LEKA PROGRAMLEDARE

Benji var med och gästade i Tisdags där jag ”grillade” honom med lite roliga frågor. Ni följer väl honom på instagram @benjaminingrosso

Älskade att fantastiska Anna & Amanda från AllaVårLigg podden kom och pratade om klitoris. Så kul!!

TACK FÖR ALL FIN RESPONS <3 

Fan vilka roliga dagar det har varit att få leka och vara programledare för första gången på riktigt!!! Jag har ju lekt hemma ända sedan jag var liten att jag varit programledare för Mello eller haft en egen talkshow (hehe) så att nu få testa på detta på riktigt var as fett! Däremot SÅÅÅ mycket svårare än vad folk tror… Asså herregud vad mycket det är att minnas, tänka på, folk som pratar i ens öra, sekunder som man ska räkna ner, vara engagerad med gäster, hitta rätt kamera, vara spontan och härlig, känna av sin partners energi och följa med i modet samtidigt som man ska hållas sig till manus och allt detta under LIVE-TN..!!! Jag var sjukt nervös första dagen (i Tisdag) då jag fick mitt manus typ 20min innan livesändningen drog igång så jag var typ inte alls förberedd men igår var jag mycket mer förberedd och lugn 🙂

Men jag hade iallafall sjukt roligt och märker ju nu hur mycket jag faktiskt hade velat bli programledare för ett eget program eller något. Har fått en del erbjudanden som jag tackat nej till då det inte känts rätt eller passat in i schemat men fyfan vilken dröm att ha sin egna talk-show 🙂

Tack för alla fina kommentarer angående min insats och missade ni avsnittet så kan ni titta på dem HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR 

Byxdressen kommer btw ifrån Massimu Dutti till alla er som har undrat. Jag absolut älskar den!!

 

 

73 reaktioner på “LEKA PROGRAMLEDARE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *