SOMMAR OUTFITS

-Inlägget innehåller adlinks-

Röd klänning – klick // Beiga skor – klick // Guldiga örhängen – klick // Guldigt halsband – klick // Svart väska – klick

Vit blus – klick // Solglasögon – klick // Svarta klackskor – klick // Svart kjol – klick // Strandväska – klick

Heeeej <3 HUR fantastiskt väder bjuder inte Sverige på idag? Eller i alla fall Stockholm haha. Jag njuter och blir helt lycklig av detta väder. Det är mycket jobb nu i Maj eftersom många sen går på semester i juni, därav lite sämre uppdatering på bloggen.

Plaggen ovan är verkligen några nya favoriter, har börjat älska att använda strandväska till vardags det är SÅÅ snyggt. Båda outfitsen funkar till fest och vardags, ska beställa hem allt på en gång haha!!

PUUUSS <3

15 reaktioner på “SOMMAR OUTFITS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *