GERTRUD X TWIST & TANGO

Foto av: Rebecka Rynefelt – @rynefeltphotography

Första gången vi matchade haha! Borde köra oftare på matchi matchi <3

Dessa fantastiska sommar sandaler lanseras imorgon Fredag som en limited edition på TwistAndTango

Tack för en mysig och gud lunch fina du <3

Igår var jag på mitt första ”bloggevent” på typ 1 år eller mer!! Jag har tyvärr aldrig tiden att gå på alla grymma tjejer som lanserar eget men just igår så hade jag tid över och ville så gärna stötta fina Gertrud som nu designat sommarens perfektaste sandaler med TwistAndTango!! Jag dog för dem och bortskämda som vi blev så fick alla hem ett par sandaler, lite kläder, en fin strandväska med lie goodies i och extremt god mat!! Stället vägg i vägg på Skånegatan hette Omayma och kan nog komma att bli mitt nya favvo ställe!! Vi åt FANTASTISK god vegansk lunch och jag på riktigt slickade min tallrik haha. Jag var nog dock den enda som åt upp allt men jag hade varken ätit frukost eller druckit vatten på hela dagen så var stööört hungrig!! Grattis fina du och tack för ett mysigt event <3

Idag står det en hel del möten på schemat och idag mina vänner. IDAG FLYTTAR PHILLIPE ÄNTLIGEN HIT!!! Så jag ska hem efter mötena och städa hemmet för han flyttar in ikväll <3 Herregud känns helt galet!!!! Nu äntligen blir vi sambos efter 4 år av långdistans!!

PUSS <3

 

52 reaktioner på “GERTRUD X TWIST & TANGO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *