BEST PHOTOSHOOT

Igår så hade vi plåtning hela dagen fram till 16.00 för Wahlgrens Värld säsong 4.

Vi hade på oss så himla fina kläder men tyvärr har jag ingen aning vart allt kommer ifrån + att det mesta är saker som kommer ut i höst tyvärr.

Jag har nog aldrig känt mig så otroligt fin som jag gjorde igår!! Det är så härligt att plåta och stå framför kameran och bara köra när man känner sig genuint fin 🙂

Jessica Wahlgren (min morbrors ex-fru som känns som min moster) sminkade mig så jag verkligen såg ut som mig och inte som en brud med massa massa smink och gjorde mig så så fin i håret <3

Sminket höll hela kvällen och det var länge sen jag fick så mycket komplimanger för ”mitt” smink. Tack Jessica! Älskar dig <3

Stylisten Anna Hjerten stylade mig E X A K T så som jag älskar att klä mig!!! Asså varenda look var MAGI och jag kan ha beställt typ allt jag bar haha! Hon fick liksom fram min klädstil fast så som jag aldrig får till den.

Och Magnus Ragnvid fotade och bilderna blev såååå stööööööört feta!!! Vill ha alla alla alla haha!!

Mitt i plåtningen ringde Benjamin på face-time och överraskade alla med att han är tillbaka i Sthlm efter ca 3 veckor i Los Angeles 🙂 Jag visste faktiskt om att han skulle komma hem men alla andra blev så glada <3

Asså denna looken är rena rama drömmen!!!

Och blev helt kär i denna klänning!! Vill som sagt ha allt haha 🙂

Så mysigt att få jobba med sin mami ibland <3

Älskar älskar älskar detta set!!

Tack för en underbar plåtning! Så spänd på att få se resultatet!! 

Hej hörni! Hur mår ni? Jag ligger hemma själv i lägenheten och njuter av att bara vara. Vet att det är underbart väder ute och jag kanske borde göra något men jag är verkligen bara så sugen på att ligga i soffan och kolla serier som jag inte hunnit se. Nu är jag inne på 13 Reasons Why säsong 2 och woooow vilken säsong!! Så bra!

Och tusen tack till alla på plåtningen som gjorde att jag kände mig som en prinsessa och så bekväm framför kameran <3 Har bestämt mig för att börja jobba med stylisten @annahjerten nu faktiskt. Att hon ska hjälpa mig varje vecka med att styla mig inför event, tillställningar, inspelningar, plåtningar och etc. För det är sån stress att göra det själv när tiden sällan finns tid till att stå och slänga ut allt i garderoben på golvet och leta sig fram till snygga looks när taxin står utanför och väntar hehe. Hon får gärna styla mig varje dag för den bruden har världens bästa stil asså <3

NU – fortsätta dega i soffan och sen kanske jag ska tvinga mig själv ut på en promenad 🙂

PUSS!

 

60 reaktioner på “BEST PHOTOSHOOT”

 • Emma Carlsson skriver:

  Så fina ni är ihop, du och Pernilla❤️

 • Sophie skriver:

  Den blå klänningen, beigea byxorna med knyt och rosa skjortklänningen är från Maje och finns på NK! 🙂

 • Lukas skriver:

  Bianca. Du är en dröm

 • mona-lena skriver:

  Du är inte så klok som du tror att du är du även din bror klar ett körkort o över 20 årsåldern .Det tillhör i dagens de som inte har klarar ett körkort i dagens då anser att de är flängda.Nästan yrken kräver körkort men det du inte vad detta innebär

  • Bianca skriver:

   Och enda andledningen till att jag inte klarade av provet med 2 poäng var för att vi gjorde synkar i 7h dagen innan provet då jag borde ha fått plugga och behövde plugga… Så gumman du vet inte allt. Men det du gör är att påpeka att folk som inte klarar prov är puckade, dumma i huvudet eller vad du nu vill kalla det.
   Människor som dig vill jag inte ha inne på mina sociala kanaler. Så lägg din negativa energi någon annanstans. Hejdå!

   • Aina skriver:

    Varför haka upp sig på ett underkänt teoriprov. Frågan är väl varför gör du inte ett nytt prov så du kan få ett körkort.

    • Bianca skriver:

     För att jag bestämmer helt själv över mitt liv 🙂

     • Isabella skriver:

      Uppenbarligen ville du ha körkort eftersom att du försökte ta det? Tyvärr kommer datorn inte godkänna ditt teoriprov bara för att du är Bianca Ingrosso, inte heller uppkörningen godkänns därför. Du klarade uppkörningen så hur svårt kan det vara att faktiskt sätta sig ner och plugga lite?? Man kan inte få allting serverat på ett silverfat.

     • Bianca skriver:

      Finns en hel anledningar som jag inte behöver eller vill ta med dig 🙂

   • Sonja skriver:

    Bianca, bry dig inte ens att svara så små människors kommentarer. Den personen är enbart en ”social vampyr” och lider så mycket av att inte själv vara lika vacker och intelligent som du. Man skall bara tiga ihjäl sådana korkade människor.
    Fortsatt trevlig helg finaste Bianca! 😎

  • Ida skriver:

   Men Mona-lena, vad ville du uppnå med din kommentar?
   Det känns bara konstigt att kasta skit på någon annan, när själva kommentaren du skriver är rätt osammanhängande och inte så bra formulerad.
   Jag tänker bara på vilken förebild Bianca är för många unga tjejer. Hon driver företag, har jobbat för att göra det hon tycker om, hur många är det inte som aldrig kommer dit. Hon ber inte om ursäkt för att hon finns och det tycker jag är förjävla bra rent ut sagt. Jag tror inte du skulle uppskatta en liknande kommentar själv.

   Jag är bara nyfiken hur du resonerar.

  • M skriver:

   Jag har klarat mig i över 50 år utan ett körkort, och löser de svåraste korsorden dessutom, så dum i huvet är jag knappast. Din kommentar är korkad!

  • Almina skriver:

   Du är inte klok, Mona-Lena, som tror att du kan skriva en kommentar, när du varken kan stava, uttrycka eller formulera dig korrekt. Till och med jag, som bara är nitton år gammal, skriver bättre än du. Jag anser att, om man skriver som du gör, då är man flängd. I dagens samhälle är det viktigt att kunna skriva bra, och nästan alla yrken kräver det.

   Tack o hej!

  • Wioletta skriver:

   Asså hur elak får man vara. Det där är inte okej och skriva så. Om du nu själv anser vara smart så måste jag nog säga att där har du fel. För hade du varit smart hade du aldrig skrivit en sådan skit kommentar 😡

 • Anna skriver:

  Så galet snygg 😍🌸

 • Anna skriver:

  Älskar din hårfärg !

 • Bella skriver:

  Ser fram emot den nya säsongen! 😀

 • iseedee skriver:

  Du är så vacker, i allt.
  Jag blir så inspirerad av dig. 🙂

 • Tina E skriver:

  vilka snyggingar du o Pernilla! O du Bianca Grattis till Tv-priset!! Kram!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Men lägg av vilka snygga kläder! Vill ha allt som ni har på er 😀

 • FILIPPA ML skriver:

  Finns ingen vackrare än du!! 😍❤️
  https://nouw.com/filippaml

 • Wioletta skriver:

  Säger bara wow så snygga kläder. Den som styla dig har verkligen lyckats. Du är så underbar fin.

 • Veronica skriver:

  Varför använder inte du iPhone x längre? Undrar eftersom jag ska köpa en ny mobil. Föredrar du iPhone x eller iPhone 7 Plus ??

  • Bianca skriver:

   Jag gillade inte iPhone x alls av flera anledningar men främst att den laggade väldigt mycket. Har en iPhone 8 plus nu som jag älskar 🙂

 • Måste bara säga att du är en så härlig människa
  Du vågar så mycket !! Och står för så bra saker för unga tjejer !
  Och önskar dig all framgång ❤️
  Och ja jag är 50+ 😅
  Kram

 • Stina skriver:

  Hallååå!
  Orka den här viben i kommentarsfältet, kan inte snälla alla neggon skaffa ett liv istället?

  Jag vill veta vart det bruna setet, vita skjortklänningen och det gröna setet är ifrån? Måste ha allt!

  Fortsätt do you! Du är ball

 • JUNITJEJ skriver:

  Snygga kläder! Kul att brorsan är hemma igen!

 • Elsa skriver:

  Älskar er!

 • Rebecca skriver:

  Men åh så fina bilder, och så fina outfits! 🙂 Hoppas du får en fin söndag och fin start på nästa vecka! kram <3 Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om psykisk ohälsa för ett mer öppet samhälle!

 • Jennifer skriver:

  Bianca, vart kommer din klänning ifrån som du har i din senaste helgvlogg? Den är grön/blå färgade, du har den i början av vloggen. Kramar

 • Anna skriver:

  Måste bara säga att din senaste vlogg är nog den bästa du gjort hitils. Wow

 • Nina skriver:

  Blev så glad när jag ser att du lägger upp att du tycker att snubbarna i ex on the beach beter sig illa !!! Så jävla bra att du gör det pga du är förebild för så många unga tjejer!! Du som har så sjult mycket power borde ringa kanal 5 och be dom stänga av det där programmet haha asså det är så vidrigt haha Ne förstår att du inte kam göra det men kanske be dom ta bort Ludvig ? Det är inte ok att han får synas på tv 🙁 mina barn är helt rädda!

 • Farmor skriver:

  Hej Bianca
  Mitt barnbarn ser på ”ex on the beach” som hennes föräldrar inte tycker hon ska se,hon är 10 år…hon ser på det hos en kompis….vars föräldrar inte bryr sig.
  Hon berätta för mig om detta dilemma..så jag bestämde mig för att titta på detta program.
  Jag är chockad över många saker som jag såg..bl.a. kvinnosynen🙃Hjälp mig att förstå detta..unga människor som förnedrar varandra..Är det så här mitt barnbarn ska möta sitt vuxenliv????
  Jag sa till henne att sluta titta på sånt här som farmor blir så ledsen över..Bianca gör jag fel eller rätt. Mitt barnbarn ska förstå att hon är mera värd än att vara med i en dokussåpa🌸⭐️🧡

 • Lovisa skriver:

  Riktigt snygga kläder !! Super fin är du, ha en fin dag ! 🌸

 • Josefine skriver:

  Wow, vad snygga ni var! Är Jessica utbildad eller självlärd? Hon får gärna komma hem till mig varje morgon, så jag får va snygg every Day 😅

  http://nouw.com/sjosefine

 • Eva skriver:

  Tycker du är en fantastisk ung och ambitiös tjej! /Eva 🙂

 • Bella skriver:

  Såååå otroligt vacker! Och dina outfits är ju verkligen topp notch😍💕💕💕👌🏼
  https://nouw.com/bellagabriella

 • Madeleine skriver:

  Det gröna setet var verkligen jätte fint!! Vart kommer det ifrån?

 • Ninis skriver:

  Otroligt snygga kläder!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *