ETT FAVVO STÄLLE I STHLM

Förra veckan så mötte jag dessa 3 fantastiska göteborgare på mitt favvo ställe i Sthlm just nu. Alice är topp hittar ni här – klick (adlink)

Nämligen Nobis Hotel som har en F A N T A S T I S K uteservering under våren och sommaren.

De har så otroligt god mat på menyn, fantastiska drinkar, suverän service och just denna kväll blev vi uppvaktade och serverade av självaste Stefano Catenacci som är köksmästare och chef där. Vi är ju familjekompisar och wow vad trevlig han alltid är.

De har allt ifrån lättare & fräschare rätter, till gudomligt goda pastarätter & mer köttigare rätter. Något för alla helt enkelt 🙂

Tack Stefano för en fantastiskt kväll!

Göteborg har nog snyggaste tjejerna helt klart <3

Älskar älskar älskar Nobis!!  

Godmorgon mina vänner! Jag mår super idag och vaknar upp ännu en dag med strålande sol, värme och en lycklig Bianca. Älskar Stockholm så mycket just nu <3 Till er som undrar. Allt går super med Phillipe (lite små tjafs såklart) som nu flyttat in hos mig och jag älskar att ha honom här. Ni kommer få höra allt i nästa veckans podd. Jag lovar 🙂

Idag är det Lördag vilket innebär att ikväll är det dags för Guldtuben 2018 där jag är nominerad i hela 5 kategorier vilket känns helt sjukt!! Så tacksam för alla nomineringar och förväntar mig absolut inte att vinna ett pris alls. Man kan hoppas men det finns så många andra fina personer som är nominerad i samma kategorier som mina så blir bara glad för deras skull isåfall!!

Iallafall! Förutom de nomineringarna som ni redan kunnat rösta till så är jag nominerad till ”ÅRETS PROFIL” som man endast kan rösta på LIVE IKVÄLL när programmet börjar 20.00 på SVT. Ni röstar genom att ladda ner Svt DUO appen i AppStore och röstningen börjar som sagt när programmet börjar, vilket är 20.00 på Svt 🙂

Som sagt. Ni får rösta på vem ni vill men jag hade blivit så glad om ni ville rösta på mig <3 Älskar er!! 

21 reaktioner på “ETT FAVVO STÄLLE I STHLM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *