NYTT PODDAVSNITT

LYSSNA HÄR 

Bästa dagen på veckan är här för Tisdagar betyder nytt poddavsnitt!!!!!! I detta avsnitt pratar vi om Alice festhelg i Göteborg, jag fick leka mamma när Theo bodde hos mig i helgen, om hur det går med sambo livet efter 4 år av långdistans, pratar än en gång om ätstörningar och vikten i att göra det bästa för att vara en förebild för sina följare + att vi reder ut hur vi tjänar pengar. Lyssna och dela mina vänner <3

NU – precis hemkommen från Grönan där vi hade 5-kamp, åt popcorn och filmade hela förmiddagen. Nu ska jag jobba snabbt framför datorn innan jag drar ut på en springrunda för att sedan äta middag, vika tvätt, städa, beställa lite saker till hemmet på nätet & sedan sätta mig ner och skriva klart en text för ett arbete.

PUSS <3

21 reaktioner på “NYTT PODDAVSNITT”

 • Robin l skriver:

  Lyssnar just nu! Ett ord: WOW! alltid lika kul och intressant att lyssna på er två kvinnor! grlpower deluxe!

  http://www.konstenattvaramanniska.se

 • Sandra skriver:

  Vad är de för glasögon du har på dig jätte snygga ? 🙂

 • jessica skriver:

  BIANCA! LOVE YOU! Var är din outfit ifrån?!!!

 • Malin skriver:

  Av vilken anledning kan inte er famlij gå på grönan och betala för er och stå i kö som alla andra? Finns väl ingen anledning för Wahlgrens värld att behöva styra upp en ensamdag där bara för att ha något att filma?

  • Bianca skriver:

   Det var inte bara för att vi skulle filma. Det var att de erbjöd att vi fick komma ensamma i några timmar då mamma busringt dem i hennes podd för 1 år sedan och sagt att hon kräver att gå dit utan folk då Michael Jackson gjort det på skämt. De hade busringnar som återkommande segment i podden.
   Så nu återkopplade Gröna Lund mamma med denna roliga ide om att göra busringningen till verklighet. Wahlgrens Värld snappade upp på att detta hade varit roligt och vara med på och vi alla hängde på för att umgås och ha kul på Grönan.
   Vi kan utan tvekan gå dit när det är fullsmockat också, inga problem.

   Dra inga negativa slutsatser nästa gång.

   • Gabriella skriver:

    Känns som att Gröna Lund hade kunnat ge den förmånen till tusentals andra dom behövt och förtjänat det mer. Betalade ni ens för er? Antar att det är att hoppas på för mycket när det gäller er familj.

 • Camila skriver:

  Bianca, hade uppskattat om du hade kunnat saga vad dina favorit matstallen ar i NYC, vet att du varit dar.
  Du verkar aven ha bra koll pa mat!
  Tack

  • Linda skriver:

   Kan tipsa om ett italienskt cafe/lunchställe till både dig och Bianca som jag hittade förra veckan; ITAVOLO. Ligger på E52nd & Lexington Ave. De har världens största, godaste salladsbar (med burrata, parmaskinka etc så inte bara ”sallad”) och gudomliga paninis!!

 • Tinis skriver:

  Inte ok att du kommenterar Kaias kropp på Insta story. Du som har bulimi borde verkligen tänka till lite. Inte ok någonstans.

  • Bianca skriver:

   Vi alla ser olika på det där. Jag har fått MÅNGA meddelanden om att det är bra att jag påpekar det och andra som kanske inte förstår vart jag kommer ifrån.
   Kaia har gått ner otroligt mycket i vikt sedan hon blev modell för att se ut som ett ideal som industrin har bestämt ska vara ”normen”. Jag vill påpeka till alla mina följare där ute som tror att det är normen för vad som är snyggt att det är inte hälsosamt. Hon har gått ner pågrund av att andra bett henne gå ner eller att hon själv känt att hon måste bli smalare konstant.
   Alla kroppar är vackra oavsett storlek men eftersom hennes kropp inte alltid sett ut så och andra utlänska influencer påpekat det så kände jag och känner än idag att det är viktigt att poängtera att modeindustrin är inte det perfekta idealet och ska inte vara normen som många tror.
   Som vanligt så tycker alla olika om det jag tycker och tänker och det kommer alltid vara så. Du tycker inte att det var okej och många andra tyckte det var mer än okej.

   • Tinis skriver:

    Fast nu antar du att det är pga modellindustrin. Att det är orsaken till att hon blivit så smal. Mycket möjligt att det är så. Men om hon blivit så mager pga stress, slut med killen, mkt jobb (lägg till 1000 ggr så mkt som du själv jobbar) kanske tom kanske fått anorexia tycker jag personligen att man inte ska kommentera någon annans kropp / utseende oavsett för smal eller för tjock, hängbröst, smala läppar…you name it. Jag talar av egen erfarenhet. Jag var så mager som Kaia och hade inga som helst ätstörningar. Men ändå tog folk sig friheten att kommentera detta och antog (precis som jag tycker du gör) att jag det var medvetet eller påtryckningar från andra människor. Förstår att du menar väl men tänk på M som var med i Lets dance nu som jag tror är en vän till dig. Fråga hur det kändes när folk kommenterade och hade åsikter om hennes kropp när hon lade upp en bikinibild. Att hon var för smal i andras ögon. Som sagt…jag har varit lika smal och helt ofrivilligt. Det var inte kul att höra folks kommentarer för ngt de antog. Men vad vet jag, hon kanske blir tvingad även om hon går samma visningar som G Hadid som är kurvigare?

    • Carro skriver:

     Fy fan vad folk är dumma i huvudet. Värsta häxjakten på hennes Insta. Stackarn som får så mycket kommentarer om sin vikt. Tjejen är typ 16 år!! Jag tycker också hon ser väldigt mager ut men jag var ett jävla benrangel fram tills jag blev 28. Och jag led både i skolan och jobb pga alla idioter som tog sig friheten att kommentera min kropp! Det var dessa människor som intalade mig att jag inte dög som jag var. Jag hade ingen anorexia eller bulimi. Älskade mat och älskar fortfarande mat. Är så trött på folk som alltid förutsätter att man är sjuk bara för att man råkar vara smalare än de flesta. Jaaa, vi existerar faktiskt. Har aldrig stoppat mina fingrar i halsen. Är inte ett benrangel längre men mår lika bra nu som jag gjorde då. Det är snarare folk som kommenterar andras kroppar problemet ligger hos!

   • Linnea skriver:

    Så rätt och bra Bianca!!!!

 • Josefine skriver:

  Hade en riktig poddag igår och lyssnade på erat avsnitt, Pernilla och Sofias och Rebeccas och vanessas 😄🌸

  http://nouw.com/sjosefine

 • Tuva skriver:

  Hej Bianca! Jag är ett stort fan till dig! <3 men min klasskompis ardit är KÄR i dig. Han ville att jag skulle hälsa dig från honom att du är den finaste tjejen han var sätt och han älskar dig. Han kan sitta och prata om fig i timmar! Han är verkligen kääääär i dig. Hans dröm är att få träffa dig (såklart). Vi bor i Karlskrona / Blekinge och går på saltöskolan i 5 an med ska börja 6 an. Jag säger inte att du måste komma och hälsa på det räcker ksk med ett svar på denna kommentaren <3. Han skulle blivit JÄTTE glad om du svarade på denna kommentaren! Och 10000 gånger gladare om du hälsade på. Men jag fattar att du har mycket att göra och att det kostar pengar. Här är hans instagram om du vill kontakta honom: arditsspahiu . Här är min IG om du vill kontakta mig(PS. Jag är ett av dina största fan också) : 06tuvis , och här är mitt Squishy konto som jag vill ha så mycket följare som möjligt på: jumbo_squishys . PS. Jag vet att jag är privat på mitt vanliga konto men kommer SÅÅÅKLAAART svara ja på din förfrågan.
  LOVE YOU TOOO THE MOOON AND BAAACK!!!<3

 • Mia skriver:

  Hur hinner du med att umgås med din pojkvän nu , du verkar ha fullt upp med jobb och annat?
  Det är viktigt att ni får tid för varandra, annars är risken stor att det inte funkar i längden.

 • Malin skriver:

  Att folk orkar klaga o reta upp sej, men ÄNDÅ fortsätta läsa bloggen. Knepigt..
  Må så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *