MIN PINSAMMASTE HEMLIGHET…..

LYSSNA HÄR 

Hörni!! Hade en fullspäckad dag igår i London över dagen för mitt kommande projekt så hann tyvärr inte blogga någonting. Har saknat London så det var mysigt att få vara där några timmar även fast vi satt i möte inomhus mestadels av tiden. Får åka tillbaka snart 🙂

Iallfall!! Till er som missade Live-Podden i lördags på IconFest så finns nu ett nytt poddavsnitt ute där ni får höra vår livepodd i lurarna 🙂 Jag bestämde mig dagen innan för att berätta min absolut pinsammaste hemlighet också vilket jag tur nog kan skratta åt idag haha men WOW vad sjuk jag är som berättar det här känner jag hahah. Hoppas någon gjort samma eller kan känna igen sig hehe!

Vill också be om ursäkt för min groteska röst i detta poddavsnitt…. asså fy kunde knappt lyssna klart själv. Jag var lite för energisk och då råkar tyvärr min röst bli hemskt haha!

Hoppas ni njuter av avsnittet och skrattar åt min hemlighet.

PUSS <3

24 reaktioner på “MIN PINSAMMASTE HEMLIGHET…..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *