VI GÄSTAR AV SEXPETER – Avsnitt 26

NYTT AVSNITT – KLICK 

Vänner!! Jag har suttit inne hela dagen förutom ett en kort inspelning där jag btw träffade på världens underbaraste Therese Lindgren. Sådan enorm förebild till mig och hon var lika trevlig i vacker in real life. Jag håller på att skriver mycket inför en grej och detta har tagit hela kvällen igår och hela dagen idag. Tror inte ni förstår hur mycket jag har gråtit idag… så med andra ord en ganska tuff men härlig dag. Jag älskar ju att gråta förutom när det har hänt något dåligt såklart. Ni kommer få se detta snart 🙂

Men iallafall! Det är ju Tisdag och ni vet vad detta betyder. Det är NYTT FÄRSKT PODDAVSNITT som gäller och ni ska in och lyssna innan ni går och lägger er eller när ni fixar er till jobbet/skolan imorgon för det är ett smaskigt sådant. Alice och jag har firat livet hela helgen och berättar om vårt galna festande fyra dagar i sträck. I veckan avsnitt gästas vi även av fantastiska tjejerna Anna & Amanda som har sexpodden AllaVåraLigg (som både jag & Alice älskar) och de sätter verkligen oss på prov. Har Alice legat med en tjej? Har jag haft trekant? Vad har vi för fetischer? Vi pratar även om att alla äger sin egen kropp, sexualitet och sina val. Allt detta får ni höra i veckans sexspecial <3

NU – jobba lite till sedan ska jag bestämma mig om jag ska träffa kompisar eller stanna hemma med Dino…. Vi får se 🙂

35 reaktioner på “VI GÄSTAR AV SEXPETER – Avsnitt 26”

 • Robin Larsson skriver:

  Ska in och lyssna direkt! 🙂 ska själv gästmedverka i podd imorgon!

 • M skriver:

  Asså, fattar inte varför din kompis har så stora ögonbryn, det är inte snyggt! Ser ut som en varulv eller nåt. Ni andra har ju inte det så sluta snacka om att ni tycker det är häftigt… Noppa!

  • - skriver:

   för att hon så fuuuuucking snygg

  • Olivia skriver:

   Så himla onödig komentar!!

  • Ida skriver:

   Fy vad sunkigt med tråkiga kommentarer på nätet 2018. Tycker vi ska höja varandra istället för att dissa varandra. Alla är vi vackra precis som vi är!

  • miia skriver:

   Alice är vacker och jag tycker att hennes naturliga ögonbryn är karismatiska och passar hennes ansiktsdrag.
   Hon är ju en av maybellines ansiktsmodeller i Sverige och maybelline är inriktade på skönhet, vilket säger allt.
   Varför ska hon noppra dem när hon själv inte vill?
   Undra hur du ser ut. Tror knappast att allla tycker att du har snygga ögonbryn.

  • Karolina skriver:

   Antagligen för att HoN trivs i det och HON är nöjd med dem! Skulle vara rätt svårt om man hela tiden skulle göra och se ut som andra vill! Väldigt orimligt!

 • Linda skriver:

  Intressant poddavsnitt! Håller dock inte alls med om att 50 pers inte är någon siffra, eller 30 eller ”ens” 10… Kalla mig gammalmodig fast jag är ung, men ju mindre desto bättre anser jag 🙂 men roligt att alla tycker och tänker olika! love your pod <3

 • Celine skriver:

  Hej Bianca,

  I all välmening. Du skulle dra nytta av att inte vara så öppen med sexuella preferenser och erfarenheter. Du har möjlighet att bygga upp ditt varumärke som en frispråkig person, med hög integritet. Men det kräver att du låter vissa saker vara privat.

  Du behöver inte godkänna min kommentar, jag ville bara skicka ett meddelande till dig. Ta hand om dig.

 • Alla våra ligg skriver:

  VI ÄLSKAR ER <3

 • Sassa skriver:

  Måste alltså kolla på detta😍😍😍.

  Detta är sanningen om hur viss storbloggare fuskat 🙈❗️ https://nouw.com/sassabassa/kopa-statistik-till-bloggen-33870162

 • Frida skriver:

  Haha, vem är sexpeter?

 • Camilla skriver:

  Jag tyckte er senast pod var riktigt bra! Älskar när ni har in gäster. Blir ofta saker diskuterat som ni själva inte skulle tänka på, så det känns som ni själva blir inspirerade och utmanade på så sätt.

  Att ha en Livepodd fest låter super roligt! Verkligen riktigt roligt. Dessutom att ni tänker ha en åldersgräns = stort plus! Fattar inte riktigt varför små barn lyssnar på er podd. Förstår att de tycker så mycket om er båda i blogg/på instagram men känns väldigt konstigt att de även lyssnar på er podd. En podd som definitivt är mer riktad till vuxna och inte alls till barn. Förstår att ni blev lite paff när mest barn dök upp på er livepodd. 😉

  Hursomhelst hoppas jag att du känner dig bättre nu och inte pollen slagit ut dig för mycket! Allergi är riktigt jobbigt alltså. Spenderade hela julafton helt förstörd för att jag inte tålde granen. Borde ha tagit allergi tablett i förebyggande syfte men hade inte varit så smart. 😉

  • Bianca skriver:

   Älskar också när vi har gäster, vi blir som du säger inspirerade. Jag mår mycket bättre nu och min pollen är inte alls lika jobbig <3 Hoppas du också mår bra 🙂

 • Mimmi Carlsson skriver:

  Hej fina Bianca!
  Undrar var den otroligt snygga jumpsuiten är ifrån?
  Skulle passa perfekt till ett bröllop jag ska på i sommar.

  Kram. Tack på förhand 🙂

 • Linda skriver:

  Hej Bianca, älskar din blogg 🙂 Vart skulle du rekommendera är bästa stället att lyssna på poddar överhuvudtaget,, struntar i ljudböcker men en del poddar är ju roliga 🙂 Jag hoppas din dag kommer fortsätta med glädjetårar istället som min gjorde igår när jag och min man fick bekräftat att vi är godkända för att få påbörja en ivf behandling efter sommaren så äntligen har vi möjligheten att efter snart 11år tillsammans kunna få barn (om allt går bra vilket vi hoppas på) och om du skulle vilja och orka så kan du följa delvis vår ivfresa på min blogg men även mycket annat 💗 Kul att du träffade Therese förresten, dig o hennes blogg är de enda jag följer förutom vänners emellanåt. Ta hand om dig !

 • Lindahlberg skriver:

  Hej

  Älskar er podd, ni är fantastiska. Lite nyfiken bara om ni har blivit sambos än du och Philippe??

  Håller med om att det är väldigt konstigt av mammor att ta med sig sina barn på er livepodd, de borde ju lyssna och veta lite om vad ni brukar prata om. Jag tycker även att det är helt galet att barn får ha instagram och följa ”vuxna” människor med mera, låt dem vara barn, väldigt bra av er att ha åldersgräns nästa gång!

  Kram på dig du är grym !

 • Ella skriver:

  Vart är din snygga bodysuit ifrån, jag ska på min syrras student och skulle jättegärna vilja ha en lika dan!!
  Vore jätte tacksam för svar 🙂
  Love U <333

 • - skriver:

  Vart är din ursnygga byxdress ifrån? <3

 • Malin skriver:

  Hej! Älskar dina kläder, alltid!! Undrar oxå var jumpsuiten kommer från?!

 • Rebecca skriver:

  åh vad kul! Hoppas du får en fortsatt fin vecka! <3 Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för att bryta tabut och stigman kring det hela. kramar <3

 • Emelie skriver:

  Tycker det är så konstigt att gå till någon för att få en fittmassage är annorlunda än någon som går till en thaimassage och får en ”happy ending”. Båda är så desperat men när kvinnor gör det så är det ”inget sexuellt”? Seriöst, det är NOLL skillnad från en man som blir avrunkad på massagesalong, sen kan ni sugarcoata det hur mycket ni än vill. Hade en man sagt ” jag blir avrunkad tills jag kommer tio gånger men det är inget sexuellt” hade folk blivit galna, men vi tjejer har visst frikort där.

  • miia skriver:

   Håller med dig Emelie.
   Varför ska det vara okej för kvinnor att få köpa sexuella tjänster?
   Detta är inte jämställdhet.
   Allt detta prat om #metoo blir helt oseriöst när kvinnor vill ha rättigheter till att få köpa sexmassage och män ska förbjudas.
   Jag tycker dock att det är helt avskyvärd att vilja få sånt tillåtet i Sverige.
   Det där är ju som att köpa sex, vilket är så fel.

 • Karolina A skriver:

  Älskar er pod och er måste bara fråga varifrån din byxdress kommer ifrån!

 • Josefine skriver:

  Har några avsnitt att lyssna ikapp nu 😄

  http://nouw.com/sjosefine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *