S N A P S

— Inlägget innehåller adlinks — 

Byxor från Zara – liknade här – KLICK // Stickad magtopp – KLICK // Solglasögon – KLICK // Sneakers från Zara – liknande här – KLICK

Det var så mysigt på Gröna Lund igår!! Lite kallt… eller faktiskt väldigt kallt så vi stod mest och frös haha men det gjorde inte så mycket.

Vi hade ju hela stället för oss själva i några timmar eftersom att mamma busringde till Gröna Lund för ca 1år sedan i hennes podd och var då tvungen att säga att hon ville ha hela Gröna Lund för sig själv då hon och vi i familjen absolut inte kunde gå där pågrund av hur extremt kända vi är. Om Michael Jackson kunde göra det så såg hon inte varför inte Pernilla Wahlgren fick samma service. 100% på skämt såklart men Gröna Lund hörde av sig till mamma för några veckor sedan och sa att det hade varit en rolig grej om vi gjorde det roliga skämtsamtalet till verklighet. Och så blev det och Wahlgrens Värld hakade på 🙂

Som alltid så var det många av er som inte förstod att detta enbart var en rolig grej och SJÄLVKLART kan vi gå och går alltid dit även när det är fullt med folk där. Vi kände t.o.m att det blev lite väl tomt där ett tag då hela grejen med stället är ju alla människor som springer runt med adrenalinkickar överallt 🙂 Jag åkte dock ingenting haha…. är så otroligt feg ibland! Står gärna hellre och passar allas väskor som en mamma haha.

Det bästa med Grönan måste ju ändå vara utsikten över vackra Sthlm <3

Om ni har koll på mitt veckoschema som jag la ut i förrgår här på bloggen så vet ni att jag skulle ha ett möte med TeamBibbz som vi kallar oss haha på Nobis. Jag tog in deras lax som jag alltid ber dem steka på eftersom jag inte gillar rå eller rökt lax. Fräsch, enkel och med en utsökt buffola mozzarella vid sidan av. Mums!! Vi alla tog faktiskt in samma.

Btw! Jag själv älskar när andra bloggare lägger upp veckans schema. Är det något ni vill att jag också gör varje vecka?? Isåfall kommentera i detta inlägg så jag vet!

Jag lekte även fotograf till min vackra agent/manager Vanessa. Ni följer väl henne vid detta laget på Instagram va?! Om inte så gör det NU @vanessa.lindblad. Och om ni vill veta var hennes kläder är ifrån så får ni fråga henne där för jag har ingen aning tyvärr.

NU – Göra mig i ordning inför dagens plåtning med Alice & Fabian till podden. Måste föna håret, styla det, sminka mig & välja outfits på 1h….. Önska mig lycka till haha!

Glöm inte att lyssna på podden heller vänner. Ni kan trycka HÄR för att komma direkt till alla avsnitt <3

 

 

97 reaktioner på “S N A P S”

 • Zara skriver:

  Hon tror Jon är nått den sassa 😂😂😂
  Får skylla sig

  https://nouw.com/sassabassa/nej-jag-ar-ingen-divig-manniska-33960056

 • Lina skriver:

  Att gröna Lund ens går med på detta visar hur dumma de är 🤔 även om detta är på skoj har er familj verkligen hybris..

  • Bianca skriver:

   Du får gärna skriva till mig på vilket sätt vi har hybris 🙂

  • Malin skriver:

   Håller helt med dig Lina. Men det är nog för mycket begärt att familjen Wahlgren ska fatta det själv. Vilken annnan familj vill göra en allmän show av sitt liv i FYRA säsonger?! Och glatt gå gratis och ensamma på grönan trots alla ekonomiska möjligheter i världen? Bara att kalla det jobb när man blir filmad medan man pratar sex och går på restauranger visar hur världsfrånvänt allting är.

   • eva skriver:

    men herregud, denna familj är ju underbar, jag unnar dom all lycka och framgång i livet!! kan inte va lätt att ständigt bli filmad heller, keep up the good work!!

   • Bianca skriver:

    Hahaha oj oj oj vad du pratar om saker du inte har någon aning om… Men jag tar gärna en fika med dig och förklarar allting 🙂 Kram på dig och försök tänka positivt i framtid. Jag lovar dig att man blir lyckligare av det!

    • Lina skriver:

     Ett tillägg Bianca, det är lätt att tänka positivt om man har en massa pengar och aldrig behöver bekymra sig om månadernas räkningar. Det är också lätt att tänka positivt om man inte lider av sjukdomar som begränsar andras liv. Kram på dig och försök tänka realistiskt i framtiden, alla är inte lika lyckligt lottade som du.

     • Bianca skriver:

      Bara för att man har det bättre ställt än andra betyder det inte att man ska behöva trycka ner andra som strävar mot sina drömmar. Det kallas avundsjuka och bitterhet.

   • Lina skriver:

    Håller helt med! Det visar bara hur fucked up samhället är, att ett produktionsbolag vill betala så galet många miljoner för att filma familjen Wahlgren, jag tyckte om serien från början men nu har den bara blivit dryg, känns inte som om det händer något speciellt utan väldigt mycket sexsnack och att de bara vill göra säsong efter säsong för att få in så mycket pengar som möjligt. Det är ju tyvärr så med personer som fått smaka på pengar, att de bara vill ha mer och mer och aldrig nöjer sig.

    Jag är verkligen emot det här med influensers, ger så mycket ångest åt många som aldrig kommer få det så bra ställt. En stor del av influensers jobb går ut på att visa upp nya kläder (som de får gratis) och visa bilder från resor som såklart också är sponsrade. Inte nog med att de får allt gratis så tjänar de sjukt mycket pengar. Att då läsa om utbrändhet är lite skrattretande. Visst, Bianca kanske känner sig utbränd men på riktigt? Bianca kan tacka nej till alla jobb! Hon har så mycket pengar så att fortsätta tacka ja till samarbete efter samarbete bara för att fortsätta få in cash och inte riskera att hamna utanför rampljuset en stund och samtidigt skriva om utbrändhet blir väldigt skrattade för personer som på riktigt går in i väggen för att de jobbar röven av sig. Att jobba som undersköterska, lärare eller liknande DÄR kan vi snacka om utbrändhet, stressen och jobbet tar aldrig slut. Alla kan inte välja att bli influensers. Tycker bara samhället är helt jäkla sjukt och det är inte Biancas fel att företag vill betala henne äckligt mycket pengar men allt är bara sick.

    • Bianca skriver:

     Sluta gärna läsa min blogg från och med nu! Människor som dig som inte förstår, som inte har respekt för andra och som tänker trångsynt vill jag ha inte ha inne på min blogg. Tack 🙂

     • Malin skriver:

      Med den kommentaren visar du tydligt hur omogen och världsfrånvänd du är. Som Lina skriver, du har en extremt priviligerad sits men besitter noll ödmjukhet kring det. Och att på ett barnsligt sätt säga att ingen får lösa bara för att de inte smörar för dig är skrattretande. Jag jobbar tex som sjuksköterska. Tror du att jag bara får beröm och lovord från patienter och anhöriga? Tror du jag surar ihop och ber dem dra om de säger saker som inte passar mig? Nej, för så beter sig inte en mogen människa med ett uns av ödmjukhet. Och hör och häpna, ibland ligger det relevans i deras kritik som jag tar till mig av. Det är inte farligt vet du.

      Sen är det inte ditt fel att samhället är sjukt och människor så naivt lättimponerade att man tjänar så mycket mer på att vika ut sig och bitcha i tv än att rädda folks liv. Men som sagt, lite ödmjukhet skadar inte.

     • Bianca skriver:

      Hahaha asså herregud!
      Jag får kritik och elaka kommentarer ca 300 gånger om dagen. Många tar jag åt mig av för jag är en sådan person som analyserar mig själv, alltid vill utvecklas till det bättre och tar åt mig av kritik. Men när det kommer en sådan bitter kommentar från en sådan som dig så har jag all frihet i världen av inte ta mig av den. Är man en mogen människa som du själv skriver så vet man också på vilket sätt man ska ge kritik för att någon ska kunna bemöta den bra. Din kommentar är enbart pinsam och därför svarar jag till dig på detta sätt.

     • Bianca skriver:

      Och Malin! Hur vet du hur om min ödmjukhet till min ”priviligerade sits”?? Känner du mig? Umgås du med mig? Har du ens träffat mig? Nej, det har du inte!
      Så du kanske nog ska börja sluta dra elaka slutsatser om folk och fokusera på ditt eget istället.
      Jag är en ung tjej som jobbar med ca 8 (snart 10) olika typer av jobb och alla tar mycket tid. Säger absolut inte att det är tuffare eller ens i närheten lika tufft som att vara en sjuksköterska. Och tro mig när jag säger att jag all respekt i världen för folk som jobbar inom sjukvård.
      Men jag har valt att inte jobba inom det och istället jobba inom media, mode, tv, entreprenörskap och skapa egna varumärken som driver och inspirerar mig.
      Att du inte vet mina arbetstimmar och arbetsuppgifter är inte mitt fel och något du heller inte ska lägga dig i.

    • Eva skriver:

     Fårstår verkligen alla reaktioner
     Ris och ros
     Men då tex Bianca snälla låt henne hålla på hon kommer som alla andra bli i folkets ögon ett minne blott till slut tröttnar man
     Det är bara se walhgrens värld i början helt ok idag som ni säger gör allt för att tjäna pengar så hon då kan köpa tre väskor istället för två
     Pernilla tex hon förtjänar denna uppmärksameheten okej den har hon väl haft nån gång tidigare men då var det problemet med exet
     Så hon förtjänar detta så hon kan köpa sitt hus i spanien
     Dem behöver säkert detta
     Om ni tänker efter så är det dom som talar om för oss när dem är på bild för korsord till att göra tv program inget i alla fall jag märker
     Har dem de behovet låt dem ha de
     Ingen av dem tar kriitik
     Bättre ni skriver guda ord så blir det lungt !
     Har full förstårlse ang grönan hon var som vanligt klumpig med att välja ordval
     Just nu går de bra för dem låt dem njuta

     • Niklas skriver:

      Men ni säger ju alltid att WVr helt ofiltrerat så ja – man lär ju på ett sätt känna dig. Eller är det bara ofiltrerat och äkta ibland?

  • Asterixia.se skriver:

   Som ren info så öppnar Gröna Lund klockan 12 på dagarna och inspelningen pågick på förmiddagen innan öppning.

 • Annie skriver:

  Hur redigerar i dina bilder? Filter, vilka? Så fint ju 😀

 • Amanda Larsson skriver:

  Så bra Bianca ❤️

 • Caloveline skriver:

  Jaa!! Skriv ditt veckoschema!!
  http://Www.caloveline.com

 • Conny skriver:

  Rätt Bianca! Man måste ju inte läsa om man inte vill. Om någon inte gillar bloggen så är det bara att avstå.

 • Bella skriver:

  Men shit stackars dig som får sånna hatiska kommentarer. Förstår verkligen inte vad för problem vissa människor har…. tycker iallafall att det va kul att ni fick hela gröna Lund för er själva för jag hade gärna velat ha det. Jag tror nog ingen hade tackat nej till det och speciellt inte de som klankar ner för de är ju mest avundsjuka för de inte kan ha det så.

  Men men älskar din blogg och du är så sjukt vacker! Girl crush x10000 😩💕💕💕
  https://nouw.com/bellagabriella

 • Belinda skriver:

  Du är så bra Bianca och jag älskar din blogg!!!!
  Jag hade även tyckt att det hade varit kul om du vill skriva veckans schema varje vecka.. Tycker nämligen också om att läsa andras veckoschema😊

 • Helena skriver:

  Bortskämda unge! Att du inte ser mycket förmåner du faktiskt har är för mig en gåta. Varför har du tex inte klarat ditt körkort? Du fick hela kursen betald (trots att du med råge har råd att betala själv) , hur många får det? Och ändå mäktar du inte med att slutföra..?? Och att som famlij ha sån hybris att man gör en grej av att ha grönan för sig själv…. Kan på rak arm komma på hur många andra som helst som skulle förtjänat en sån dag mer än ni. Blir intressant att se hur länge din pojkvän står ut med dig. Han som gått en lång utbildning, inte är kändiskåt och verkar ha det goda omdömet att inte vilja synas i tv hela tiden.

  • Bianca skriver:

   Körkortet är mitt eget val om jag vill ta tag i det igen eller inte. Dessutom så filmade vi för Wahlgrens Värld hela den veckan vi var där och satt och gjorde synkar i 7h innan provet dagen innan så jag hann inte plugga så mycket som jag önskat. Dessutom är jag väldigt dåligt på att minnas information jag läser in så jag behöver mer tid än andra att plugga för att det ska sättas sig.
   Det var ett erbjudande från Gröna Lund och vi passade på för att det skulle vara en rolig grej. Självklart förtjänar många andra det mer men vilka är vi att tacka nej till ett så roligt erbjudande till alla kids som var med.

   Angående att jag vill synas i tv hela tiden… Det är mitt jobb så som en programledares jobb är att stå framför kameran och göra tv. Jag har liksom kontrakt med kanalerna som vilka som helst som jobbar med att göra tv. Slutar jag göra tv så går jag mot kontrakt. Men det kanske är för svårt för dig att förstå eftersom det verkar som att du tänker väldigt trångsynt tyvärr.

   Om jag vore kändiskåt så hade jag tackat ja till alla erbjudanden jag får och även alla event. Men jag är inte kändiskåt utan jobbar och tackar ja till det jag känner driver mig framåt och det jag brinner för.

   Ha en underbar dag Helena <3

   • Karin skriver:

    Bianca varför har du inget körkort??? Bara undrar vad har andra för nytta av de! Hahaha 😙😚😘

   • Leo skriver:

    Om du har ”kontrakt med kanalerna” som du skriver så gäller väl kontraktet i så fall medverkan ii ett särskilt program i en kanal. Trodde inte man kunde ha kontrakt med flera kanaler samtidigt. Vore intressant om du skrev något om vilka kontrakt du har med olika kanaler om medverkan just nu.

  • Lisa skriver:

   Hej..
   Måst bara fråga.. Hur orkar du lägga ner så mycket negativ energi? Hur orkar man kränka ner på andra.. avundsjuka..? Är du helt felfri? Varför inte vara glada för andras lycka? Varför ta upp andras misslyckanden?.. något som har varit i det förflutna. Alla har vi olika kunskaper och talanger! Vi har olika inlärning etc.. är du perfekt.?. Lyckas med allt? och till ni andra. Ingen ÄR felfri! Jag gillade INTE Wahlgrens värld alls fån början. Men ju mer jag tittade.. ju mer gillade jag dom. Dom är som vilken vanlig ”svenne” familj som du och jag. JAG ÄLSKAR ER! Störtskön familj! Bianca du är grym! Med eller utan körkort.. med och utan misslyckande. Jag tycker du är grym och WOW.. så ung och talangfull och har kommit så långt och har jobbat så hårt och lyckats! Du är rolig och vacker och helt enkelt störtskön!

   Om man inte gillar en person eller blog.. eller program.. Varför utsätta sig att bli irriterad och negativ… Har ni inget bättre att lägga energin på!? Fokusera på något ni tycker om att läsa, titta på då då.. kan ju inte vara så svårt. Om du inte blir glad och lycklig av att läsa Biancas blogg.. läs DEN inte dårå.. läs något du tycker om.. det gör jag. Ååå.. så mycket bättre jag mår.. 😂 som Bianca säger sluta följ henne.. ! ENKELT!

   Förstår inte hur ni råkar! Man kan ju inte gilla andra..Det är okey att inte gilla vissa människor.. gör oss en tjänst.. sluta att läs om du inte gillar Bianca!

   Du är Grym Bianca! Hela din familj är grymma och ni är så roliga!

   Kram lisa

 • Linda skriver:

  Jaa, älskar veckans schema! Speciellt eftersom du har så mycket roligt du jobbar med, så tycker jag verkligen du ska lägga upp det 🙂

  tack förresten för att du är en sådan inspiration <3 TIll skillnad från många som verkar bli avundsjuka av det du gör, kan jag ärligt säga att du bara inspirerar mig att hitta på roliga saker, ta för mig mer i livet och lyfta upp andra människor.

 • Maria skriver:

  Jag förstår helt att ni tackade ja till detta (vem skulle inte göra det??)
  Är lika gammal som dig och hade älskat att få tillbringa en förmiddag på ett nöjesfält med familj och vänner, att ni dessutom fick vara där själva är ju en barndomsdröm som kom i uppfyllelse 😍 och vilken förälder har inte drömt om att få ge sina barn något sådant?

  Dock förstår jag inte hur gröna Lund först kan neka ett sjukt barn som önskade sig detta, för att sen erbjuda en annan familj samma sak…Men det är inget som har med dig eller din familj att göra, ni fick ett fint erbjudande och tackade ja. Vilket ni gjorde helt rätt i! ❤️
  Däremot skulle jag vilka få veta hur grönan tänker kring detta, mem det är som sagt inget som du eller din familj ska behöva stå till svars för! 🌸

  • Bianca skriver:

   Håller med dig, finns så många andra som förtjänar det mer. Men när vi fick frågan så är det klart att vi tackar ja! 🙂

 • Bella skriver:

  Gud så härligt! 😀

 • Jennie skriver:

  Hej! fina Bianca jag skulle vilja träffa dig hur gör man de? ☺

 • Jenny skriver:

  Vilka hemska kommentarer av medmänniskor, otroligt fula påhopp. Frågor om körkortet, hur länge pojkvänen står ut, ifrågasättande av kändiskåthet och påståenden om avsaknad av ödmjukhet. Varför har man behov av att skriva detta, lättar det i egna sinnet när man får tala om för en medmänniska att du ska inte tro du är något. Känns det bättre när man får nerskrivet och adresserat alla avundsjuka tankar. Vad är syftet? Du lever ditt liv precis som du vill och efter de förutsättningar du har Bianca, jag som ibland kikar in på din blogg, som följer Wahlgrens värld gör det för att jag gillar er. Heja dig! 🌸

 • iseedee skriver:

  Det låter riktigt roligt att ha ett nöjespark för sig själv en hel dag. Hoppas att ni utnyttjade detta till max! =)

  Mycket smarrig matbild!

 • Sussie skriver:

  Så många barn i det finns i våra förorter som aldrig får åka till grönalund eftersom familjen inte har råd. Ni borde skämmas och även Gröna Lund och kanal 5 . Bjuda familjen Wahlgren som badar i pengar i stället för att bjuda in barn som aldrig får möjligheten till något kul. Skäms skäms SKÄMS på er!!!!!!!!

  • Bianca skriver:

   Tror inte att du hade tackat nej om du fick frågan 🙂 Självklart finns det många andra som förtjänar det mer än oss, men när vi fick frågan är det klart att vi tackar ja!

 • Karin skriver:

  Lova att du inte tar åt dig av alla bittra människor där ute. Er familj riktigt lyser av värme mot andra människor, ni är fantastiskt ödmjuka hela högen och dessutom har ni sjukt härlig humor. Så var trygg i det och försök verkligen att inte lyssna på skitsnacket.

 • Linda skriver:

  Alltså sluta att skälla på bianca för de här med gröna lund. Det är väl inte biancas fel att grönan valde att göra detta. Det smakar inte bra i mun när jag hör det, de håller jag med om, men de är ändå inte bianca fel. I en önskvärld hade jag velat läsa om att grönan fått vara öppet enbart för alla barn som lever på existensminimum. Tänk vilken lycka!!!

  Sen måste jag säga att de hade känts väldigt trist o gå där med så lite folk. Är inte avundsjuk och hade inte åkt dit. Thingeling ☺️

  • Bianca skriver:

   Håller med om att många andra förtjänar det mer, absolut! Men när vi fick frågan så är det klart att vi tackade ja.

 • Camilla skriver:

  Vår värld e bra knepig där alla ska behöva skämmas så fort man har det bra eller bättre än någon annan. Om alla stannade upp o funderade lite så kanske alla inser att det alltid finns någon som har det värre än oss i det här landet.

  Vad spelar det för roll om fam Wahlgren nu fick va själva på gröna lund ett slag, det skadar knappast någon?

  Och detta ständiga ”tänk på de fattiga barnen”. Vi är själva ganska utsatta, är sj ensam vårdnadshavare till ett barn med mkt extrabehov o diagnoser, har vart utbränd mer än en gång pga det (ännu en sak folk måste fatta, det ligger inte i vilket arbete man har, stopp kan det ta ändå, tom som mamma). Det må inte va så fett eller roligt alla gånger.

  MEN är det något vi inte är så är det missunnsamma, jag skulle skämmas ögonen ur mig om mina barn skrev så här till andra människor. Vad har VI med att göra vad som bränner ut någon annan, om någon annan har mer pengar än oss eller får saker som vi inte får? Vad ger OSS rättigheten att reta någon för att vi lever olika liv. Varför kan vi inte glädjas åt varann, eller ignorera det som vi inte vill glädja oss åt. Varför måste vi säga elaka saker så fort vi tycker något. Vad är det för en värld vi vill ha eg? Varför är mobbning inte ok i skolan men tydligen ok sen?
  Vi förkastar andras krig men folk i Sverige beter sig ärligt talat inte mkt bättre själva.

  Jag förstår att du blir utbränd Bianca, kanske också pga alla känslor o tankar sån här skit måste dra igång <3 snacka om energisugande, alla är vi olika och det är helt ok.

 • Amanda skriver:

  Kan inte du ha din nästa fanträff i Göteborg? Hade vart super kul.

 • ISA skriver:

  Haha visste det skulle bli sånt jävla liv i luckan här i kommentarsfältet. Människor är för roliga.. alltid något att klaga på liksom. Ta inte åt dig utan scrolla bara förbi snälla. Btw! ÄLSKAR veckans planer så jaaa mer av det 🙂 <3

 • Erik skriver:

  Hej, försöker få till en extra liten inkomst..vill ta med min fru på en resa 😊 Denna länk går till Pernillas blogg..är 5 sekunders reklam först bara. Ett klick på den ger mig några ören..många bäckar små! 🙄 hoppas det går bra!

  http://festyy.com/wHYtTW

 • Fnulan skriver:

  YEAH, vilken dröm!! Skit i surpruttarna här i kommentarsfältet och lev er glada på minnen och det roliga ni hade! Det finns en sida av allt och det är inte ni som ska skämmas OM det är någon ska göra det. I så fall är det Gröna Lund. Äsch skit i det och lev livet. Vi är många som skulle vilja vara ni där på Grönan.

 • Fnulan skriver:

  Och en annan sak Bianca. Fy tusan vilken stjärna du är som faktiskt svarar på alla kommentarer. Respekt till dig och jag vet att din mamma också är grym på att bemöta sina läsare. HÄRLIGT!!! Jag gör också det och vet hur mkt det uppskattas. ❤️

 • Wilma skriver:

  Blir så ledsen när jag ser såna kommentarer som t.ex. Lina och Malin spydde ur sig. Att man kan vara så sur över att nån förtjänar bra med pengar och får vissa förmåner tack vare jobbet… Såna negativa idioter hör inte hemma här. Bianca u go girl <3

 • Bibbi skriver:

  Kära barn, skulle jag vilja säga men du är ju vuxen. 🙂 Kollar bara på Wahlgrens för att du är med. Du är riktigt rolig. Jag är ganska mycket äldre än du o tycker att många unga människor är så roliga. Hur ni resonerar o tänker. Såg ett gammalt avsnitt ikväll, det var från när du hade ansökt om banklån till boendet. Då blev jag helt förskräckt! Du sitter o säger i tv-rutan att om du inte får lånet så ska du åka hem o slå bankmannen. Oj oj, se dig för så att du inte blir anmäld. Det är brottsligt det du sa. Du skrattade o sa att det var på skämt men det kan vara någon som inte tar det på skämt o anmäler dig. Det ser man ju på kommentarerna här uppe, vad en del är störda över grejer du gör. Värna om dig! God natt o sov gott. 🌸

 • Conny skriver:

  Många intressanta åsikter på denna sida – kul läsning!

 • Catarina Eriksson skriver:

  Alltså … jag själv har råd med halvdyra, snygga kläder men alla har inte råd med det. Jag har råd med restaurangbesök men alla har inte råd med det. Jag har ett boende och bil vid medelhavet men alla har inte råd med det. Jag går på bio rätt ofta men alla har inte råd med det. Jag köper skönhetsartiklar av lite dyrare märken men alla har inte råd med det. Osv osv osv. Ska jag avstå från det för att det är många som inte har råd med det???? Den svenska avundsjukan … jag kräks! Vad jag kunde läsa mig till så öppnade Grönan kl 12 denna dag ni var där. Nu får de missunsamma ge sig!! Kram till dig Bianca!

  • Sandra skriver:

   Alltid detta med avundsjuka! Jag kräks

  • Daysie skriver:

   Just det, den ”svenska avundsjukan” för att set är inspunnit i vår kultur och ryggmärg från när klassmotsättningarna mellan arbetare och kapitalister föddes. Det är ju komplicerat och går långt tillbaka. Alla ska ha lika, vara lika, annars är det orättvist. Men va fan hur skulle ett sånt samhälle se ut??
   Jävligt outhärdligt.
   Patetiskt.
   Fult samhälle.
   Tror inte det finns i andra länder.
   Men det var ju så vissa politiska partier ville forma oss att vara. Och det sitter i. Man lär sej hemifrån tidigt att gemföra sej med andra och så tycka negativt om någon har mer än en själv. Helt fel fokus blir det ju. Prestera något för fan då och håll käft. Eller var tacksam. Var tacksam och sprid glädje dom så många gör här.
   Så många generösa kommentarer som Bianca får!!!!
   Så jag antar att om man växer up i en sån miljö, att konstant gemföra sej och jobba fram avundsjukan så är det den giftiga miljön som bidrar att man kan inte hitta ur det sättet att tänka.
   Men man bor väl inte i Sverige utan att man känner
   till den där avundsjukan?
   Därför tror jag, Bianca, att det är som att banka huvet i väggen att debattera om detta som sitter i generna sen generationer tillbaka.

   • Sandra skriver:

    Så tröttsamt med att alla tjatar om avundsjuka och jag tror nog den finns lite överallt men kanske mer här inte vet jag.

  • Bianca skriver:

   Haha så sant!!! 🙂

 • Nina skriver:

  hej bianca, jag älskar wahlgrens värld och din blogg, kram

 • Sassabassa skriver:

  Jag mådde så FRUNKTANSVÄRT DÅLIGT…läääääs min blogg.

  https://nouw.com/sassabassa

 • Bill skriver:

  När ska du inse att du kan få vilken kille du vill? Han lämna dig nu är det dags att ge tillbaka dumpa! Alla vill ha dig sötnos!

 • Hanna skriver:

  Nya inlägg ! Läs
  https://nouw.com/shansi

 • Frida skriver:

  Undra om folk blev lika rabiata när julkalendern ”När karusellerna sover” spelades in på Liseberg? 😂

  Herregud vad folk är missunnsamma..
  Gröna Lund och andra parker gör så mycket för de som har de sämre ställt, men detta var för ett TV-program och det var ju inte så att de stängde av parken för allmänheten utan öppnade upp tidigare… så löjligt att ens vara bittra över en sådan sak, för vem fan hade tackat nej till det? Och det finns ju ALLTID någon som har det sämre ställt än sig själv men varför ska man hålla på sådär? Var lite ödmjuk istället och unna folk deras lycka och framgång.

 • Asterixia skriver:

  Grattis till vinsten! Får du plats med alla dessa priser du vinner? 🙂

  • Bianca skriver:

   Tack!!! Jag är så glad för alla priser jag vinner och det gör mig taggad till att köra ännu hårdare 🙂

 • Sandra skriver:

  Hej fina Bianca! Kikar inn bara för att hej och att jag tycker du verkar som en sjukt härlig tjej! Har sätt några avsnitt av eran serie och tycker du påminner såå sjukt mkt om mig själv faktiskt! Hehe det är som å se mig när man ser dig å det är så roligt! 😁 Önskar dig en fin helg och så måste du hälsa din bror Benjamin att jag väntar på att han ska släppa sin kokbok med alla pastarätter 😁🤩 kram Sandra

 • Sandra skriver:

  Hej fina Bianca! Kikar inn bara för att hej och att jag tycker du verkar som en sjukt härlig tjej! Har sätt några avsnitt av eran serie och tycker du påminner såå sjukt mkt om mig själv faktiskt! Hehe det är som å se mig när man ser dig å det är så roligt! 😁 Önskar dig en fin helg och så måste du hälsa din bror Benjamin att jag väntar på att han ska släppa sin kokbok med alla pastarätter 😁🤩 ❤kram Sandra

 • Emelie skriver:

  Låt inte den svenska avundsjukan segra ! De kommer alltid finnas människor de är synd om , men de betyder inte att folk som jobbat hårt och tagit sig en bit på vägen i livet ska behöva stå tillbaka! Livet kommer alltid att vara orättvist och folk kommer alltid att sprida sin negativitet ! Älskar att följa dig Bianca och även om jag är lite smått avundsjuk på ditt liv så unnar ja dig all framgång ! De är du värd! Sänder massa kärlek till dig och hoppas den ger mer än vad alla elaka kommentarer tar ! Heja dig ! Fina du !

 • Linda skriver:

  Det finns alltid haters, så är det bara. Hoppas ni hade en bra dag. Läs om vår behandlingsplanering på Sahlgrenska inför vår kommande ivf.
  http://www.leyasmatte.com

 • Emma skriver:

  Jag fattar inte varför folk alltid ska vara avundsjuka! Du jobbar som fan, du förtjänar de saker du får ta del av! (Fan, det är få människor som kan ha så många bollar i luften som du har!)

  Ta inte åt dig! Vi är flera som tycker att du är awesome på det du gör!

 • Hanna skriver:

  Alla arga kan väl kontakta Gröna Lund istället och gapa och skälla på dem? Eller låta bli att gapa och skälla över huvud taget förresten och uppföra sig civiliserat. Kanalisera ilskan till något bra och gör en insats själva för något ni brinner för. Ni har det säkert bättre än många andra och kan göra något vettigare än att bete er illa mot Bianca Ingrosso. Kram

 • Ann Dahl skriver:

  Avundsjukan finns överallt, men frågar man om de vill byta med dig en dag och göra allt jobb som du lägger ner, så är frågan nej.
  Jag råkar ut för den svenska avundsjukan ofta bara för att jag är handikappad . Det innebär att jag har hemtjänst, fått anpassad dusch, handikappstillstånd och hjälp till altan.
  Men ta över mitt handikapp och värk vill de inte ha. Sen tänker de inte på att jag får betala rätt så mycket för servicen och jag tror du får betala också. Kanske inte så mycket i pengar som i tid.
  Du har ju deadline och så.
  Stå på dig Bianca
  Från en 63-åring som följer er på tv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *