LÅNG HELGVLOGG!

PRESS PLAY 

HÖRNI! Är det en ny vlogg ni ser?!?! JA tamejfan det är det!! En lång helgvlogg också på 23 härliga minuter 🙂 Ni får följa med på IconFest när vi hade vår MeetAndGreet och vår livepodd, när jag tar emot pris, hänger med Phillipe osv 🙂 Mycket mysig vlogg om jag får säga det själv!

Jag lovar att det ska komma fler regelbundna vloggar from nu!!

Nu är jag iallafall i Lissabon för att heja på Benjamin och spela in Wahlgrens Värld. Är SÅÅÅÅÅÅ TAGGAD för ikväll!!! Nu hoppas vi på att han tar sig vidare till finalen på Lördag!!

Nu måste jag tyvärr gå dock för vi ska fortsätta filma nu hehe. Men följ Benjamin på Instagram @benjaminingrosso för att se allt behind the scenes på hans instastory.

Hörs senare finare ni. Puss <3

54 reaktioner på “LÅNG HELGVLOGG!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *