BRIGHT AND FRESH

— Inlägget innehåller adlinks — 

Vit stickad tröja – klick // Örhängen – klick // Beige kjol – klick // Ray-ban – klick

Helt sjukt hur många gånger i månaden jag känner att jag vill slänga ut allt i min garderob och bara köpa nytt… det måste vara något fel på mig eller på många av oss tjejer hehe. Och faktumet är att jag shoppar kläder varje vecka så jag borde ju liksom tycka om min garderob som fylls på ständigt men jag har kommit fram till att man borde ha en vanlig garderob, en ägglossnings garderob OCH en mensgarderob haha! För det är fan helt olika storlekar och mode man har då haha!

Iallfall så förälskade jag i dessa ovan och det är bara att klicka på länkarna ovan så kommer ni till plaggen 🙂

NU – Är hos frissan och fixar slingor & lite klipp. Sedan ska jag hem och packa för imorgon bitti åker jag till Lissabon för att heja på Benjamin 🙂

28 reaktioner på “BRIGHT AND FRESH”

 • Jag skriver:

  Ni som handlar som du använder väl plagget en gång och ser inte värdet i pengar tyvärr!

  • Bianca skriver:

   Allt som jag handlar och inte använder ger jag bort till släkt och vänner 🙂 Skulle aldrig slänga något.

   • Jag skriver:

    Bra de gör inte jag heller även om jag inte handlar lika mycket. Men de som är bra kan ju någon annan bli glad för.

 • Amelia skriver:

  OMG vad snygg kjolen och solglasögonen var! Hälsa Benjamin lycka till! Hejar såklart på honom<3 Puss<3<3<3

 • Josefine skriver:

  Bekvämt är bäst 👍👍😄

  http://Nouw.com/sjosefine

 • Nadinne Thyrell skriver:

  Jättekul att Benjamin ska spela sin låt imorgon😍Han borde ju vinna på lördag😍😍

 • FILIPPA ML skriver:

  Sååå fint och fräscht!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Isabelle skriver:

  Hej Bianca, igår på din insta lade du upp en bol med en svart typ t-shirt-klänning med lite volanger. Den var sååå himla fin, var kommer den ifrån?☺️☺️

 • Johanna skriver:

  Tappade all min respekt för er efter hur ni uttrycker er om Samir & Viktor samt Ben. Hur kan man sitta och trycka ner andras jobb när det enda ni återkommer till i podden hela tiden är att ni blir frustrerade över de som inte förstår sig på ert. Ni bidrar själv till att trycka ner sociala medier-bransch och att skapa dålig stämning på internet. Och du som själv jobbar med sociala medier borde veta att allt tar mycket längre tid än vad det ser ut att göra när det färdiga materialet publiceras. Fett oskönt att trycka ner Bens jobb då och påstå i princip att han inte gör något och höja dig själv till skyarna istället. Sen att du säger att alla i bloggvärlden är så himla mycket trevligare, schysstare och stöttar varandra mer är ju bara så himla komiskt då du trycker ner/hånar Viktor Frisk som också tillhör bloggvärlden. Sen ska det ju inte vara okej att vara såhär elak mot någon annan oavsett vad man arbetar med. Det är skillnad på att försvara sig själv/berätta sin syn på saker och vara lika god tillbaka och om inte värre. Mycket tråkig stil!

 • Malin Olsen skriver:

  Så fint! Har nettopp kjøpt den trøyen på Zalando selv 🙂

 • Malin skriver:

  Hej, jag lyssnade på den sista live pod idag och det är det roligaste jag har hört på länge! Jag skulle vilja komma till en framtida live show! 😍❤️

 • Sassabassa skriver:

  Hälsa honom lycka till!

  https://nouw.com/sassabassa/

  Jag ville inte leva pga av mobbningen.Ingen ska känns så 🙁

 • Tina E skriver:

  Ja, måtte han komma till Final nu!! =)

 • F skriver:

  Hur tänker du kring miljöpåverkan av att du köper nya kläder varje vecka? FYI är modeindustrin den näst smutsigaste industrin efter oljeindustrin och har stora hållbarhetsproblem, både miljömässiga och sociala…

  • Bianca skriver:

   Jag vet det. Men det är en stor del av mitt jobb, plåtningar, inspelningar, intervjuer osv osv. Vilket gör att jag måste köpa nya kläder ganska ofta. Alla kläder jag inte använder ger jag bort!

   • F skriver:

    Tack för svar Bianca. Ja, det förstår jag – det jag undrade var om du vidtar några åtgärder för att ändå minska din påverkan, t. ex. genom att välja vissa material framför andra? Superbra att du ser till att de kläder du inte använder får en ny ägare.

 • Kajsa skriver:

  Härligt med Lissabon! Heja Benjamin 🙂 Funderar lite på hur du ser på konsumtionshetsen och överkonsumtion av saker (tex kläder som du skriver om här). Tänker du på miljön och hur vi människor förstör vår jord genom att konsumera massa onödiga saker hela tiden? Menar inget illa, är bara fundersam. Ha det fint!

  • Bianca skriver:

   Det är en stor del av mitt jobb, plåtningar, inspelningar, intervjuer osv osv. Vilket gör att jag måste köpa nya kläder ganska ofta. Alla kläder jag inte använder ger jag bort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *