GULDFYND BY BIANCA

– I samarbete med Guldfynd –

Mina favvo ringar – HÄR // Armband i silver – HÄR // Armband i guld – HÄR 

Kolla hur fint denna enkla outfit poppar med lite vackra smycken 🙂

Får man vara kär och besatt i sin egen kollektion haha <3

Halsband – HÄR // Halsband – HÄR 

Ringar – HÄR 

Örhänge – HÄR 

 

Halsband – HÄR // Halsband – HÄR // Armband guld – HÄR // Armband silver – HÄR // Örhänge – HÄR 

Rygghalsband – HÄR 

Funkar exakt lika bra och är exakt lika snyggt att ha framtill också 🙂

ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DENNA KOLLEKTION! Hitta alla smycken HÄR

Vet ni hur galet det är att kunna säga att sina absoluta favoritsmycken kommer ifrån ens egna kollektioner?!?!?! Jag är så stolt över min nya smyckes kollektion för Guldfynd för den skriker BIANCA!! Jag bär dem varje dag och speciellt mina halsband!! Sover typ med dem haha 🙂 Nej men ärligt! Har ni inte kikat in alla smycken än på Guldfynds hemsida så GÖR DET NU!!

De funkar liksom till alla tillställningar, alla årstider och alla olika typer av outfits och stilar. Även perfekta nu till sommaren då alla blingar lite extra än förra kollektionen. Denna är lite mer bohemisk med lite fler glimmriga stenar som lyser upp vilken outfit som helst!

Jag har nog inget riktigt favvo smycke från kollektion men jag måste säga att vi fan nailade örhängena och halsbanden denna gång!! Ringarna & armbanden är såklart galet snygga dem också men tycker vi fick till riktigt speciella örhängen och halsband <3

Happy shopping och glöm inte att tagga mig i era bilder när ni bär smyckena eller hashtagga #guldfyndbybianca om ni vill ha en liten shoutout på min instastory! Blir så glad att se er mina vackra följare bära mina smycken <3

PS: Alla fantastiska bilder är tagna av mina grymma fotograf @stella_cocozza

48 reaktioner på “GULDFYND BY BIANCA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *