BLANDADE FRÅN MOBILEN

Glömde lägga upp dessa bilder i mitt tidigare inlägg från Guldtuben. Men jag tog självklart med Vanessa dit som min +1.

Huuuuuuuur snygg är hon inte och hennes nya chanel haha!! Vill sno den och då gillar jag inte ens boybag modeller…!

Sedan Phillipe flyttat hit så har det blivit mer middagar hemma än ute vilket jag älskar! Men eftersom att jag aldrig hinner hem för att äta lunch på dagarna så blir det alltid att något gott till lunch på någon av Sthlms hundratals restauranger.

Till vänster ser en chicken piallard från Hotel Diplomat. De har verkligen supergod mat där (smakade också Lovisas Ceasar sallad som var magisk) och mysig uteservering så det är ett grymt tips om ni är i Sthlm 🙂

Till höger ser ni köttbullar & en Croque Monsieur från Vau Du Ville där maten var sådär tyvärr. Sviiiin trevlig uteservering men tror de är bättre på deras sushi och Toast Skagen 🙂

För några månader sedan spelade jag in ett avsnitt med fantastiska BrisPodden som pratar om ångest, psykisk ohälsa, ätstörningar etc.

Jag kan helt klart säga att det är min bästa intervju någonsin när det kommer till podd, tv, tidning etc… Jag pratar väldigt djupt, ärligt och i ett helt annat lugn än vad ni nog är vana att höra mig. Finns på Podcast appen 🙂

Och det bästa jag vet är att ta långpromenader vid vattnet och lyssna på poddar! Det är livet <3 Vilken är er favvo podd?

Och här har ni det! Det bästa med att Phillipe flyttat hit haha. Nej men asså att han lagar mat är det bästa jag vet! Och han gör det så satans gott också 🙂

Att få äta hemlagat varje kväll är verkligen underskattat och ibland gör han tom frukost till mig innan jag ska iväg <3

Om det är någonting som ALLTID måste finnas i min kyl så är det färska bär. Det är fanimig det godaste jag vet <3

Mys med mami & Theo på Phils Burger på Gärdet. Deras burgare är magi magi magi!!

Ni läser väl mammas blogg också? Ni hittar den HÄR

Utsikten från Acast vackra kontor där jag och Alice spelar in vår podd. Med utsikt över hela Kungsgatan och en stooooor terass där vi ofta sitter och solar efter haha.

D R Ö M M E N

Firat världens bästa Awa som släpps bikini kollektion med Nelly. Det firades med middag på svin goda restaurangen YUC. Deras sötpotatis fries är gaaaaaalet goda!! Mums!!

Lika gott kan det vara hemma hos mamsen i hennes trädgård <3 Ingen lagar bulgur som henne!! Asså seriöst jag kan äta en hel kastrull av hennes bulgur haha 🙂

Min agentur Tourn har inte heller en dålig utsikt från deras kontor över Stureplan. De har faktiskt kontor i huset brevid mitt kontor på exakt samma våning.

Till höger ser ni när jag var på middag med kompisar på PA&Co där jag beställde in kött. Jag är ingen vegetarian men äter en sån här typ av köttbit kanske 1 eller 2 gånger per år.

21 reaktioner på “BLANDADE FRÅN MOBILEN”

 • iseedee skriver:

  Maten ser så himla god ut! =) Så lyxigt!

 • R skriver:

  Var är din strandväska ifrån, som du har på bild med din ursnygga röda klänning? Skitfin!!

  Ha en fin söndag Bianca 🙂

  • Bianca skriver:

   Jag vet tyvärr inte :/ Fick den i ett pr-utskick men finns nog säkert någonstans på nätet typ som Nelly 🙂

   Detsamma fina du <3

 • Marie skriver:

  Hej Bianca läste att du röstar på Moderaterna att dom var bäst, ja det kanske dom är för företagare som drar in mycket pengar mm Men dom är inte bäst eller bra för oss låginkomsttagare och arbetssökande sjuka och pensionärer För Moderaterna tar från dom fattiga och ger till dom rika så att säga det är så dom har gjort hela tiden vem som än varit deras statsminister så jag hoppas verkligen att dom inte kommer att vinna valet för då kommer det att bli tufft för alla svaga grupper,

  Men jag gillar dig Bianca ändå om man bortser det politiska så gillar jag dig som person och hela din härliga familj med älskar din blogg och din mammas med för den delen ni är bäst kram på dig ha en skön sommar och roligt att Philippe äntligen kunnat flytta in till dig grattis till er ta hand om dig väntar på Wahlgrens värld har inte missat ett enda avsnitt, det är så bra ni är verkligen en stor härlig familj som bjuder på er själva det är roligt och har tidigare träffat Pernilla en massa gånger hon är så härlig ha det så bra och ha en underbar sommar kram till er alla i familjen Wahlgren hoppas att Niclas kommer att vara med i Wahlgrens värld skulle vara roligt om han med var med plus övriga bröder till Pernilla men Niclas är den som man inte ser så ofta i tv nu det är tråkigt synd att han inte uppträder mer han är en grymt bra sångare och artist kram

 • Emma skriver:

  Hej, nu är det ju snart sommarlov för oss unga (skönt haha) och tänkte därför om du skulle kunna göra ett inlägg där du tipsar om fina skolavslutnings outfits <3. Har själv rätt svårt med att hitta den ”rätta” och så vidare.

  Ilysm<333

  • Bianca skriver:

   Gjorde ett tidigare kollage med massor av klänningar, men kommer komma fler sånna inlägg <3

 • Linnea skriver:

  Älskar don blogg, du är såååååååååå jävla bäst❤️❤️Puss på dig❤️❤️❤️

 • Jossan skriver:

  Du är inte vegetarian MEN du äter kött? Va?

 • Sara skriver:

  Jag har en lång lista med ställen som jag vill testa när jag åker till Stockholm, haha. De flesta har olika bloggare tipsat om.

 • Josefine skriver:

  Vilka bilder och hur snygg är inte du och Vanessa?! 😀

  http://nouw.com/sjosefine

 • Amanda skriver:

  Vart är dina klackar ifrån som du hade på guldtuben?😍😍

 • Louice skriver:

  Vart är din klänning ifrån som du hade på guldtuben? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *