BEST NIGHT OF MY LIFE – part 1

Här har vi nästan hela gänget som styrt ihop ALLT detta!!!

Livets kvinnor <3

Jag hade på mig en kavaj & skor ifrån Zara och ett skärp ifrån IvyRevel 🙂

Några av mina favoriter i en bild <3

Tack tack tack tack tack tack för att du finns <3

Världens bästa Ines <3

ASSÅ TITTA!!!!!

Min parfym i STOR variation med äkta blommor!!!! Så otroligt otroligt fint <3

Sveriges BÄSTA artist var på plats… bara en sån sak <3

Det fanns lite allt möjligt på mitt event vilket jag ÄLSKADE!! Man kunde tom få sminkat fixat av sminköser!! Sån otrolig lyx 🙂

Låt mig presentera Lucas mina vänner. En av de stördaste personer jag känner!!!!

Världens vackraste Linnea <3

Min soulmate och fotograf Stella!! Så glad att jag träffat dig <3

Får inte nog av dig Julian!! Du är helt fantastisk <3

Men asså kolla hur snygga?!?!?!

Så mycket som jag älskar denna kvinna!!!

Om man ville så var det fritt fram att sätta sig i en stol och få håret fixat till magi av proffs!! Alla blev så fina 🙂

En hel del av mina favorit produkter var på plats för att skämma bort folket 🙂

Världens bästa bror!!!

Tack fina Molly för att du kom och för att inspirerar mig så mycket <3

Jag kan faktiskt bli lite tårögd när jag pratar om Vanessa ibland. Hon är verkligen inte bara min agent & manager!! Hon är min syster, min vän, min psykolog, min förebild, min extramamma och ett av det största stödet i mitt liv. Jag hade inte varit någonstans om det inte var för henne och vi är verkligen ett fantastiskt team tillsammans <3

Min girlcrush varje dag!!! Blir fortfarande starstruck när jag träffar denna fina människa haha <3

Fina, roliga, snälla, galna och snygga människor… vad mer kan man begära <3

Så jävla snygg och härlig <3

Underbara kvinnor jag jobbar med!! Tack för att ni finns <3

Man kunde få naglarna fixade. Så lyxigt!!

Rami och jag ska bli bästisar har jag bestämt <3

Hörni jag vet inte vad jag ska börja…!!! PARFYMEN SÅLDE SLUT PÅ 2 DAGAR!!!! Ni är helt galna och jag äääääälskar att ni är lika kära i parfymen som jag är <3

I Torsdags hade jag mitt event tillsammans med bästa Nordic Feel som jag är ambassadör för och UNIVERSUMS BÄSTA eventbyrån HOSS ordnade allt inför och under kvällen. Jag ska förklara min kärlek för dem mer i mitt part 2 inlägg för jag har såååå mycket fint att säga dessa 2 kvinnor <3

Vi befann oss iallafall på F12 terassen och började kvällen kl 18.00 med sol och blå himmel, härliga drinkar, massa kramar, mycket skratt och vi alla blev behandlade som prins och prinsessor!! En grym start på en ännu bättre kväll helt enkelt. Bara det att man kunde få håret, ansiktet OCH naglarna fixade på plats…. alla blev verkligen så bortskämda och det var så fett att gå runt och känna att alla doftade min parfym haha 🙂

Jag skriver mer i nästa inlägg älsklingar <3

TACK FÖR ATT NI ÄR BÄST 

NU – göra mig i ordning för dagsfest på Mister French!

 

36 reaktioner på “BEST NIGHT OF MY LIFE – part 1”

 • Linda skriver:

  Du är så jäkla bra!! Stort Grattis Bianca!! Så härligt med starka girls som gör allt de drömt om! 🙂
  Kram! 🙂

 • Linda skriver:

  Du är bäst!!! Skulle vara intressant att veta hur många parfymer som såldes? Fick du välja hur många det skulle göras själv? 😊🥂❤

 • Freja skriver:

  Så härliga bilder! Du strålar!! Grattis Bianca, du förtjänar detta som sjutton så hårt som du kämpar och så grym som du är!! 🙌🏽❤️

 • Emma Engström skriver:

  Du ska vara såå jäkla stolt över dig!! Vilket underbart och lyckat event det verkade ha varit, massa kramar!

 • Alice skriver:

  Kommer den ut igen? Hann inte köpa och vill verkligen 🙈 I vilket fall som helst, stort grattis till att allt blev slutsålt så fort. Imponerande ❤️

 • my skriver:

  herregud nu har hon börjat tjafsa om bröst den där sassa 🙁 kolla hennes inlägg fy !!!!!!
  https://nouw.com/sassabassa

 • Hanna skriver:

  JAG DÖR SÅ FINT INLÄGG! Blir helt lycklig i hela kroppen <3 wow!

 • Maria skriver:

  Wow! Så mange fine bilder. Blir glad bare av å bla gjennom. Og ikke minst gratulerer!! 😀 Så utrolig kul å høre at det var suksess. Vil den bli å finne i norske butikker og? Eventuelt på nett?
  Fortsett å kicke ass 🙂

  Ta gjerne en titt inne hos meg og: mariasvalastog.blogg.no

 • Lina skriver:

  Jag köpte två parfymer betalda beställde början av förra veckan inte ett ord har ingen aning heller om dem kommer

  • Bianca skriver:

   Kolla din skärppost om du fått något mejl där, annars kontakta deras kundtjänst!! Dom kommer hjälpa dig <3

 • E skriver:

  Grattis Bianca, grymt jobbat.
  Jag fick hem min parfym igår, var så orolig att jag inte skulle gilla den eftersom man inte har kunnat lukta på den haha! Men jag blev så glad när jag öppnade förpackningen. Den doftar så gott! Precis i min stil utan att vara varken för tantig, tung eller för blommig. Jag har sedan flera år tillbaka haft One Directions Between Us som min vardagsparfym och jag tyckte att din parfym påminner om den väldigt mycket. Eftersom One Directions parfym inte säljs längre kom din parfym dessutom som en räddare i nöden. Så tack för den. <3

  Jag hoppas verkligen att din parfym hamnar i Nordicfeels ordinare sortiment, för detta är bannemig ingen limited edition-parfym, denna kommer folk vilja köpa om och om och om igen.

 • Natalie skriver:

  Jag är så himla glad för din skull! Grattis Bianca och grymt bra jobbat!!

 • Cat skriver:

  Stort grattis Bianca! Superfin reklambild och lanseringen ser verkligen lyxig ut. En fråga, var kommer dina snygga skor ifrån?

 • Rebecca skriver:

  alltså åh vad härliga bilder, allihop! Hoppas du får en fin kväll och fin start på nästa vecka! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa. kram <3

 • Siri skriver:

  Fantastiska bilder!

 • Sarah skriver:

  ”Fina, roliga, snälla, galna och snygga människor… vad mer kan man begära <3"
  Är det viktigt för dig att alla du umgås med är snygga? Det finns ju fula människor som också är roliga att hänga med.. Bara en tanke.

  • Bianca skriver:

   SJÄLVKLART är inte det viktigt. Men om jag nu tycker att dom är sinnessjukt snygga och att det inspirerar mig, så kommer jag att skriva det 🙂

 • Linda skriver:

  Hej Bianca. Du är en av de få bloggare jag följer och det beror på att du är en av de få som verkar äkta. Vad roligt att det gick så bra på din lansering av parfymen, hade tänkt försöka knipa en själv för att kunna blogga om den men hann ju inte 🙁 Är jätte nyfiken på att några av doftnoterna är persika, jasmine, mysk och vanilj. Känns som den verkligen är såå jag!! Dina bilder från mottagningen är sjukt fina och du ser ut att haft en toppen dag! Om du hinner och har lust, kika gärna in min blogg och om du tror det är något du skulle kunna gilla följ mig gärna för att inte missa nåt inlägg. Har inte varit super aktiv de ststa men meningen är att det ska bli bättre. Har även en vlogg på youtube men bara några klipp då den är ny och jag kan inte redigering alls. Har typ kanske 4 följare men det är för min egen del först o främst, både i vloggen och bloggen 💗 ha en fin dag 😍😍

 • Topless skriver:

  Vad trevligt!

 • EVA skriver:

  wow, det var inget dåligt event!! ser så trevligt ut

 • Chatarina skriver:

  Hej, vet någon var Elinas byxor är ifrån? SÅ SNYGGA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *