NY VLOGG

PRESS PLAY <3 

Äntligen är videon från Guldtuben uppe!! Ni får se när vi möts upp innan galan, går på ”röda” mattan, gör intervjuer, minglar, sitter i publiken, tar emot priser, åker hem till mig efter och chillar, går ut och festar & dagen efter med Phillipe nu när han flyttat hit!! Glöm INTE att trycka på play och titta och glöm heller inte att prenumerera om ni inte redan gör det <3

NU – diska undan middagen, duscha och sen sova. Känns helt sjukt att få hemmalagad mat här nu varje kväll. Blir ju annars att jag äter ute, foodorar eller köper med mig något färdigt från stan eller i matbutiken. Men nu blir det mumsmums till middag varenda kväll framför tv:n i soffan. Äntligen lever vi vanligt liv tillsammans!!

Hörs imorgon vänner <3

50 reaktioner på “NY VLOGG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *