260.700 KR

STORT TACK EXPLORIA CENTER & ZB FOUNDATION  

Alltså WOW!!! Vilket engagemang det blev igår angående min Tradera annons där erbjöd mig själv som praktikant på ett företag för 1 dag!! Hundratals företag som budade, tidningar som skrev artiklar om det och ett fint och starkt pushande från er till företagen <3 Budgivningen avslutades igår runt 21.30 och slutbudet blev hela 260.700kr från Explora Center som är Europas största lekland och V A R E N D A krona går oavkortat till Zelmerlöv & Björkman Foundation som jobbar för att skapa en bättre framtid för barn i Kenya, Etiopien, Sydafrika & Uganda <3

Det HÄR är varför jag älskar det jag gör! Att jag har möjligheten att nå ut till så många och faktiskt göra skillnad och hjälpa till med det lilla jag kan för att förbättra världen, jobba framåt och hjälpa andra som behöver en hjälpande hand. Så tacksam att jag får möjligheten att göra allt detta och tack för ert konstanta stöd. Det visade sig dock ganska tydligt igår att man inte kan göra alla nöjda då det blev en ganska stor debatt på min Instagram om vilken organisation jag valde att stötta hit och dit… men 1 välgörenhet i taget helt enkelt 🙂 Kan tyvärr inte göra mer än så.

Men nu ser så jag så extremt mycket fram emot att praktisera på Europas största lekland, så får vi helt enkelt senare se i Wahlgrens Värld exakt vilka uppgifter jag fick göra haha. Kanske städa barntoaletterna, rengöra bollhavet eller ta hand om 30 ungar på samma gång hahah…?! Detta ska bli otroligt intressant minst sagt 🙂

TACK IGEN Exploria Center för ert fantastiska bidrag och MAGISKT TACK till ZB Foundation för ert fantastiska arbete 

 

 

 

18 reaktioner på “260.700 KR”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *