INGROSSO20

— I samarbete med Na-kd —

Beige klänning tyvärr slutsåld men liknande här – klick // Solglasögon – klick

Röd klänning – klick 

PRESS PLAY FÖR HAUL 

ALLTSÅÅÅÅ dessa klänningar!!!! Och kolla igenom glajjorna!! Är helt kär, betuttad och förälskad! Na-kd har så mycket fint nu att jag vill slänga ut hela garderoben och köpa allt nytt därifrån haha! Så peppad på att göra lite mer shopping inför Marbella om några veckor. Längtar så mycket att glänsa fram i snygga outfits hela sommaren 🙂

Shoppa du också och använd min rabattkod INGROSSO20 för 20% rabatt <3 Klick HÄR för att komma till mina favoriter

Och tack världens bästa Stella för att du tar & redigerar helt sjukt bilder på mig och vill jobba med mig!! Följ henne på Instagram @stella_cocozza 

Happy shopping mina fina <3

51 reaktioner på “INGROSSO20”

 • Becca skriver:

  Den beiga klänningen var sååå fin. Och ja, din fotograf är ju heelt sjukt duktig. Men glömm inte bort att du är så himlens snygg oxå inte alla som blir så bra på bild <3

 • Sara skriver:

  Vika storlekar bär du i senaste haulen?!

 • Ellinor skriver:

  Åh jag letar överallt efter den klänningen med knappar på som du har bild på, hittar den inte någonstans på sidan?

 • Robin Larsson skriver:

  Önskar dig en trevlig helg fina människa!

 • Jennika skriver:

  Såååå snyggt allting! Och jo, vart kommer de beigea klackarna från som du har till den röda klänningen i början? 😍🙌🏻

 • Emma skriver:

  Vart kommer dina beiga klackar ifrån?😍

 • Em skriver:

  Vilken storlek har du i den röda klänningen? ska beställa den men är osäker på storleken.

 • Jennifer skriver:

  Kan du göra et inlägg med klänningar til bryllup?

 • Elin skriver:

  Hej underbara du! Jag minns att du någon gång tipsade om snygga ryggsäckar under tusenlappen, minns inte om det var i en video eller här på bloggen, hur eller hur kan jag inte hitta det. Något du känner igen så du kan länka? ;*

  Btw såå avis på din skönhet!

 • Em skriver:

  Vilken storlek har du i den röda klänningen? Tänkte beställa den men är osäker på storleken.

 • Topless skriver:

  Det är snygga klänningar. Jag tycker du passar bäst i urringade eller v-ringade klänningar.

 • Anna skriver:

  Jag skulle gärna vilja se mer sminkvideos/get-ready-with-me :)) tycker det är så kul att titta på!

 • Linnea skriver:

  Hur lång är du? 🙂

 • Natalie skriver:

  Alltså helt sjukt så snygga bilder!!

 • Tilda skriver:

  Det hade varit jätte hjälpfullt om du länkade varje plagg var för sig i dina youtube videos. Vet att det finns en länk till din sida men det känns som att den inte riktigt innehåller allt. PS din stil är drömmens dröm

  • Bianca skriver:

   Den innehåller allt, men många av plaggen tar slut och då kan dom försvinna från min sida 🙁

 • julia farkas skriver:

  Hej ursäkta. Tycker inte du att du har lite mer ansvar att ta som influencer? Du snackar aldrig om viktiga saker (alltså inte rabattkoder på chiquelle eller dyra väskor) som rasism eller feminism. Nu är ju du lite känd som problematisk då du uttalat dig klantigt kring feminism tidigare. MEN, du står för att ni influencers minsann är starka kvinnor som kan krossa patriarkatet…? Alla dina vänner som hänger i dina kretsar är ju pålästa och upplyser ämnena hela tiden. Du lägger aldrig upp något annat än ditt dyra innerstadsliv. Det blir liksom löjligt till slut. Du ska influera ungdomen. Och om du har konstiga åsikter kring dessa viktiga ämnen är det bättre om du skriver om dem och så att folk sedan kan upplysa dig om vad som gäller och vad som inte bör sägas.
  Ärligt talat så verkar du vara smart annars, men det är verkligen så otroligt viktigt. Du är hellre rösten utåt för fina middagar med dyra kläder och vin istället för människors dagliga kamp. Visst nu tjänar du fett mycket på att blogga då kanske man blir lite bortskämd auto, men man måste (alla i hela världen) tänka på dem som inte alls har det så bra. Eller tänk på kvinnan som blev avskedad för att hon var för ”snygg och osade sex” på jobbet och nu bor på gatan utan pengar när du säger att du inte står för feminism eller att det har gått för långt. Var inte så blind. Du är priviligerad, det enda du behöver göra är att bry och engagera dig. I sånt som inte är LV väskor alltså. STAY WOKE.

  • Bianca skriver:

   Hej! Jag vet inte om du har läst min blogg innan… Men jag skriver konstant om ångest, ätstörningar, problem man kan ha hemma med relationer, om att börja älska sig själv, om feminism, om att riktig lycka är större än pengar osv… Så jag tror nog att du måste läsa på lite mer innan du uttalar dig här på min blogg.
   Jag skriver sällan om rasism och det är enbart för att det finns andra som uttalar sig så mycket bättre om just det ämnet om mig. För mig bör inte rasism finnas men som sagt så finns det andra kvinnor och män som diskuterar kring till det ämnet så mycket mer utförligare än vad jag hade gjort.

  • Josefin skriver:

   Jag håller med Bianca… Var försiktig med dina krav, alla kan göra något men ingen kan göra allt. Att trycka ner andra för det de inte gör är inget som jag, och säkerligen de flesta tycker är bra. Bianca är fantastisk i mina ögon som står upp för allt hon själv har erfarenhet av! Och det är väl där vi har erfarenhet vi kan göra störst påverkan?

   I senaste podden tycker jag Bianca gjorde ett oerhört starkt statement ang influensers och inställning till mat. Det var starkt eftersom hon är bland de Första!💝

  • Emelie skriver:

   Skämtar du? Hon kan inte ta ansvar för alla ungdomar, det är ju de själva som får välja vad de vill följa. Och den tjejen som blev sparkad för att hon var ”för snygg” är ju inte ens sant om det är den där Emma du pratar om . De sa att de sparkade henne för de inte var nöjda, inte för att hon var för snygg, det sa hon själv. tvärtom blir man anställd för man är snygg i många fall, inte sparkad.

 • Em skriver:

  Hej Bianca! vilken storlek har du i den röda klänningen och den beiga? Sorry ifall du redan nämnt det.

 • mona-lena skriver:

  varför har du o din broder inte något körkort det tycker jag tillhör man ska ha

 • mona-lena skriver:

  varför har du o din broder inte ett körkort.det hör till tycker jag

 • Siw skriver:

  Coola vita sneakers! Vilket märke och var har du kjöpt dom?

 • Joss skriver:

  Men herregud vilka bilder!!! <3

 • Rebecca skriver:

  Alltså åh vilken fin klänning, den där vita/beiga du har på de översta bilderna! Besök gärna min blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för att vi ska kunna prata mer öppet om något som på ett eller annat sätt drabbar de flesta av oss. Tar bland annat upp ätstörningar, depressioner och självskadebeteenden. Hoppas ni får en fin helg, kram <3

 • Rebecka skriver:

  Hittar inte klänningen med knappar fram? 🙁

 • iseedee skriver:

  Så fina kläder, om jag var smalare hade de nog varit perfekta för mig till sommaren, men icke. 😛

 • Emma skriver:

  Vart är toppen ifrån? Hittar inte den på na-kd😭😭kan du länka?

 • Josefine skriver:

  Vilken sportig look du fick i den beigea klänningen 🙂

  http://nouw.com/sjosefine

 • Alva skriver:

  Hejsan, Vilka super fina bilder och du har verkligen hittat dom perfekta sommarklänningarna för i sommar!
  Jag är ute efter ett par nya vita sneakers och blev genast förtjust i dina sneakers på bilderna ovan. Så tänkte höra vart dom är ifrån?
  Ha en trevlig helg och fortsätt med det du gör!! Kram

 • Sandra skriver:

  Vill se mer mat vlogg 👌🏽👌🏽

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *