ÖVERRASKAR MAMMA INFÖR MORSDAG

PRESS PLAY <3 

Mina vänner! En ny video finns nu uppe på min Youtube kanal!! Denna är nog den roligaste och samtidigt den läskigaste jag gjort. Jag överraskar mamma en hel förmiddag med att jag väcker henne i sängen, köper blommor, ger henne dröm frukost och en as rolig överraskning i form av en lite annorlunda aktivitet än vad vi är vana vid 🙂

Glöm inte att kolla, få lite inspiration inför morsdag som är nu på Söndag och prenumerera på kanalen <3 Så roligt att jag fick en hel drös kommentarer om att jag var dum i huvudet som inte förstod att vi firade morsdag på ”fel” dag…. Ni förstår väl att vi spelade in denna i förväg för kampanjen var inför Morsdag haha…!!

NU – in till stan och köpa korgar och lådor hem. Måste bli mer organiserat här nu när Phillipe också ska bo här hehe.

PUSS <3

20 reaktioner på “ÖVERRASKAR MAMMA INFÖR MORSDAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *