JAG PRAKTISERAR PÅ ERT FÖRETAG

Pics by: @stella_cocozza

Godmorgon på er vänner! Solen skiner och jag vaknade upp pigg och glad vid 08.00 imorse även fast jag var ute till 02.30 inatt och dansade med mina vänner. Jag har börjat blivit så duktig på att gå tillbaka till mina gamla rutiner då jag inte dricker så mycket längre utan mer fokuserar på att ha kul och dansar. Vet inte hur det kom sig i början av detta år att jag alltid blev så full ute… menmen nu föredrar jag hellre att dricka max 5 drinkar under kvällen och en hel del vatten. Det är ju så HIMLA skönt att vakna upp fräsch dagen efter:)

Så nu ska jag ta tag i min lägenhet som ser ut som SKIT och sedan kanske äta lunch med mamma i stan. Efter det ska jag på en livepodd för podden ÄCKLIGT som min inslagsproducent Maja har tillsammans med sin vän. Den podden är så jävla rolig så ser mycket fram emot detta 🙂

Och JUUUUUUUSTE!!!!

De vill hjälpa Måns Zelmerlöv & Jonas Björkmans välgörenhetsorganisation att samla in så mycket pengar som möjligt och likaså jag. Pengarna går oavkortat till FB foundation arbete för att skapa en bättre framtid för utsatta barn i Etiopien, Kenya, Sydafrika och Uganda.

NU kan vilket företag som helst få mig som praktikant EN HEL DAG 🙂 Hur kul?!?! Det företaget som budar högst får alltså mig som praktikant en hel dag och jag ser så mycket fram emot detta haha. Budet ligger just nu på 32.300kr och ni kan gå in HÄÄR och buda!!

 

 

45 reaktioner på “JAG PRAKTISERAR PÅ ERT FÖRETAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *