INGROSSO20 FOR 20%

— I samarbete med Na-kd — 

 

 

 

 

Vit kort tröja – klick // Röd jeansjacka – klick // Kjol – klick 

Haha asså sorry för bildbomd men ”min” fotograf Stella @stella_cocozza är så jävla grym så ville inte ta bort någon bild haha. Men åh andra sidan så är jag ju sämst på att få upp outfit inlägg till er här så hoppas ni glädjs av fler bilder 🙂

Jag Ä L S K A R iallafall denna outfit och om ni tittar noga så kan man använda alla plagg under hela året på olika sätt! Så riktiga guldkorn så att säga <3 Denna haul som jag haft denna gången (ni kanske såg på min instastory i Torsdags??) är nog min favvo hittills!! De har fått in SÅÅÅ mycket fint nu till våren och sommaren och jag kan lova er att typ 50% av allt jag kommer bära i sommar kommer att vara ifrån Na-kd haha! Ni hittar till alla mina favoriter HÄÄR 

Gör som mig och skapa din drömgarderob nu när värmen kommer så kan vi se faaaaab ut tillsammans haha 😉 Ni vet vad som gäller! Koden INGROSSO20 ger er 20% på hela ert köp så skynda fynda innan saker tar slut!!

Happy shopping <3

52 reaktioner på “INGROSSO20 FOR 20%”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *