PLANS FOR THIS WEEK

FOTO: @stella_cocozza 

MÅNDAG:

Poddinspelning, lunchmöte med Team Bibbz som är jag, min assistent Lovisa, mina manager/agent Vanessa & min projektledare Emelie på Nobis för att diskutera framtiden och hur vi ska jobba nu när Vanessa är tillbaka från mammaledigheten. Möte med Guldfynd, träning med Alice och sedan middag med familjen.

TISDAG:

Spela in Wahlgrens Värld hela dagen. Vi har nämligen fått Gröna Lund HELT för oss själva fram till kl. 12.00. Huuuur sjukt!! Så vi ska dit hela familjen med några vänner och bara ha så himla kul tillsammans <3 Efter det ska jag till kontoret eller hem och jobba med datorn, bloggen och skriva klart en text. Förhoppningsvis ta en långpromenad eller något pass på SATS och sen har jag inga mer planer.

ONSDAG:

Plåta poddbilder med Alice tillsammans med Fabian Wester och sedan jobba med datorn resten av dagen.

TORSDAG:

Podda igen med Alice då hon reser bort sen. Filma för Wahlgrens Värld. Möte som är hemligt för er tyvärr. Möte med en livscoach som jag älskar, han heter Johannes Hansen och öppnar upp mina ögon något enormt!! Planera outfit inför en gala dagen efter och träna för att kicka igång hjärnan inför helgen. Jag får så otroligt mycket positiv energi av träning alltså <3

FREDAG:

Pressplåtning för Wahlgrens Värld hela förmiddag. Vanessas son Matteo fyller 1 år så det blir barnkalas hos dem för att sedan hem och svira om till klänning. Jag är nominerad som Årets Profil i Riagalan så jag ska dit med mitt kamerateam. Riagalan är nämligen en intern gala för tv-branschen där man delar ut priser till profiler & folk bakom kameran som inte ni får se. Efter det vet jag inte om jag går ut med teamet/vänner eller stannar hemma.

LÖRDAG:

Ledig Ledig Ledig

SÖNDAG:

Ledig Ledig Ledig

36 reaktioner på “PLANS FOR THIS WEEK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *