NU JÄVLAR KÖR VI!!

I Torsdag tog jag och mamma tillsammans med Wahlgrens Värld teamet ett tidigt flyg för att ta oss ner till Lisbon där vi skulle hejja på Benji när han tävlade i delfinalen 2 för att ta sig till kvällens final!!

Vi bodde på ett super snyggt 5star hotell Hotel Myriad By Sana Hotels

Det låg precis vid vattnet med utsikt över havet och en stor terass utomhus där man åt gudomlig mat.

Tyvärr hann vi inte se så mycket av Lisbon men snodde denna bilden av vår fotograf Johannes som var inne i stan och tog lite stockar (klipp till vårt program). Det såg så himla vackert ut! Hade gärna velat åka tillbaka någon gång 🙂

Frukostbuffen på hotellet var allt annat än tråkig. Så goda smaker med superb utbud!!

Benjis fantastiska team!!

Zayn, Olivia, Therese & Dennis är de som jobbar närmast och hårdast med Benjamin nu under Mello & Eurovision och WOW vilka människor dessa är <3

Så OTROLIGT roliga, härliga, positiva, galna, störda och världsbäst!! Älskar varenda en av dem <3

Vi hann bara se Benjamin en snabbis innan liveshowen och vi fick inte ens gå innanför stängslet haha. Så hård är säkerheten där vilket är mer än rätt!!

Taggade tjejer!!!!

Vi träffade så många av er <3

 

Haha pressen hittade oss på läktaren. Här sitter vi nervösa och väntar på att de ska ropa upp att Sverige gått vidare till finalen!!

 

 

OCH DET GJORDE VI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var en magisk upplevelse att få sitta där i en fullproppad arena och se Benjamin fick göra det han älskar allra mest, uppträda hans egna låtar! Han hade ett otroligt stöd i publiken och under hans nummer var jag självklart galen som vanligt haha.

Jag stod upp, skrek tills rösten gav upp och dansade LOSS!!!!!!

Lycka till ikväll <3

Okej hörni!!! IKVÄLL GÄLLER DET!!! Att min lillebror ska representera Sverige i Eurovision 2018 är fan helt sjukt!! Jag visste ända sedan Benjamin var en liten liten sprallig kille att det skulle bli något stort av honom men att det nu händer ikväll känns overkligt haha!! Vi är så stolta över honom att det knappt går att beskriva och det är så fint att höra från alla nere i Lisbon hur trevlig och ödmjuk han är mot alla. Världsbäst är han <3

Lycka ikväll min bästa vän!! Jag vet att du kommer vara grym för det är du alltid och jag är redan så otroligt stolt över dig oavsett hur det går ikväll!! Detta är bara början och jag är så spänd på att få följa med din resa mot toppen <3 Älskar dig mest av allt!!

Nu gör jag mig redo hemma inför att kolla på allt hemma ikväll hos mamma!! SÅ JÄVLA JÄVLA JÄVLA JÄVLA JÄVLA TAGGAD!!!! 

NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI SVERIGE!!!!! 

74 reaktioner på “NU JÄVLAR KÖR VI!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *