gör ditt allra bästa, och det som du väljer att lägga energi på gör du jättebra. Vad är allt om man inte mår bra?
  Jag är ju inte ”känd” så kan inte relatera till 100% hur det känns med den pressen, därför tror jag att det är så viktigt att du hela tiden kommer tillbaka till vad DU vill och vad DU mår bra av <3
  Ville bara påminna dig om det, för det är knepigt för vem som helst.

  Kram <3

 • Maja skriver:

  Jag tror du uppfattar fel det med att folk tycker du inte borde vara nominerad till årets youtube
  Det är för att du är inte så aktiv på youtube du gör andra saker som du lägger ner tid Ellerhur?😊
  Det folk reagerar är ju för du är nominerad även fast du aldrig lägger upp du behöver inte måla upp andra som att dem inte gör något? Även fast du gör 9 saker till så finns det andra som också går 9 saker till fast dem prioterar youtube i första hand, folk tycker om att kolla på dina videos du menar jag det med att du blev arg på ben när han utryckte sig , även när Joakim fråga dig så sa du nejdå jag förkännar inte att vara nominerad jag tror att väldigt många tycker så 🙂

 • Amanda skriver:

  Jag tror folk är bittra över att du är nominerad folk
  Tycker om att kolla på dina videos du har många följare
  Fett kul att du är nominerad men många ser det som att
  ”Hur fan kan Bianca vara nominerad till årets youtube”
  Dem tänker liksom inte vad dem slänger ut sig för ord
  Hade dem varit nominerade så hade dem inte ens brytt sig om att du nominerad…

  Men du inte bry dig speciellt ben, han är den sista människan som ska uyttra sig 🙂

 • j skriver:

  Jag förstår att du inte ska utsättas för påhitt på grund av dina nomineringar. Men tycker att du allmänt har en ganska skev syn på saker och ting. Hetset gällande guldtuben handlar inte om att vissa inte blivit nominerande, utan snarare att människor som varit med och skapat ett community blivit förbisedda. Det är inte tack vara Jon Olsson som youtube blivit en bred plattform, det är tack vare alla olika typer av individer som skapat olika content och bidragit till att just företag vill marknadsföra sin reklam där. Tillskillnad från bloggare, når youtubers ut till en bredare publik. Men med denna gala förbiser man dem och låter människor som inte varit med och byggt upp plattformen att synas. Sedan är inte Jon Olsson Sveriges största youtuber utan det är pewdiepie med sina 60 k sub, och har alltid varit det.

 • Selma skriver:

  Hej Bianca! Jag har följt dig sen första säsongen av Wahlgrens värld och tycker att du är en fantastisk person och influencer! Du sprider alltid god energi och vågar vara dig själv till fullo! Jag håller fullständigt med om att man inte ska hoppa på någon om en nomination som man inte kan påverka eller en nomination alls? Du jobbar säkert otroligt hårt och jag inspereras myclet av dig och det du har åstadkommit! Hoppas att du fokuserar på det positiva och fina istället för det negativa. Tråkigt att man inte kan vara glada för varandras skull men fortsätt med det du gör för du är grym!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *