TACK TACK TACK

Halsband ifrån min kollektion för Guldfynd – klick (adlink)

Alice klänning är ifrån ByMalina & min är ifrån butiken TwoAngels i Göteborg 

UNDERBARA, VACKRA, FINA, ÄLSKADE & GALNA NI!!!! Ni röstade fram mig som vinnare i hela 3 kategorier på Guldtuben i Lördags!!!!! Fyfan vad jag älskar er!!! Det är helt galet <3 Tror inte ni förstår, men ni betyder så oerhört mycket för mig!! Ni ser mig, ni hör mig, ni lyssnar, ni ger kärlek, värme, kramar, skratt och ALLT!! Jag är så tacksam att ni finns och att ni följer mig överallt och stöttar mig i allt jag gör. Jag kommer aldrig lämna er och än en gång TACK TACK TACK TACK för att ni röstade fram mig som vinnare <3 Det var också så fantastiskt roligt att ta emot priset för Årets Podcast tillsammans med min älskling Alice för jag älskar älskar älskar att göra just denna podd med henne. Hade inte kunnat tänka mig en bättre vän och kollega att dela detta pris med och vi blev så otroligt glada när vi såg att vi vann <3

Galan var så himla bra, alltså på riktigt helt galet bra!! Finns på Svt-Play om ni har missat 🙂

PS: Tack @hermancaroan för alla fina bilder från galan!

NU – spela in Wahlgrens Värld hela dagen. Puss!

 

32 reaktioner på “TACK TACK TACK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *