LÅT MIG PRESENTERA LEI

— I samarbete med NordicFeel — 

Foto av: @stella_cocozza

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!!! Låt mig presentera LEI <3

Min alldeles EGNA och min absoluta FAVORIT parfym!! Den doftar så gott att jag smäller av varje gång jag bär den och jag har utan överdrift aldrig fått såhär många komplimanger och frågor om vart min parfym kommer ifrån. Det känns då så otroligt häftigt och roligt att få säga att det är min egna parfym 🙂

Jag började förälska mig i parfymer vid väldigt ung ålder. Jag minns hur imponerad jag blev av pappas val av fantastiska dofter och alla kvinnor som jag såg upp till som alla doftade så gott!

Jag har så länge jag kan minnas haft en parfymgarderob hemma som jag nästan sett/ser som en hobby att utöka. Dofter är så otroligt viktigt för mig och den ska verkligen prägla min personlighet och stärka mig att bli den bästa Bianca jag kan bli.

Jag kan liksom inte lämna min lägenhet utan parfym på hela mig haha.

När detta samarbete om parfymen tillsammans NordicFeel började så sa jag att det är otroligt viktigt att min parfym doftar fräscht, sensuellt, kvinnligt men ändå kryddigt. Exakt så som pappa lärde mig vid ung ålder haha <3

Jag fick ge mina favvo dofter och sedan lukta mig fram till denna. Så fort jag kände doften av vad som nu kallas LEI så var det klart…!! Det är DENNA som ska bli MIN doft <3

LEI är en livlig, blommig explosion samtidigt som den är elegant och exklusiv på personen som bär den. Den perfekta doften om ni frågar mig <3

Toppnoter: Frisk bergamott, solmogen persika och krämig tuberose

Hjärtnoter: Exklusive jasmin, ros & orkie

Basnoter: Sensuellt varm mysk och lyxig vanilj

Parfymen är cruelty free och vegansk

Köp min parfym LEI hääääääär

LEI får fram mina bästa sidor. Det är exakt den doften jag alltid har letat efter!  Den får mig att våga ta plats, säga vad jag tycker, gå ut på stan med ett stort självsäkert leende på läpparna och gå rakryggad genom livet. Ni vet när man blir sådär lycklig över sina favoritlåtar?? EXAKT den känslan får jag när jag har på mig LEI. Den där positiva känslan och kaxigheten som jag älskar.

Jag ville helt enkelt lansera en parfym som stärker kvinnans starka och grymma sidor! LEI betyder ”hon” på Italienska och tanken med namnet är att du ska bli den där ”hon” (alltså du) du alltid vill vara. Den sidan av dig som äger, tar plats, ler, skrattar och njuter av livet <3

Den kostar 579kr, är fylld med 50ml av perfektion och kommer som en Limited Edition endast hos NordicFeel så det är först till kvarn innan den säljs slut!!

Hoppas ni älskar den lika mycket som jag gör <3

 

111 reaktioner på “LÅT MIG PRESENTERA LEI”

 • Anne skriver:

  Kul för dig. GRATTIS🌞🌞

 • Dixi Wonderland skriver:

  Grattis Bianca. Tror parfymen kommer beställa slut snabbt 😛

 • Denise skriver:

  Tråkigt att den bara kommer i limited edition, chansar på att den kommer ta slut innan jag hinner köpa. Annars låter det verkligen som en parfym jag skulle gillat!

 • Malin skriver:

  Längtar tills den kommer till mej!
  Älskar parfymer!

 • Petra skriver:

  Det låter verkligen som en parfym i min smak!! Men finns det ingen stans man kan testa den? Parfymer luktar ju så olika från person till person..
  Så det känns lite vanskligt att köpa en parfym utan att ha prova den på!?
  Men stort lycka till, kommer säkert sälja som bara den <3

 • Luna skriver:

  579 kr?? Du kan inte vara seriös. Din första parfym med ett mediokert namn och inte ens en ordentlig insats på marknadsföring av parfymen (bilder i ett hotell rum där du sminkar dig och kör dina ”typiska poser”). 579kr för en parfym från Bianca Ingrosso – en influenser med talangjury medlem som merit när man kan få parfymer från Gucci, D&G till samma pris. Jävligt girigt av dig.

  • Bianca skriver:

   Ingen har tvingat dig att köpa den, jag är SÅ nöjd med parfymen och bilderna och anser att det är det viktigaste!

  • D skriver:

   Om det är äkta eau de parfum (dvs INTE eau de toilette) så är det inte alls ett orimligt pris. Min senaste parfym kostade hela 810kr för 50ml. Det är liksom inte billigt med äkta parfym? /person som jobbar med parfymer

  • Tess skriver:

   Oj Luna, ditt resonemang och logik är verkligen out there! Du fick mig att både skratta åt dig och skämmas för din skull. Som Bianca svarar, om du tycker att precis ALLT är så kasst kring Lei så köp inte. Ändå lite fakta att ta med dig Luna: 1. Produktionskostnader inkl lön till alla inblandade. (Bianca har inte suttit på ”sitt rum” och producerat fram parfymen vet du) 2. Återförsäljarnas marginaler 3. Namnet Lei är inte sämre än något annat, in fact är det riktigt fint tycker jag 4. Vilka meriter man har i övrigt i detta sammanhanget är HELT ovidkommande, vissa har känslan och näsan för vad som är vackert eller luktar gott 5. Hur mycket bättre kan marknadsföringen bli? Når ut till drygt 700k inom helt rätt målgrupp. Bra jobbat Bianca!

  • Anna skriver:

   Parfymer är dyra! 🙂 gå till åhlens och gör lite bakgrunds check! Men om de känns dyrt så måste du ju inte köpa parfymen

  • Ella Simpson skriver:

   Mycket bra.

 • Caroline skriver:

  Har sååå lyst til å bestille den, men den leveres visst nok ikke til Norge. Vil den bli tilgjengelig etterkvart?
  🙂

 • Josefine skriver:

  Så snygga bilder! Synd att man inte kan lukta online, haha!

  http://nouw.com/sjosefine

 • Filippa ML skriver:

  Wow vad grym du är som lyckats skapa en helt egen parfym!! Du är SÅ himla inspirerande! Ska definitivt lukta på den nån gång och förhoppningsvis köpa hem den! Jättefin flaska dessutom!! Kram <3

  http//:nouw.com/filippaml

 • Felicia skriver:

  Klickat hem!!! Längtar tills jag kan använda den. föresten dom här bilderna är helt magiska Bianca!! <3

 • Rebecca skriver:

  Åh vad kul! Och vilka fina bilder <3 Besök gärna min blogg där jag skriver öppet om psykisk ohälsa för att bryta stigmat och tabut som råder i samhället. Ta hand om er, allihop <3 kram

 • Sara skriver:

  Har nu beställt din doft! Kram från en 47-åring som gillar dig sjukt mycket!

 • F skriver:

  Men herre vad vacker du är!! Orkar inte!

  Måste iväg och lukta på din parfym på direkten. Så kul och häftigt att du har släppt en egen parfym! Tvivlar inte en sekund på att den luktar precis som du beskriver den 😍 måste köpaaa!

 • Mloow skriver:

  Jag köpte 2parfymer
  😀😀😀

 • Becka Lindhe skriver:

  Jag har precis klickat hem parfymen, jag längtar tills jag har den hemma hos mig så jag kan prova den! <3

 • EVA skriver:

  längtar verkligen tills att jag kan få testa den <3 beställde för några dagar sen.
  grym du är som kommit med en parfym! och jag tror inte du hade skapat eller satt ditt namn på en skit produkt så jag håller tummarna och tror att den skulle vara i min smak.

 • Susanna skriver:

  Beställde! SÅ taggad på att få hem den, och litar helt på att den luktar gott (du är ju Bianca Ingrosso så varför skulle den inte?!).

 • Johanna skriver:

  jag bor i schweiz, men har beställt hem parfymen till mamma i sverige, läääängtar så mkt tills jag ska hälsa på henne om 3 veckor!
  upptäckte dig på youtube förra veckan och har seriöst kollat allt du är med i haha:D
  du verkar så skön och gullig, keep up the good work:)
  kramar från schweiz
  Johanna

 • Demi skriver:

  Vad fins bilder! Längtar verkligen till att få testa perfymen som jag köpt.♥️

 • Malin Ilsjö skriver:

  Hej Bianca har nu beställt din parfym, så nu bara väntar man på att få använda den.

 • Johanna skriver:

  Beställde den idag ska bli roligt att testa 🙂

 • Lisa skriver:

  Alltså wow wow wow!

 • Amanda skriver:

  Verkligen så fina bilder!

 • Camilla N skriver:

  Åh skulle så gärna ha köpt den om jag tålde att ha på mig parfym! Är så överkänslig mot just parfym. Börjar nysa på en gång när jag går igenom Åhlens parfym avdelning 😛

  Den ser verkligen jättefin ut och superbra bilder på dig!

  Hoppas att din allergi har blivit bättre nu förresten! 🙂

 • Josephine skriver:

  Måste införskaffa mig denna!!!!

 • Charlotte skriver:

  Grattis fina Bianca!!<3 Vilket dröm att lansera sin egen parfym! Jag skulle vilja veta innan jag beställer om det finns någon parfym du skulle kunna jamföra doften med?

 • Carina skriver:

  Wow Bianca!
  Klickade i förrgår hem ”lei” och idag kom den i brevlådan.
  Vilken underbar doft, den har allt och lite till! 😍😍😍
  Övertygad om att vi kommer att vara många ”starka och grymma” kvinnor med den här doften.

  Kram

 • Emelie skriver:

  Passar parfymen till mig som är 14 år? Vill så gärna köpa den 😍

 • Julia skriver:

  Hej! Jag har lyssnat på din podd och hörde igår om hur du och Alice sålde in parfymen. Kunde inte annat än att beställa den. Ni sa allt jag man söker efter och kvalicifierar för att hitta den perfekta doften. Då jag har över 150 parfymer och KAN doft hade jag höga förväntningar då jag gillar dig och beskrivningen av parfymen i dina sociala medier och reklamen på olika sitter. Fick hem den idag, (snabb frakt!) och vet inte ens hur jag ska lägga fram detta.. blev så sjukt besviken.
  Parfymen luktar billigt, som en parfym köpt på Rhodos eller rusta. Den är extremt söt och inte alls kvinnlig. Men det kan ju vara en smaksak antar jag. Det jag dock tycker var värst var att efter 7 sprut på handleden försvann doften efter 5 min. 7 sprut, på riktigt? Tog 2 sprut på min andra handled av en annan parfym (EDP som din) för att försäkra mig att det inte var min kropp som var knas. Den luktar fortfarande efter 4 timmar. Som det skall.
  Vet inte hur du tänkte med detta är ett totalt rån och pinsamt.

  • Bianca skriver:

   Oj vad tråkigt att du upplevde den så, enligt mig och dom jag pratat med som testat parfymen uppfattar vi den kvinnlig och inte alls sådär som du beskriver den, men det är nog som du skriver en smaksak. Att den inte sitter längre än någon timma stämmer inte enligt mig heller, vi har varit sjukt noga med att ta fram en parfym som sitter länge och som inte ska sluta lukta på några timmar. Jag och många fler har testat den och tycker att den luktar under en lång tid. Jag är så nöjd över parfymen, men tycker det är så tråkigt att din uppfattning av den är billig!

 • EVA skriver:

  fick hem parfymen idag och den är MAGISK!!! Köp den alla 😍

 • Julia skriver:

  Varför tar du bort kommentarer? Kunde du inte ta lite kritik om parfymen? Ett svar eller åtminstone ha kvar kommentarer tycker jag man kan få när man bidragit till din vinst på detta.

 • ebba skriver:

  Hur kan en parfym vara vegansk? Är inte alla parfymer det?

  • Matilda skriver:

   Lätt att tro, men tyvärr inte!

   Citat från vegobeauty

   ”Djurämnen som finns i parfymer är bland annat ambergris (bindemedel från kaskelotvalars inälvor), detta ämne är dock främst syntetiskt då äkta ambergris är otroligt dyrt. Castor / Castoreum / Castorium / Bävergäll är ett bindemedel från bäverns anala körtklar. Förknippa inte Castor med Castor Oil som är ricinolja. Äkta musk / mysk är ett doftämne hos myskhjorten, men även här finns det veganska alternativ. Om du ser ett ämne i en produkt som både kan vara animalisk och vegansk så är det säkraste att höra med tillverkaren. Detta behöver du inte göra om produkten har en veganmärkning eller står listade som veganska.

  • Ella skriver:

   Nej, alla är inte veganska, tyvärr. Du skulle bli förvånad om du såg hur många tandkrämer, tvålar etc. som innehåller animalier, helt i onödan.

 • Kikki skriver:

  Så nyfiken på din parfym och på beskrivningen låter det som jag gillar den MEN vill ju lukta på den innan jag köper 😳
  Var hittar jag doftprov? Bor i Malmötrakten 🙏🏻

 • Matilda skriver:

  Alltså Bianca jag är heeelt KÄR i denna parfym!! Den kom igår och redan inatt vaknade jag och beställde en till, kände just då att jag ju inte kan leva utan den doften haha! Seriöst, vill bli denna parfym.
  Den är gudomlig, tack tack tack <3

 • Trött skriver:

  Hej!
  Jag har verkligen älskat din blogg förut, då du varit så personlig och skrivit om intressanta grejer. Tills nu. Nuförtiden handlar din blogg till 90% av inlägg där du försöker sälja en produkt och den 10% som blir kvar handlar om hur trött du är eller skryt om hur bra det går för dig. Kul för dig med samarbeten och pengarna du får från dom, men tänk på dina läsare. Vad får vi utav det? Tråkig reklam, som det redan finns tillräckligt av. Snälla, tänk på dina läsare och mindre på din egen inkomst. Det är ju ändå pga oss som du kan leva som du gör. Sååååå trött på all reklam. Geeez

  • Bianca skriver:

   Har haft sjuuuukt mycket jobb på senaste och då har bloggen halkat efter lite, därav inte lika många personliga inlägg. Men det kommer tillbaka och jag försöker uppdatera så mycket som möjligt 🙂

  • Sara skriver:

   Precis så känner jag med o därför tittar sällan in här längre!

 • Sofie skriver:

  Jag har precis klickat hem parfymen och är sååååå taggad! Den låter heeelt ljuvlig!

  Jag har ett tips/önskemål. Det skulle vara bra att få höra vilka typer av parfymer som du gillar. Vilka parfymer du använt innan. Så man vet på ett ungefär vilken typer av dofter du gillar så man vet på ett ungefär om man har samma smak som dig i parfymväg.

  Exempelvis är det;
  Escadas sommardofter
  YSL Black Opium tyngre doft
  Jean Paul Gaultier Scandal
  Lancome – La vie est belle eller tresor la nuit
  Armani Si – den rosa, röda eller svarta
  Victor & Rolf flowerbomb

  Ja, you get it!
  Doft är så svårt att beskriva men om man kategoriserar och jämför man med andra som man gillar så är det lättare att få en ”förståelse” över åt vilket ”håll” den doftar åt.

  KRAM <3

 • M skriver:

  Sorry, men gillar inte när du fotas så där med halvöppen mun, helt utan nåt uttryck alls. Det säger liksom ingenting, hur snygg du än är. Le, eller va lite blyg, flörtig, sensuell, tänkande, vad som helst, det gör stor skillnad, tro mig. Konstigt att inte fotografen sagt nåt, men du kanske är jättenöjd och vill ha det precis så här, vad vet jag.

  • Lina skriver:

   Alltså vad är det ens för kommentar? Hon är väl säkerligen nöjd om de valt dessa bilder! Så onödig kommentar!

  • Bianca skriver:

   Jag poserar gärna på det sättet som jag trivs och känner mig snygg i!

   • M skriver:

    Härligt, då ska du fortsätta med det, jag tycker bara det blir lite ”död fisk”-aktigt, men det är nog bara jag… Trevlig helg!

 • Bella skriver:

  Hej Bianca,
  Har haft tekniska strul med nordicfeel och slutföra köpet hela dagen,
  Vet att jag borde kontaktat dem direkt men trodde det skulle lösa sig själv..:/ finns det någon möjlighet att fortfarande få tag på din parfym?
  Isåfall vänligen kontakta mig på [email protected]

 • Andrea skriver:

  Grymt fina bilder på dig och likaså desigen på din parfym. Du är en förebild för många. Fortsätt på samma ärliga, fina sätt 🙂
  Jag kom tyvärr försent med att beställa din parfym som jag så gärna velat ha.. 🙁 väldigt irriterande.. Finns det någon som helst chans att den säljs igen? Jag hade väldigt gärna velat köpa den.

  Tacksam för svar ♡

 • Lina skriver:

  Åh önskar så att jag hade hunnit köpa parfymen 😍

 • MariaM skriver:

  Åh nej…hann inte beställa den. Redan slutsåld 😮😕
  Grattis till din egna parfym Bianca🌸

 • Helene skriver:

  Bianca, du e grymt inspirerande och alla dina foton är jätte fina.
  Mvh Helene Skåne län

 • Jennifer skriver:

  Wow du är så grym!! Kolla gärna in insta dm, kram!

 • Viktor Högnäs skriver:

  Vad kul! 🙂 Bra tips till tjejen! 😀

 • carina andersson skriver:

  Hej kommer du få in mer av din parfym på nordic feel,och kommer den komma ut i butikerna

 • Sofie skriver:

  Jag fick nyss ett mejl om att parfymen är SLUTSÅLD! och jag lyckades få tag på en, YES! <3

 • Sofia Rydberg skriver:

  Åh jag kom också försent. Jag hoppas så mycket att den kommer åter i lager. Vill så gärna köpa den ⭐️⭐️⭐️😍

 • Stefan Kalm skriver:

  Hej!
  Min fru strecktittar Wahlgrens värld, och bara älskar det , så jag har sett nästan alltihop jag med då vi gör många saker tillsammans.
  För en tid sedan fick Jessica, som min fru heter, en utmattnings-depression, vilket är vanligt efter att man minskat mycket i vikt ( 47 kg ner ) och samtidigt haft mycket på jobbet. Det är lätt att tappa fotfästet. Du kanske själv varit där. Hur som helst. Nu mår hon lite bättre och har kommit igång med sitt instagramkonto @jesskalm84 (http://socialviewers.com/User/jesskalm84/300507433/) vilket går väldigt bra, så hon ska få ha utställning på biblioteket, i Mjölby där vi bor, med sina bästa bilder.

  Jag tror att hon skulle peppas lite extra om hon fick ett litet personligt lycka till av dig. Hade tänkt önska ett hej på födelsedagen, men det är 2 dec, och jag tror hon uppskattar det mest just nu till sommaren. Hon har fixat hälsningar till mig från Sahara Hotnights, Anna Anka och Maria Montasami och Ida Redig ( de har skickat allt från mejl och julkort, personliga bilder och signerade skivor och t-shirts (har en egen ”Du är bäst”-t-shirt från Ida Redig) ) tidigare så jag tänkte kanske att jag kunde överraska tillbaks någon gång.

  Hennes mail är [email protected]

  PS. Vet inte om denna mejladress eller kontaktväg är rätt så jag kanske postar detta på ett ställe till… förlåt om jag tjatar.

  Kram /

  Stefan Kalm ( min blogg: http://www.stefankalm.com )

 • Emelie skriver:

  vart finns den att lukta på ”på riktigt”?

 • Sara skriver:

  Bianca skriver?? Din assistent svarar och du sover. FALSKT!!

 • Annica skriver:

  Grattis till parfymsläppet Bianca . Den doftar underbart och är så glad att jag hann köpa den innan den tog slut.
  Du ska vara så stolt över dig själv.
  Fortsätt vara den du är och inspirera
  Kram Annica

 • Sandra skriver:

  Åh ville gärna prova denna parfym! Har även som dig ett helt hav av parfymer hemma! 🙈. Jag hade lagt din parfym i varukorgen men fick inte igenom orden ordentligt. När jag väl upptäckte att den inte var beställd så var den slut! Är så besviken. Hoppas hoppas hoppas att den kommer in igen ☺️🙏🏼

 • Lotta Ringdahl skriver:

  Hej Bianca jag skulle jättegärna vilja ha din parfym , den verkar underbar o finns det någon möjlighet att köpa den någonstans ? På nordic f är den slut. Du har inte extra hemma som man kan få köpa Hahaha Med vänlig hälsning, Lotta R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *