VACATION READY

-Inlägget innehåller adlinks-

Prickiga klackskor – klick // Gula klackskor med spänne – klick // Gula klackskor – klick // Svarta klackskor – klick 

Slip in med brun sula – klick // Slip in med rosett – klick // Slip in med glitter – klick // Slip in med päls – klick 

Hola mina vänner! Jag ligger just nu hemma i lägenheten och lyssnar på regnet som öser ner och jag fullkomligt älskar det! Gräset, växterna och allting behöver ju regn så inte allt torkar ur så detta regn var mer än välkommet. Kanske inte stanna länge till utan jag tar också gärna emot sol hela sommaren ut hehe.

Denna helg har jag typ bara varit hemma och tagit hand om min lillebror Theo men allt detta kommer ni få se i en vlogg som kommer upp i början av veckan.

NU – myskväll i soffan med Phillipe och Dino framför någon grym film, lite käk och snacks.

PUSS <3

17 reaktioner på “VACATION READY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *