SPRING CHIC

— Inlägget innehåller adlinks —

Kavaj – klick // Solglasögon – klick // Linne – klick // Klackskor – klick // Jeans – klick // Skärp – klick

Glad Fredag mina vänner! Hur mår ni?? Jag mår helt okej, eller faktiskt ganska bra men känner mig ganska sliten men ändå taggad på livet… Kanske konstigt att säga men det har varit galet med jobb denna vecka, mycket tankar i huvudet och har verkligen inte alls hunnit med något privatliv vilket alltid är viktigt för mig att få lugna ner mig i soffan framför en film, sitta på en bänk vid vattnet och bara gråta till vacker filmmusik eller umgås med vänner. Inatt drömde jag också en förskräcklig mardröm som jag jag gjort typ varje natt senaste veckan efter att Tim/Avicii gick bort. Jag har verkligen börjat tänka på vart jag vill, hur jag vill ta mig dit och hur jag ska jobba för att inte hamna i onda cirklar av stress, utbrändhet och depression osv… + att jag har blivit extremt rädd för döden. Inte att jag själv ska dö men att någon i min närhet ska gå bort. Nästan varje gång har jag en klump i magen att jag ska få ett samtal med ett tragiskt besked om en familjemedlem eller att Dino ska springa iväg och bli överkörd av en  bil som Marqy gjorde. Ja som sagt, mycket jobb och mycket tankar denna vecka. Alla har vi väl såna veckor!

Ikväll är jag dock bjuden på middag på YUC som Awa styr så ska förhoppningsvis hinna dit en snabbis och umgås med mina vänner men någon utgång blir det nog inte för mig. Vill vara hemma i min lägenhet nu. Hinner annars aldrig vara hemma i lugn och ro.

PS. Angående allt som snackas om just med Guldtuben… Jag kommer säga vad jag tycker snart, jag lovar!

Puss <3

27 reaktioner på “SPRING CHIC”

 • Kajsa skriver:

  Känner igen den känslan och den tar verkligen över ibland, så pass att man inte vet vad man ska göra av sig själv.
  Jag tror det enda man kan göra är att se till att verkligen spendera tid med nära och kära under den tid vi lever. Jag försöker tänka så… att lägga fokus på livet istället för döden.
  Det är dock svårt, jag vet.

  Ha en bra fredag.

 • Inez skriver:

  Love you😘du är bäst

 • Josefine skriver:

  Ja, usch, om nån skulle dö 😣

  http://nouw.com/sjosefine

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Usch! Sådana där tankar om att en i ens närhet ska gå bort har jag haft ett långt tag nu! Så otroligt jobbigt, jag kan gå runt och må dåligt över att nån ska dö. Jag älskar dig och vill ditt bästa❤️Puuussss!

 • Linda skriver:

  Jag känner verkligen igen mig om de tankar du har haft denna vecka..jag har haft typ samma. Efter Avicii gick bort så har jag också tänkt mycket på att försöka att inte stressa så mycket och göra saker som jag kanske inte är intresserad av + tankar kring döden:/

 • Nilla skriver:

  Fina fina Bianca, du känns som en gammal själ ibland i en ung kropp. Du är min idol, jag tycker du är så cool och rar och rolig i en skön mix och jag röstade på dig i alla kategorier du är med och sket i alla andra. Du gör verkligen avtryck och bjuder en massa på dig själv samtidigt som du vågar visa dig skör. Var rädd om det sköra och lova ta dina stunder som du skrev att du saknar så, jag struntar i om du inte alltid syns men blir alltid lika glad när jag ser dig ❤️

 • Anna skriver:

  Jag måste fråga dig om var den fantastiska grön-brun-grå, fluffiga jackan du hade på dig i veckans avsnitt av Wahlgrens Värld kommer ifrån? Otroligt härlig jacka! <3

 • Matilda skriver:

  Hej, det skulle vara roligt om du skrev lite mer om inredning. Du har så bra smak 🙂
  Kram

 • Ellinor skriver:

  Hoppas du får lite ledigt snart så att du känner att du får lite privatliv, för det är ju verkligen viktigt. Kram kram, och trevlig helg!

 • Amanda skriver:

  För att du själv ska kunna må bra så måste du ta saker och ting i din egna takt. Stressa inte på saker för då blir det så att du istället mår dåligt och som du skrivit, att det blir en ond cirkel

  På min blogg så får du läsa allt från kvinnokroppen till psykisk ohälsa och mycket mer! Välkommen in till mig!

 • Rebecca skriver:

  Ta hand om dig Bianca! Vet själv hur det kan vara med stressen och allt annat som kommer med den. Besök gärna min blogg där jag skriver lite mer om psykisk ohälsa. Men kom ihåg att vila, även om det innebär att man behöver ha det som en punkt i kalendern för att komma ihåg det. Kram <3

 • Tess skriver:

  Hej Bianca, håller med om att det har varit en ofattbart tung vecka sedan beskedet om Tims bortgång. Många tankar kring livet och tillvaron. Jag har så gärna velat förstå vad som hände, varför fick Tim inte ha det bra och leva lycklig länge länge länge. Tror att jag nu förstår aningens bättre, efter föräldrarnas senast uttalande. Smärtsamt med att ”han orkade inte mer”. Känslig, vacker, skör sökare, traumatiserad av de åtta otroligt påfrestande åren. Vi är många som behöver se upp med riktningen och belastningen i våra liv. Du gör rätt i att reflektera i tid och styra livet dit där du kan vara i balans och må bra. Det är ju verkligen helt vansinnigt att behöva gå under från belastningen av ett arbete, det är ju trots allt bara ett arbete och inte t ex kvitto på hur bra person man är. Finns så mycket mer att leva för. Jag förstår att du har blivit känsligare för eventuella katastrofer. Men jag kan nästan garantera att inget dåligt kommer att hända, du går alldeles säkert igenom en bearbetningsfas. Sköt om dig fina du.

 • Emma skriver:

  Vill se dina mya väskor !!!😍😍😍 gaaaah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *